- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.121
Maşallah azminee:)Yok ben kararliyim yarisma sonunda 55 kilo olacagim ve 2. yarismaya seyirci olarak katilacagim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah azminee:)Yok ben kararliyim yarisma sonunda 55 kilo olacagim ve 2. yarismaya seyirci olarak katilacagim.
Maşallah azminee:)
Olmaz demem sen yaparsın biliyorumBes haftada 7 kilo , olmaz olmaz deme. Yarin tekrar seker orucu.
Olmaz demem sen yaparsın biliyorum
Benim kilom seninle eşit şu an farkında mısınBeni iyi tanimissin sen de biraz zorlasan olacak. Sekeri biraksan mesela sadece 5 hafta ve sonra korumaya gecsek. Senin kilon benden az cunku.
Benim kilom seninle eşit şu an farkında mısın
Senin kilo verme isleri nasil gidiyor. Memnun musun hayatindan .
2 haftadır yerimde sayıyorumSenin kilo verme isleri nasil gidiyor. Memnun musun hayatindan .
2 haftadır yerimde sayıyorum
hedefimden 1 kilo gerideyim. 73 ile başladım. 66.9 kiloyum. hedef 52 ama 55-56 olsam bile çok mutlu olacam:)
senin nasıl durumlar?
Ben miyim o sazan , ayyy kızartması da pek iyi olurdu şimdi yanına da bol salata offfff
Benimde yaaHannaz kafam bozuk.
Soz verdim sozumden donmem de bu topige giresim gelmiyor artik.
Kilo vermesine veririz de . Benim de kafami baska seyler bozdu topikte.Benimde yaa
Kilo verme azminizi gördükçe gelesim gelmiyor
Orası öyle de herkesin keyfi bilir.Kilo vermesine veririz de . Benim de kafami baska seyler bozdu topikte.
Her gun birisi gidicem yaziyor. Sanki cocuk parki burasi. Eee ne oldu. Topigin havasi da kalmadi.
Kimsenin giresi yok , benim de. Rating icin burada degilim ben.
Cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Desteklemeye ve kilo vermeye devam . Topige hic yazilmasa da olur yani.
Orası öyle de herkesin keyfi bilir.
Başlanılan birşeyin bırakılmama iradesi, kilo verme iradesinden daha önemli. Herkes başaramıyor malesef.
Pek bi karamsarsın.:/Benim de moralim bozuluyor her gun demotive bir yazi gorunce.
Neymis efendim , baska topiklerde/listelerde adlar yazilacakmis, buraya iki kilo alarak gelinecekmis, ben buna sesimi cikarmayacakmisim.
Cekiliyorum/Gidiyorum diyen herkesi , yarisma disi yaptim.
Sen ve bir kac kisi seninle variz diyorsaniz devam edelim. Yoksa bu topigi de karanliklara gomelim.
Hannaz kafam bozuk.
Soz verdim sozumden donmem de bu topige giresim gelmiyor artik.