aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

Aksama cok guzel salata yaptim dere otu yesil sogan ve kozlenmis kirmizi biber
Evet yemek konusmak yok ama
Edinmek istedigimiz yeni aliskanliklari konusabiliriz

Aksama cok guzel salata yaptim dere otu yesil sogan ve kozlenmis kirmizi biber
Evet yemek konusmak yok ama
Edinmek istedigimiz yeni aliskanliklari konusabiliriz
İçecekler le ilgili ne yapıyorsunuz peki mesela ben ikindi de bi sütlü kahve ictim her ikindi içerim yanında 2 hurma ile alışkanlığım yani

İçecekler le ilgili ne yapıyorsunuz peki mesela ben ikindi de bi sütlü kahve ictim her ikindi içerim yanında 2 hurma ile alışkanlığım yani
Bunda bur sikinti yok canim hele birde hurma ile super sadece ben onceden midem dolsun diye yarim lt. 1 litre duyu birden icerdim onlar sakincali 1 su bardagi bir iciste normal

nasıl bir yöntem bu acaba incelemek gerekir, aktifte bri topik burası sabırım
Canim kısıtlama olmadan bilincaltindaki yanlış inançlardan kurtulmaya çalışıyoruz yiyeceklerin değil miktarın kilo aldirdigini düşünerek hareket ediyoruz Acıkınca ve 1 yumruk büyüklüğünde yavaş yavaş çiğneyerek yemeye çalışıyoruz böyle istersen baştan oku cnm daha anlaşılır olacaktır senin için

Canim kısıtlama olmadan bilincaltindaki yanlış inançlardan kurtulmaya çalışıyoruz yiyeceklerin değil miktarın kilo aldirdigini düşünerek hareket ediyoruz Acıkınca ve 1 yumruk büyüklüğünde yavaş yavaş çiğneyerek yemeye çalışıyoruz böyle istersen baştan oku cnm daha anlaşılır olacaktır senin için
Ne guzel aciklayici kisa bir ozet olmus evet hedef bu

Bugünü iyi bitirdim bence sabah öğle ve akşam 1 yumruk kuralına uygun oldu ikindi de de 1 bardak sütlü kahve 2 hurma yedim yine acıkırsam 1 yumruk daha yerim tmm :kahve:

Slm kızlar. 1 yumruk Kuralı mantıklı geldi bana. Ilk kez duydum ama denicem. Diyet listeleri bana göre değil . Herşeyden ama az yemek bana uygun olan.

Konuyu takip ediyorum dikkatimi çekti. Benim de çoktandır alışmak istediğim tarz bu aslında ama çok sık yemek yemeyi sevmeyen biriyim. Sabah ve akşam yemeye çalışıyorum,arada sağlıksız şeyleri lüpletsem de. Kilo vermeye de çalışıyorum
S selalmaz arkadaşım sen bu şekilde kaç öğün yiyosun gün içinde mesela?

Makbule cvp için tesekur ederim
Zamanında 35 kilo vermiş ama şuan iradesizligin dibini yaşayan biri olarak banada uygun geldi iş yerinde yemek çıkıyor benimde ve mecbur yiyorum

Ve bunca diyet bilgimden çıkardığım olay , herşeyden yemek ve az yemek baştan itibaren okumaya calisacahim

Konuyu takip ediyorum dikkatimi çekti. Benim de çoktandır alışmak istediğim tarz bu aslında ama çok sık yemek yemeyi sevmeyen biriyim. Sabah ve akşam yemeye çalışıyorum,arada sağlıksız şeyleri lüpletsem de. Kilo vermeye de çalışıyorum
S selalmaz arkadaşım sen bu şekilde kaç öğün yiyosun gün içinde mesela?
Oncelikle hos geldin kac ogun yi yorum tam cevap veremem cunku ne yerdeki yumrugumuz kadar bir ogun oluyor buna meyvede dahil çorba dahil bir avuc leblebide dahil su anda. Benim 21 gunluk surevim aslinda cok rahat geciyor cunku ben yumruk gibi yemeye bu 4 ay icinde cogu zaman uyguladim ve su anda ne yedim gun icinde bazen hatirlamiyorum zaten bunu yapmaya calisiyoruz yemegi onemsemiyoruz ilgisiz kaliyoruz

X