aldatılmak..

evinde 2 tv olan şüphelensin..
her an başka hatun olabilir...

e buda sarışınmış nie kzı dert ediyorki sarışın olmasını

benm annemlerde 2 tv var eyvahhhhhhhhh :26:

ayy konu fake mıymıs

bende cıddı cıddı aaa oldum
uzuldum kocasına kızdımm.
Ama konu sahıbıne daha cok kızdım.
Resmen esıyle yasadıgı eve sevgılısını getırmıs hemdee yemeklerı karısına yaptırıp evden postalayarak.şaka gıbı...
Eger konu gercekse.
Tutabılecegın en ıyı avukatı tut ve butun haklarını alarak bas tekmeyı o adamın g.....ne....ş.....sızzzz....

yaprak dokumunyn modası da gectı ama...

O kızıl saclı kesın ferhundedır.
şevkette oyle zengın degıldı emme...
Yalnız hamıle olan ve aldatılan kımdı cıkaramadım...

şaka bı yana eger konu fakeyse
cıddı cıddı oturup uzulen ve yorum yazanlar adına ve kendımde hakkımı helal etmıyorum...

konu sahibi gelde bizi aydınlat karanlık gecemize ışık ol lütfen.anam yoksa konuyu açar açmaz esranın adresinimi buldun.

bileziği almak için eve gitmiş ,adam uykuluymuş..
be adam hani arkadaşın nerde,o varken ne uykusu bu? beraber mi uyuyorsunuz diye sormak aklına gelmemiş arkadaşın..
almış bileziği gitmiş:87::87:

Askerlik arkadaşıyla varsın olsun dedi herhal?...esra olmasında!

.

çok sinirim bozuktu bu yazıyı okuyunca daha çok sinirlendim. başlarda gerçekten inanmıştım ama sonlara doğru saçmalamaya başlamışsın. hayır madem fake bi konu açıyosun sonunu da düzgün getir!! bizde sabaha kadar oturup ayy canımmm vaaaahhh yazardık derdine derman olmaya çalışırdık. Sen de sabah büyük keyifle okur eğlenir amacına ulaşmış olurdun. Eee şimdi noldu bu yazılanlara lütfen tek tek isim isim cvp ver. doğruluğuna inandır da bizi utandır...

hadi diyelim asker arkadaşı geldi,konu sahibi de bilezigi almaya ewine gitti kocası yaka paça saç dagınık asker arkadaşıyla güreşmi tutuyo sandı naptı konu sahibi.

ne yapsın ewde oturdu oturdu sıkıntıdan anca bu senaryoyu uydurabildi.yav adam ev araba almş esranın saçını sarartmış,2 tw almış gücüne gitmiş,yat kat yazar insan o daha iyi baglardı konuyu.madem adam trilyonluk bu şekilde yazsaydn

yarisindan sonra okumadim.. hikayende kopukluk var canim bence tekrardan temize cek.. olmamis.

adam trilyonluk değil ki ayda beşbin alıyo.. bence burda adamı takdir etmek lazım bu zamanda 5bin lirayla hem araba al hem ev hem 2 tv al hem de 2 kadını birden idare et üstelik kızıldan sarıya dönmek de zordur kuaför masrafı da var yani bu zamanda böyle tutumlu erkek maşallah maşallah =))

Anlamadım ben bu oykuden bısı.. Sızın duruma gore cok atasozu var ama ben pek beceremıyorum hep karıstırıyorun atasozlerını...alısmız kudurmustan mı beterdır dıyelım sızın duruma

üstüne üstlük kadınların ikisi de sarı imiş...
bilirz ki sarı saç masraflıdır..dibi var, röflesi var..

'kizil sactan sariya donen sosyetik esranin adresini ogrenecektim deeee

118-80

( yarildim okurken yorumlari kocama anlattim okudum ' bunu kesin gay yazmistir kadinlarla biseyler paylasmak istemistir bunu bi erkek yazamaz kadin da bu kadar ap..tl olamaz' didiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…