aldatılmak..

...............bende mutluydum tabi hatta hamileydim.
aylar geçti doğumuma 3 ay kalmıştı eşim yine aksatmaya başladı beni. yine biryerlerde takılıyordu.
bir gün cep telefonum çaldı eşimin arkadaşıydı açtım..................

Hamileliğini ifade etmendeki duygusuzluk ve şu an yaşadıklarını,yıllar önce başkası yaşamış gibi anlatman hiç gerçekçi değil.
Etkileyici olsun istemişsin belli.Bari bir de Esra'dan bebeği varmış deseydin :)

Zinayı ispat edip boşanın, onun sizden ayrılmasını neden bekliyorsunuz?

şaka gibii...
hiç inanasım gelmedi..
bu kadar şeye nasıl katlandın...

Son düzenleme:
eğer bu olay gerçekse......
ne demek ayrılmıyor benden. çatır çatır ayrılırsın tazminatınıda nafakanıda alırsın. gerekirse o kadına bile dava açarsın. ama sanırım sen bunu yapmak istemiyorsun. eşinin maaşı guzel diye rahatsın diye barışmışsın sanki. yani para mı gurur mu para demişisn. o napmış aldatmaya devam etmiş.
kadının evine gidip napıcaksın sanki? olay eşinde bitiyor once. adama bak yahu. resmen metres tutmuş kendine kısacık surede. sende bunları kabul etmişsin be arkadaşım.

gercekse valla iyi susup beklemişin böyle durumlar adamı katil eder..
uyudurma ise valla on numero senaryo..
eve düşen kızıl hatun...

gerçek mi acaba konu önce okuyunca üzüldüm ama yorumları okuyunca arkadaşlara hak verdimm

Son düzenleme:
Bilezik almak için eve gelip kendi evinize giremiyorsunuz ? Bu ne ya? Asker arkadaşı evde olunca ne oluyor ki bu kadar gizlenecek. Valla girip dağıtırdım orayı.

5.000 tl maasla 2 ev gecindiriyor. Ev, araba, 2 tv valla ne bereketli eli varmis kocanizin. Hee bir de vasat yasantisi olan esra sosyetik olmus.

Ben de inanmiyorum. Bir kadin bu kadar saf (baska bisey yazacaktim) olamaz.

bende okuyunca fake gibi geldi çünkü kadın eve gidiyor kocası eve almıyor kapıdan veriyor bileziği yani kim olsa dalar içeri kendini tutamaz bence.bide yani adamın arkasından ağlıyor adam basıp gidiyor aman bilmiyorum gerçekçi değil ama diyelim gerçek canım sen ne yaptığının farkındamısın?sen aldatılıyorsun düpe düz adamda korku,saygı hiç birşey kalmamış tek gecelik birşeyde değil gayet metres tutmuş ve siz evleneli bir yıl oluyor .sen parası var diye susup oturuyorsun bide bebek yapıyorsun ne diyeyim sana birşey demiyorum alah akıl fikir versin .

Bir de adam cok zengin! oldugu halde sevgilisini tum riskleri goze alip eve getiriyor.

Bu kadar zengin adam, 80-100 tl verip sosyetik sevgilisini otele goturemiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
"seni cinlerle başbaşa bırakırım dedi bende çok korktugum için affettim tamam dedim özür diledim"

KONU SAHİBİ BU NE DEMEK YA,NASIL BİR İLİŞKİNİZ VAR SİZİN? ..duymadığım şeyleri burada duyuyorum,eşinin tehdit etme şekli çok enteresan

ama sizi tebrik ediyorum,güzel kurgulanmış bir hikaye.

Güzel senaryo..bu senaryonun gerçek halini de gördüm..eski ev sahibimiz ellii yaşlarında evli, emekli öğretmen,ev arkadaşımın okulundan bir kızla sevgiliydi..adam kıza araba almıştı,ev tutmuştu,hatta bazen okula o bırakıyormuş...ilk duyguğumda şok olmuştum adam çok beyefendi birine benziyordu..kızın, arkadaşlarına söylediği şey aklıma geldi ," ben ikinci arabamı aldıracağım,siz buralarda sürünün" gibisinden konuşmuş..ne kadar çarpık ilşkiler bunlar ya..

Son düzenleme:
Yeni üyelik, ilk ve tek mesaj
İyi dalgasını geçmiş her kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…