aldatılmak..

,aslın da aldatıldıgına daır o kadar delıl varmıs kı
onun de sen hıc bırını gormemıssın pes yahu sasırdım valla .
her kadın da bıraz da olsa seytanlık vardır ama
sızın bu belırtılerden hıc suphelenmemenız oldukca ılgınc gercekten .
ozellıkle de esınızın sıze kapıyı sac bas dagınık acısından da
acık acık hersey ortada ıken gormemıssınız hıcbırsey .
ya gormeye dayanamadıgınız ıcın gozlerınızı yumdunuz herseye
yada gercekten cok ıyı nıyetlı cok safsınız hıc bırsey anlamadınız .
konu fake mı gercek mı bılmıyorum ama ,var boyle hayatlar da.
boyle hıkayelerde de erkeklere hem cok acıyıp hem de cok guluyorum .
parasını catır catır yemeye gelen kadınları ,kasıma gozume gelıyor sanıyorlar
yaa, cok acıyorum o zaman o varlıklara
keske onlıne olup da cevapsanız tum bunları da konu fake mı gercek mı anlasak bız de .

gülmekten patladım

bence hemen özür dilesin ama bu sefer çiçekte alsın

hahah koptummmmmm iyice hakkaten yaaa 2 televızyon almıs bıde bak sen su işe
kocası gelıp yok 1 tane televızyon var yanlıs duymussun dese ayyy canım benım dıyıp yelkenler suya ınecek hatunda zaten

öyle bir sinirle okumuşumki o kızıl saçlı kıza nasıl sayıp sövüyorum pc başındaaa
konu fake değilse konu sahibine söyleyeceğim şeyler var
ya sen aldatıldın üstüne nasıl çocuk yaparsın az bekleseydin ya bir daha yapacakmı diye neyse olmuşla ölmüşe çare yok derler
artık akıllan tut avukat boşasın seni şu adamdan tazminatınıda çatır çatır al

hehe herkes televizyona takmış hanımlar adam ev ve arabada almış ayrıca saçınıda sarıya boyamış.hıh kimse sallamıo.söz piyangodan para çıksın hepinize tv alcam:))) hepinizin içine tv uhde olmuş:))))) e biride bana araba alır heralde:)))

ama bencede haksızlık o kadının evinde 2 tv olması..eşinin ayrım yapmaması gerekirdi

tel eden arkadaşı söylemiş..
kadın sonradan sarıya boyamış saçını, bi de sosyetik takılıyormuş..
kadının adı da esra..

e ozamanda öteki kadınıda hamile bırakması gerekmezmi.eşitlik denen bişi var.haremde herkes eşit olmalı ozaman:)

sacını sarıya boyamıs sosyetik takılıyormus :111::111::111::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::122::118::118::118::118::118::118::118:

hiç bu açıdan bakmadım olaya.yığınla fantazi ürettim ama .evet akla uygun:)) o halde konu sahibine bi tv alınca herşey normale döner.kampanya başlatalım konu sahibinin kocası k.sahibinede televizyon alsın.sesimizi duyuralım!!!!

bileziği almak için eve gitmiş ,adam uykuluymuş..
be adam hani arkadaşın nerde,o varken ne uykusu bu? beraber mi uyuyorsunuz diye sormak aklına gelmemiş arkadaşın..
almış bileziği gitmiş:87::87:

yalnız adam aylık 5 binle harıkalar yaratmıs tebrık etmek ısterım valla 1 ev 1 araba 2 hatunun bakımı kızıldan sarıya donus ıcın kuafor masrafları e bıde 2 televızyon!!! e pesss

ayyy kafayı kırdım gece gece cok eglenıyorum:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

canım sende saçını sarıya boyat..sende sosyetik takıl kocan sanada kıyak geçer...bi bakmışsın buzdolabın birdi iki olmuş...

doğuma aylar kala diyor ama profilndede aralık doğum yapcağı yazıyro
fake kızlar dağılın
bende uzun uzun okudum iyi roman yazar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…