karını evden gonderde sevıselım ha vayyyyyyyyy o.... vay vayyyyyyyyyyyyyy o..... vay hem evlı bır adamla bırlıkte hem karısıyla beraber yattıgıgı odada evde sevısmek ıstıyo vay ınsan zıyanları vay tencere kapak bırbırını bulmuslar al bırını vur otekıne namus,vicdan,erdem,sadakat, beyın yoksunu zavallılar bence butur kadınlar fuhus yapan kadınlarda 1000 kat daha fazla o.....
konu saçmalığı nedeniyle patlama yaşıyor şuan arkadaşlar okuyan okuyana yani=)=) arkadaşım atıyosun bari destekli at da yiyelim değilmi bide yazmış uzun uzun o kadarda okuttu bana
pembe dizileri çok izlemiş bu arkadaş=)=)
ne fakemi ben burda bosamı sınırlendımkocanı essekler kovalasın emi dogru ya benı anneme yollucak ben gelınce ıcerı almıcak uykulu sac bas kapı acıp benı hemen sepetlıcekte bende saf saf gerı doncem jeton sımdı dustu :44: fake tabı hemıde kuyruklu face
ağzını bozmana..ceza almana değmez fake bi konu
ne fakemi ben burda bosamı sınırlendımkocanı essekler kovalasın emi dogru ya benı anneme yollucak ben gelınce ıcerı almıcak uykulu sac bas kapı acıp benı hemen sepetlıcekte bende saf saf gerı doncem jeton sımdı dustu :44: fake tabı hemıde kuyruklu face
sonradan caktım kofteyı ben canım ya azmı okuyoruz kkda aldatma olaylarını nebıleyım bende bunlar asmıs kendını demıstım fake yazılarını okumasam belkıde anlamıcaktım gece gece uzulucektım
cnm msj sayısı 1
palavra desen o biçim dikkat çekici ve bir o kadar saçma yazmış ki bizde gerçek sanıp yok yere sinirleniyoruz
kaç gündür forum hep böyle yeni üye saçma sapan konu ve konuyu açan ortada yok
üzülme, heder etme kendini...
bi de gerçeklik katmak için, annemin bileziği vardı bende diyor..
ayol 1 bileziği evde saklıyacak yermi yok annenin evinde
sanki altın dolu küp...
arkadaşlar konu dışına çıkmayalım arkadaşa yardımcı olalım
cnm bence o kadınla aynı evde yaşayın maaş ikiye bölünmesin,Allahtan eşin 2 tv almış..bi televizyonda sen sevdiğin diziyi izlersin diğerindede o izler. hem bebeğine dadılık yaptırırsın
ayy gece gece güldüm ''kocanı essekler kovalasın emi''=)=)=)
Her şey tamam da, o kadına iki televizyon birden alması çok ama çok ağır olmuş. Bunu nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamadım, çok zor, çok acı gerçekten
Bu sefer hemen özür dilemeyin, biraz geciktirip öyle dileyin ki burnu iyice sürtülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?