- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.581
2 senedır uykuya hasretımsenin yemek aralığın uzun benim dediğimde 7 saat yemek süresi sende 9 saathiç yemek yemediğimiz süreye aç kalma süresi diyoruz onu uzun tutacağız gece geç yattığın için bence 12-19 aralığı sana daha uygun yoksa 10-17 arasıda yapabilirsin ama gece bitmez o zamanda , birde uykunu biraz arttırma şansın varsa arttır derim çünkü vücut uyurken veriyor resmen kiloyu
Cok sevındım gerçekten.kızlar demın tartıda 95.5 gordum kılomu
ama heyecanlanmak cosmak kopmak ıstemedım
buraya caktırmadan yazıyorum
Cok sevındım gerçekten.cnm öğün atlama.kahvaltını mutlaka yap.vucut kıtlık moduna geçer yoksa.zaten 2 öğün yıyorsun.
oturdugun hatta yattıgın yerde bıle hareket edebılırsın ben mesela mentalistı ızlerken bı yandan sag tarafıma duz yatmıs sol bacagı yukarı asagı karın ıcıne cek bırak yapıyorum
Eki Görüntüle 2121901 Eki Görüntüle 2121902
ıste boyle :)
tabıkı :)merhaba, bu görseli diyet grubumuzda paylaşabilir miyim :)
yaparsan şu şekilde olacak sistem
08.00 : uyanma
8-12 arası : şekersiz kahve çay su
11-12 arası : spor
12.00 : karatay kahvaltı
19.00 : akşam yemeği
Roxen acik acik yazmis onunla anlasin.14 saat ac kalmak mı bunun 5 saatı uykuda gecse ac kalmanın hepı topu 9 saat mı ac kalmıs olucam ozaman ? yoksa uyanıklık etme uyku dısında 14 saat ac kalıcaksın mı dıyorsun :) bunu asla yapamam bayılırım bılıyorum bunu ancak 20 kılo verdıgımde yapabılırım
kızlar demın tartıda 95.5 gordum kılomu
ama heyecanlanmak cosmak kopmak ıstemedım
buraya caktırmadan yazıyorum
yapmadım kahvaltı 1 saat sonra cıkıcam evden
doktora gıdıcem ya tartıcak cok dolu olmak ıstemedımkendımı mı kandırıyorum suan :)
sürekli yemek düşünmek çok yoruyor yahu kafayı meşgul edecek bişeyler lazımAferin boyle yaz iste. Diyette olunca beyin baska tarafa gidiyor cunku. Erkekler 2 dk da bir sex dusunur biz yemek dusunuyoruz.
Roxen acik acik yazmis onunla anlasin.
Ooo super 80 leri de goreceksin.
Ben bazen tek ogun yapiyorum yarari bile var bence.
sürekli yemek düşünmek çok yoruyor yahu kafayı meşgul edecek bişeyler lazım
62.9 da kabul müBugun canim cok mocha istedi . Tatli bir sey . Mochalatte isteyecektim ama sadece latte ile kaldi. 62 olmazsam carsamba gunu beni unutun.
Tartı içinse bişey diyemem. kahvaltını yaptığın Zaman akşama kadar tok kalıyorsun ayrıca halsizlikte olmuyor o yüzden dedım öğün atlama dıyeyapmadım kahvaltı 1 saat sonra cıkıcam evden
doktora gıdıcem ya tartıcak cok dolu olmak ıstemedımkendımı mı kandırıyorum suan :)
Roxenciğim konu bundan daha iyi anlatılamazdı benceyaparsan şu şekilde olacak sistem
08.00 : uyanma
8-12 arası : şekersiz kahve çay su
11-12 arası : spor
12.00 : karatay kahvaltı
19.00 : akşam yemeği
arada istersen bişeyler yiyebilirsin o kouda sıkıntı yok ama 12-19 arası bitecek tüm yeme işi.. spor içinde tek seferde yapmanı tavsiye ederim . Vücudun ısıması ,nabzın yükselmesi , yağ yakımının başlaması hepsi tek seferde çıksın aradan hı yok şimdilik yapamam diyorsan sabah akşam yarım saatinde etkisi olacaktır ve kilo verme döneminde duraksamaya girdiğinde spor saatini değiştirebilirsin daha oraya var
şükür tedavisi kolay sorunlarGünde 2 Ogün ye dedi ve roxen senin sistemini önerdi :) bugün söylediğini karatayla if karışık
1 öğünde yesem olur 2 öğünde duruma göre bak ama akşam 7 ile sabah 9 arası birşey yeme şekersiz türk kahvesi ve bitki çayı icebilirsin dedi
Sizin dediğiniz gibi kızlar