• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak..

karını evden gonderde sevıselım ha vayyyyyyyyy o.... vay vayyyyyyyyyyyyyy o..... vay hem evlı bır adamla bırlıkte hem karısıyla beraber yattıgıgı odada evde sevısmek ıstıyo vay ınsan zıyanları vay tencere kapak bırbırını bulmuslar al bırını vur otekıne namus,vicdan,erdem,sadakat, beyın yoksunu zavallılar bence butur kadınlar fuhus yapan kadınlarda 1000 kat daha fazla o.....

ağzını bozmana..ceza almana değmez fake bi konu :51:

konu saçmalığı nedeniyle patlama yaşıyor şuan arkadaşlar okuyan okuyana yani=)=) arkadaşım atıyosun bari destekli at da yiyelim değilmi bide yazmış uzun uzun o kadarda okuttu bana

pembe dizileri çok izlemiş bu arkadaş=)=)

konu saçmalığı nedeniyle patlama yaşıyor şuan arkadaşlar okuyan okuyana yani=)=) arkadaşım atıyosun bari destekli at da yiyelim değilmi bide yazmış uzun uzun o kadarda okuttu bana

pembe dizileri çok izlemiş bu arkadaş=)=)

senarist gibi kadın maşallah :52::52:

ne fakemi ben burda bosamı sınırlendım:47::47::47::47::47::47:kocanı essekler kovalasın emi:27: dogru ya benı anneme yollucak ben gelınce ıcerı almıcak uykulu sac bas kapı acıp benı hemen sepetlıcekte bende saf saf gerı doncem jeton sımdı dustu :44: fake tabı hemıde kuyruklu face

ne fakemi ben burda bosamı sınırlendım:47::47::47::47::47::47:kocanı essekler kovalasın emi:27: dogru ya benı anneme yollucak ben gelınce ıcerı almıcak uykulu sac bas kapı acıp benı hemen sepetlıcekte bende saf saf gerı doncem jeton sımdı dustu :44: fake tabı hemıde kuyruklu face

cnm msj sayısı 1
palavra desen o biçim dikkat çekici ve bir o kadar saçma yazmış ki bizde gerçek sanıp yok yere sinirleniyoruz

kaç gündür forum hep böyle yeni üye saçma sapan konu ve konuyu açan ortada yok :52::52:

ağzını bozmana..ceza almana değmez fake bi konu :51:

sonradan caktım kofteyı ben canım ya azmı okuyoruz kkda aldatma olaylarını nebıleyım bende bunlar asmıs kendını demıstım fake yazılarını okumasam belkıde anlamıcaktım gece gece uzulucektım

ayy gece gece güldüm ''kocanı essekler kovalasın emi''=)=)=)

ayhhh:)) bende heyecanla okudum heeeeee...resmen kandırılmış hissediyorum:)) neyse atlattım sayılır.ne kocaymış ama heeee.hayati meseleler bu kadar rağbet görmez.kendimi alamıyorum anladığım halde:))

sonradan caktım kofteyı ben canım ya azmı okuyoruz kkda aldatma olaylarını nebıleyım bende bunlar asmıs kendını demıstım fake yazılarını okumasam belkıde anlamıcaktım gece gece uzulucektım

üzülme, heder etme kendini...

bi de gerçeklik katmak için, annemin bileziği vardı bende diyor..
ayol 1 bileziği evde saklıyacak yermi yok annenin evinde
sanki altın dolu küp...:36:

cnm msj sayısı 1
palavra desen o biçim dikkat çekici ve bir o kadar saçma yazmış ki bizde gerçek sanıp yok yere sinirleniyoruz

kaç gündür forum hep böyle yeni üye saçma sapan konu ve konuyu açan ortada yok :52::52:

valla ılk bas anlamadım saftırıklıgıne kızdım bukadarda saf olunmazkı kadın hısseder dıyodum ıcımden bende safımdır ama bukadarda degıl malum erkek mılletıne asla ve asla guven olmaz ben daha once annemlerde kaldıgımda anıden baskın yaptım benım yoklugumda neler yapıyo dıye valla benı ıcerı almasa o kapıyı kırar apartmamı ayaga kaldırır gene gırerdım ıcerı

arkadaşlar konu dışına çıkmayalım arkadaşa yardımcı olalım :27:

cnm bence o kadınla aynı evde yaşayın maaş ikiye bölünmesin,Allahtan eşin 2 tv almış..bi televizyonda sen sevdiğin diziyi izlersin diğerindede o izler. hem bebeğine dadılık yaptırırsın :52::52::52:

okuyorum okuyorumm diyorum alla alla bu kadarda saflik olunurmu yok eve gelmis kocasi sac bas daginik kapiyi acmis iceri almamis diyorumm alla ala insan kendi evinedemi giremiyo:)) usenmeden okudum yok dedim bu pembe dizi yaaa:))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
üzülme, heder etme kendini...

bi de gerçeklik katmak için, annemin bileziği vardı bende diyor..
ayol 1 bileziği evde saklıyacak yermi yok annenin evinde
sanki altın dolu küp...:36:

hayır anneside tutturuyor illa bu gece git al bilezik lazım ne tesadüf değil mi? :52:

arkadaşlar konu dışına çıkmayalım arkadaşa yardımcı olalım :27:

cnm bence o kadınla aynı evde yaşayın maaş ikiye bölünmesin,Allahtan eşin 2 tv almış..bi televizyonda sen sevdiğin diziyi izlersin diğerindede o izler. hem bebeğine dadılık yaptırırsın :52::52::52:

deryaaa alemsın koptum yaaaa aynen hatta kızıl saclı kadının başı ağrıyınca yollar kocasını buna buncagzımda sebeplenır:52::52::52:

Her şey tamam da, o kadına iki televizyon birden alması çok ama çok ağır olmuş. Bunu nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamadım, çok zor, çok acı gerçekten :43:

Bu sefer hemen özür dilemeyin, biraz geciktirip öyle dileyin ki burnu iyice sürtülsün.

ayy gece gece güldüm ''kocanı essekler kovalasın emi''=)=)=)

ayyyyy canım ya varya olayın fake oldugundan emın oldum fakat ben hala hamıle kadını kızıl saclı kadınla aldatan adamda kaldı aklım bı yandanda onları dusunuyom hayal edıyom manyakmıyım neyım:1: cok fazla duygusalım ben aklıma bısey dusmeye gorsun gunlerde uzulurum

iyi bir avukat bulun. herşeyi avukat halleder. hiç karışmayında takmayında kafanıza.

adam düşünceli adam doğumu yaklaşmış baktırıcak birini arıo.tabi eskilerden kim kaldı.amaaan kadın milleti işte yaranılmazki.hıh:):37:

Her şey tamam da, o kadına iki televizyon birden alması çok ama çok ağır olmuş. Bunu nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamadım, çok zor, çok acı gerçekten :43:

Bu sefer hemen özür dilemeyin, biraz geciktirip öyle dileyin ki burnu iyice sürtülsün.

sonlara doğru yazılanları okusana =) fake konu bu

Back