Sadece ogunde ekmek yiyeceksek olabilir ne yiyeceksek sadece yumrugumuz kadar bu elmada olabilir yemekte olabilir sadece ekmekte olabilirEkmeği mi yumruk kadar yiyeceğiz. Ben Varım. Yanlız ılık su yazisini yeni gördüm. Yarın yaparim
Gunaydin.yeni edinmemiz gereken bir aliskanlik sabah kalkinca ve yatmafan once bir bardak ilik su
Aslında hep duyar merak ederim bu konudaki kitapları.Alıp okusam ikna olurum belki ben de.Hatırlattığınız için teşekkür ederim.Ayni seyleri bende yasadim okudukca mantikli geldi ama yazdigim gibi diyet modundan cikmam 4 ayimi aldi diye bilirim sirf bunu yenebilmek icin gece aciktiysam yedim yattim o derecede bu benim yillardir yapmadigim bir seydi ha boylemi olmali hayir. Su anda aciksam gece yemiyorum en azindan yumrugum kadar yiyorum ve cayin yanninda leblebide olabiliyor cunku bunlarda bir ogun ha bunun diyetten ne farki var diyeceksin yasak olmadigibicin. Gercekten insanin aklina bile gelmiyor
Evet ben ilk olarak denuz egecenin youtube da videolari var ebru sallinin programinda onlari izledim sonra yasemin soysalin kitaplari var iki tane onu okudum sonra. Deniz egecenin kitabini okudum ve dedigim gibi. 4 aydir beynimi temuzlemeklemesguldum simdi yeni kodlar olusturma zaminim geldi ilk zaman nadil yani dedim hen simdi neyi nasil yiyece gim bocaladim yani tamam yediklere niyet yuklmek onemli ama 2 kilo baklava yesen kilo alinir. Nadil yapacagim ben diye ama kitaptada bahsettigi gibi onemli olan yeni aliskanliklar yeni kodlarSelalmaz bu yazınızı okuduğumda diyet konusunda birebir aynı şeyleri yaşadığımızı hissettiğimi söyleyebilirim.Yaklaşık 1 aydır Deniz Egecenin kitabı elimde ve düşünce gücüyle zayıflama üzerinde yoğunlaştım uygulamaya çalışıyorum.
Yediginiz cerez cesitini degistirebilirsiniz. Ben cayin yaninda uzum ve leblebi yiyorum bir avuc kadar yada bir iki tane incir yiyorum abur cubur degilde bu tarzda cerezler tuketiyorumBenim sorunum gündüz hiç değil akşam yemeği sonrası yendiğim tatlı çerez türü şeyler bunlara engel olsam sorun kalmayacak :)2 akşam yemesem 3.akşam yiyorum:)
harika bir konuu bu yönteme sonsuz inanıyorum. lutfen bilgilerinizin hepsini paylasin mesela su düşünceye murekkep dökme yakma kismina bayildimm.Yediginiz cerez cesitini degistirebilirsiniz. Ben cayin yaninda uzum ve leblebi yiyorum bir avuc kadar yada bir iki tane incir yiyorum abur cubur degilde bu tarzda cerezler tuketiyorum
harika bir konuu bu yönteme sonsuz inanıyorum. lutfen bilgilerinizin hepsini paylasin mesela su düşünceye murekkep dökme yakma kismina bayildimm.
ama yumruk kadar olayini pek anlamadim her aciktigimizda mi yumruk kadar yiycez yarim saat demissiniz de ?
bir de hangi kitaplari okudunuz hepsini alip okumak isterim böyle bir konu icin cok tesekkur ederim :) unutmayin her sey beyinde biter arkadaşlar diyet kilo aldırır çünkü beyni strese sokaaar
Hos geldiniz oncelikle sizin uyguladiginizda bizim su anda yapmaya calistigimizla olcusuyor tek fark niyet olsa gerek yani diyet niyetiyle yapildigi zaman esittir yasak oluyor spor yaparken bile zayiflama niyeti ile yaptigimizda sporu birakir birakmaz kilo alimi oluyormus ama ben hareketli yasamayi seviyorum ben hareketi seviyorum niyeti ile yapmak en dogrusu ymusmerhabalar bende aranısa katılabilirmiyim yaşım 34 kilom 63 yapışan gitmek bilmeyen kilodayım geçen sene tam bu zamanda beynime yerleştirmiştim doğru ölçüde ilerledim hiç bozmadan kendimi sabahlar 1 bardak su içip kendimi evimin en yakınına 2 sokak oteye parka attım spor aletlerini kullandım ve sabah 7,30 da tam hergün 1,5 ay üşenmeden 1 gün ara vermeden gittim yemeklerimi yarı ölçüde azalttım ve sınır koymadım çikolatamıda dondurmamıda canım ne istediyse yedim tabiki ölçüde mesela 2 tatlı kaşığı dondurma yedim nefsimi körelttim bıraktım çikolata kare çikolataların bitter olanından 2 karacik küçük parça hergün yedim kahvemi çayımı v.s yedim makarna pilav 3 çatal 1 kaşık hep yedim ve 1,5 ay sonunda 7 kilo vermiştim 63 kilodan56 kiloya düşmüştüm şu 3 ay içinde yine aldım 63 geldim yani düşüncelerim kirlendi diye düşünmekteyim bende sanırım o irade sabır yine gelmeli bana bende si.lerle devam etmek istiyorumm