- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.501
ben ayakta duramam herhalde bunlarlaNe olduuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayakta duramam herhalde bunlarlaNe olduuu
kefire cesaret edemiyorum süt ürünlerinde biraz hassas bir yapım var 1 haftadır probiyotik yoğurt deniyorum, kefirin tadı ona yakın mı neye benziyorroxen2303 kefir ictigim gunler 4 defa tuvalete ciktigim oluo bide ilik su zeytin yagi keten tohumu ve kayisidan marmelat yapiosun o da guzel
Üzülme cnm.arada hepımız kacırabılıyoruz önemli olan telafı etmektirGünaydın kızlar dün günüm vardı .orada ilk diyet firesini verdim..o kadar emek verdim sen seviyorsun diye dedi arkadaşım.ben de götürdüm valla.akşam da dışarıda yedim.mide unutmuş valla böyle şeyleri..midem tüm gece çektirdi bana.bugün telafi etmem lazım.en az 2 saat spor düşünüyorumbakalım .bugün kahvaltı haricinde hep lahana yemeği düşünüyorum..hepinizi çok öpüyorum
afıyt olsun cnm.ton balık yasak.yayla çorbası pirinçliyse yasak cnm.sen o çorbayı bıraz bulgurla yap yada mercımekle veya sebze çorbasıyla değiş.ton balık yerıne evde varsa kıyma köfte yap yanına soğan piyaz be közlenmiş bıber mantar.bıde ayran oldumu ohh miskızlar haslanmıs yumurtadan 1 degıl 2 tane yedım ve bu saate kadar daha hıc bır acıkma belırtısı yok
karatay dıyet 2. gun sabah kahvaltısı tam olarak uygulandı
aksam da menude ton balıklı salata ve yayla corbası var tabagın dolusunca yıceeemm
yarım saatde parkda kızımla kostuk onun tabırıyle yayalayamazz oynadık
Ben ne zaman sarımsaklı yogurt yesem kabızlıgımı çözuyor. Kefır ayran gıbı bıraz daha koyu kıvamlısı.evde kendın yaparsan cok sağlıklı.içine meyve doğrayıp tuketebılırsın.makıneden gecırıp içebilirsin meyveli :)kefire cesaret edemiyorum süt ürünlerinde biraz hassas bir yapım var 1 haftadır probiyotik yoğurt deniyorum, kefirin tadı ona yakın mı neye benziyor
O ekmeği yedim ya sabah bomba gibiyimben ayakta duramam herhalde bunlarla
smoothie gibi yapılabilir aslında öyle deneyeyim ben bakalım içebilecek miyimBen ne zaman sarımsaklı yogurt yesem kabızlıgımı çözuyor. Kefır ayran gıbı bıraz daha koyu kıvamlısı.evde kendın yaparsan cok sağlıklı.içine meyve doğrayıp tuketebılırsın.makıneden gecırıp içebilirsin meyveli :)
Burdaki kati ayran bildigin ama turkiyedeki daha farkliydi sanki oyle hatirliorum ama tadini unuttum. Sut urunlerine hassassan bosver bence,bide ispanak kavurma ne zaman kabiz olsam yaparim bende cok ise yararkefire cesaret edemiyorum süt ürünlerinde biraz hassas bir yapım var 1 haftadır probiyotik yoğurt deniyorum, kefirin tadı ona yakın mı neye benziyor
Ton balık yasak mı 1 küçük kutu ton balıklı salatayı yemeden önce görseydim bunu keşke demin yedim yağını ve tuzunu aldım amaÜzülme cnm.arada hepımız kacırabılıyoruz önemli olan telafı etmektir
afıyt olsun cnm.ton balık yasak.yayla çorbası pirinçliyse yasak cnm.sen o çorbayı bıraz bulgurla yap yada mercımekle veya sebze çorbasıyla değiş.ton balık yerıne evde varsa kıyma köfte yap yanına soğan piyaz be közlenmiş bıber mantar.bıde ayran oldumu ohh mis
Karataya tam uymak istiyorsan yasakları yememen lazım dıye yazdım.tabı sen dersen yok ben böyle yapıcam onada bişey dıyemem. Şimdiden afıyet olsun
Maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Bir de bu Aralar pek yazamadım ama kendinle barışık olmana bayılıyorum. Yorumların çok komik oluyor.Ton balık yasak mı 1 küçük kutu ton balıklı salatayı yemeden önce görseydim bunu keşke demin yedim yağını ve tuzunu aldım ama
Yayla çorbası takliti yapan sadece azıcık tel şehriye koyduğum yoğurtlu çorbayı da yedim yaninada bir tabak dolusu hafif süzme yoğurt içine rendeledigim kereviz salatası yedim sarımsaklı
Acayip doydum çok ciddi doydum okadar midem şişti ki acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm
Hiç yağ tuz un ekmek pirinç bulgur şeker yok yine
afıyet olsun cnm.yasak ama olan olmuş artıkTon balık yasak mı 1 küçük kutu ton balıklı salatayı yemeden önce görseydim bunu keşke demin yedim yağını ve tuzunu aldım ama
Yayla çorbası takliti yapan sadece azıcık tel şehriye koyduğum yoğurtlu çorbayı da yedim yaninada bir tabak dolusu hafif süzme yoğurt içine rendeledigim kereviz salatası yedim sarımsaklı
Acayip doydum çok ciddi doydum okadar midem şişti ki acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm
Hiç yağ tuz un ekmek pirinç bulgur şeker yok yine
tesekkur ederıımMaşallah sana çok güzel gidiyorsun. Bir de bu Aralar pek yazamadım ama kendinle barışık olmana bayılıyorum. Yorumların çok komik oluyor.
Benim ipin ucu kaçtı bakalım nasıl toparlarım
oh superafıyet olsun cnm.yasak ama olan olmuş artık
Tok olmanada cok sevındım dün cok acıkmıştınyok yanlış yapmıyorsun 2 öğün yediğin surece yanlış olmaz.bırazda hareket ettıysen spor nıyetıne tadından yenmezbol eksilerın olsun
acıyorum sımdı kanalışuan ağır yaşamlardaki abi beni aşırı huzursuz ediyor , izleyen varsa
ya minik bebeğim nowzaradanın biraz göbeği var ama yaşını hesaba katmamız lazımbu doktor nıye şişman
İlk baktığımda verdıgım tepkı buydubu doktor nıye şişman
Pızza yıyodur kesinya minik bebeğim nowzaradanın biraz göbeği var ama yaşını hesaba katmamız lazım