- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.841
B bilinmeyenkullanici birakiyor musun ne karar verdin. Ona gore kupalari duzenleyelim. Koruma listesinde kalabilirsin ama kupa almana gerek yok bu hafta bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo verimim devam ediyor canım öyle bir anda yemekleri arttırmam gider biraz daha. Koruma olarak yazma beni normal yazB bilinmeyenkullanici birakiyor musun ne karar verdin. Ona gore kupalari duzenleyelim. Koruma listesinde kalabilirsin ama kupa almana gerek yok bu hafta bence.
B bilinmeyenkullanici birakiyor musun ne karar verdin. Ona gore kupalari duzenleyelim. Koruma listesinde kalabilirsin ama kupa almana gerek yok bu hafta bence.
Kupalari 9 mayis a kadar devam edenlere yazalim diyorum cunku ilk bes kupalar uzerinden olacak.Kupa olayı da sana kalmış canım fark etmez
Ben anlamadım canım kilo verimi olabilir ama kupa olayı sana kalmışKupalari 9 mayis a kadar devam edenlere yazalim diyorum cunku ilk bes kupalar uzerinden olacak.
Yarisma disi olarak yazilmak istemiyor musun. Sarellam da kilo veriyor mesela.
Ama yine 1. Olabilir miyimKupalari 9 mayis a kadar devam edenlere yazalim diyorum cunku ilk bes kupalar uzerinden olacak.
Yarisma disi olarak yazilmak istemiyor musun. Sarellam da kilo veriyor mesela.
Ben anlamadım canım kilo verimi olabilir ama kupa olayı sana kalmış
Tamam kuzum benim olurrrr latte güzelimmMesela uc kupan var simdi. Bes kupa bugun aldin diyelim o zaman yarismada devam eden birinin kupasini almis oluyorsun.
O da ilk bese girenleri etkileyecek 9 mayis ta. O yuzden diyorum seni yine listeye yazalim ama ilk bese katilma.
Tamam kuzum benim olurrrr latte güzelimm
Sen kupaları ver başkalarına canımNeyse aksama kadar dusun sen.
1 defada mi ara vermeden 45 dk eliltij???B bilinmeyenkullanici
Sabah 1 yumurta zeytin peynir çay fıstık domates
Öğle ıspanak 5 kaşık yogurt 1dilim tam buğday
Akşam doyana kadar tonbalıklı salata balığın yağını iyice süzdürdüm
Su 2.5 lt
Spor 45dk eliptik bisiklet roxen2303
Evet 45dk ara vermeden beni hiç zorlamıyor ya herkes çok zor diyo ama ben çok rahat 1saat bile yapabiliyorum. Kas yaparım diye korkudan 45dk1 defada mi ara vermeden 45 dk eliltij???
Afiyet olsun canım menü spor şahaneB bilinmeyenkullanici
Sabah 1 yumurta zeytin peynir çay fıstık domates
Öğle ıspanak 5 kaşık yogurt 1dilim tam buğday
Akşam doyana kadar tonbalıklı salata balığın yağını iyice süzdürdüm
Su 2.5 lt
Spor 45dk eliptik bisiklet roxen2303
Kas olmaz merak etme canımEvet 45dk ara vermeden beni hiç zorlamıyor ya herkes çok zor diyo ama ben çok rahat 1saat bile yapabiliyorum. Kas yaparım diye korkudan 45dk
Bacaklarım kaslı zaten ya sevmiyorum hiç eliptik en çok bacaklara etki ediyor dedi diyetisyen o mu garip ben mi bilemedim 45dk eliptik ile leslie 3 mili dönüşümlü yapmayı planlıyorum şaşırtma amaçlı.Kas olmaz merak etme canım
Ben onu 15 dk yapınca yere serilecek kadar yoruluyorum kalbim dayanmıyor. Hay masallahh :)))Evet 45dk ara vermeden beni hiç zorlamıyor ya herkes çok zor diyo ama ben çok rahat 1saat bile yapabiliyorum. Kas yaparım diye korkudan 45dk
:)) şimdi yayıldığıma bakma aslonda spor yapan bir tiptim günde 2 saat yaptığımı hatırlarım. Ama araya hamilelik 2. Çocuk falan filan bıraktım hem kilo aldım hem hantallaştım. Benim için normal yani 75 kilo iken de rahat yapıyordum şimdi de. :)Ben onu 15 dk yapınca yere serilecek kadar yoruluyorum kalbim dayanmıyor. Hay masallahh :)))