- 7 Ağustos 2016
- 4.154
- 14.993
Boncuk2307 Kuzum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk öğün 13.00 ikinci öğün 18.00 Karatay ve apa karisimi yapıyorum da dün başladım
Suyum sandık 2.3 litre
Video linklerini suraciga bırakıyorum yanliz tiktokta olanın linkini kopyalayamadim 7 dk ama çok etkili bir videoyu
Bu arada bu 2. Videoyu 10 dk yaptım bana çok yavaş geldi sıkıldım ama kardiyomu tamamladım
Adım sayım suanlik 19766 akşam 8 gibi 30 dk leslie yapmayı planliyrm
LenaG Boncuk2307 @dolar milyoneri
Valla dün ki hurma detoksundan sonra 600 gram daha gitti. Devamı gelir inşallah da görürüm 60 lari tekrardansibel_84 tebrik ederim canım benşm arada kaynamasın insan üstü bir kilo vwrmişsin et falan aldırmam lazımdı o kadar gitmesi için
LenaG kaptaniçem ellerine sağlık
Bence kıracağın şey bu hafta kırıldı canım çünkü sen zaten 69 lara yakın zamanda düşmüştün hızlı gelem hızlı gitti emeğinin karşıllığını almış oldun
Bana gelince benim cumartesi cıslıydı fazlasıyla onu toparlamam ve eksiye geçmem iki günümü alıyor ve kilo vermem bir süredir yavaşladı
@Ilyusa canım teşekkğr ederim katkıların için
@suspushanimcim hoş geldin canım
Hadi gözün aydın canım
Bugün sabah niye kötüydü neyae akşam menünde görürüm acil toparlanma zamanı canım
Afiyet olsun canım menü harika
@Ilyusa
Gitti deeee gittiii
Oyuncum gitti
Ardına bile bakmadaaannn
Maviyeeee gitti
Bu takım onundu
Kazanmadan gitti
En güzel eksisini
En tatlı kaptanını(ben) bırakıp gittiiiii
Bir takım oyunuuu
Oynamıştı benimle
Kaybeden ben olduuummm ben olduuummm
Kendi eksı(k)lerimle
Hurma bana iyi geliyor canım yoğurtla onu çözdüm.takildigim an hurma detoksuna gececegimKilo veren, vermek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum
sibel_84 dünkü hurma+yoğurdu görünce muhteşem bişey bekliyordum
Musmuhteşem gelmiş
Ohhhh bir öğün aradan çıkmışKızlar ev yapımı ürünler satan bir yerden birkaç birşey almıştım e tatlarına bakmayayım mı canım dedim güzeller mi diye
Sonra bir saydım ohooo komple öğün yapmışım
2 tane ham incir(reçel),1 çatal beyaz peynir,1 çatal tulum peynir,3 tane zeytin,1 yk ev yapımı salça
Kalkmadi canımSalı Tartısı kalktı değil mi?
Verdik canım. Nasıl verdik ama çok zorlandım.sibel_84 kiiizzz 2 günde nasıl 2 kg verdin bacım
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
09.00
Bir avuç içi, badem, fındık, kaju
11.30
3 yk Yesil zeytinli, kapya biberli, cevizli meze
3 dilim peynir
2 dilim tam b ekmek
13.00
Bir mandalina, yarım muz
16.00
Yarım kumpir
Bir kuçuk kase yoğurt
45.dk yuruyus
2.5 lt su
LenaG sibel_84 Boncuk2307
HosgeldinnADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:63.2
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:müdür yardımcısı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilo bir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
HoşbuldumHosgeldinn
kuzumm ya tel kitleniyo arada hic bakamiyorumEfenin_Annesi canım Jou dan haber var mı ? pazar öğlenden beri sesi çıkmıyor
Teşekkür ederim ablacımEnerjin bol olsun canım. Geçmiş olsun hoş geldin.
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilo bir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
LenaG