• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak..

kim böyle birşeyi hakeder ya. ne saçma yorumlar yapıyorsunuz. kız hamşle zaten. saçma yorumlarla üzmeyin insanları.:47:

valla hakediyor,.Ilk yakaladiginda,Sanki kendi sucluymus gibi Özür dilemekle,birde boyle bir evlilige bir ßeße yapmakla hakediyor.
ßenim sahsi dusuncem! kk da binlerce kadin var,binlerce fikir var..Anladiniz?

arkadaşım sen bunları gerçekten yaşadın mı okurken bir an kendimi senin yerine koydum ve çok kötü oldum
senin yerinde olsam yarın boşanma davası açardım o adamında bir daha yüzünü asla görmek istemezdim
bırak o kadının evini bulsan ne olacak ne değişicek be canım kendi üzüldüğünle kalıcaksın
bak çocuğunda var bundan sonra hayat sen ve çocuğunuz için çabala başka bir şey düüşünme
umarım zamanla her şey yoluna girer

oha oldum..inanamadım erkek arkadaşıma okutturdum oda pek inanmadı.Buna rağmen hala neden onunla birliktesiniz? körmüsünüz yada gerçekten anlayamıyormusunuz olanları? en son ihtimalde sırf parası olduğu içinmi terketmiyorsunuz kocanızı?

hatayı en başında yapmışsın sen aldattığına göz yumarak. iş işten geçmiş artık.
hiç mi düşünmediniz hamile kalırken haysiyetsiz bir adamın çoçuğunu doğuracağınızı ?
yazık o doğacak yavrucuğa. acıyı çeken bir tek o olucak.

tövbe estağfurullah kalp krizi geçirecektim okurken. bence toplayın eşyalarınızı annenizin evine gidin. bütün olanlardan sonra gerçi ailenizin barıştırmaya çalışması da ayrı bir utanç sizin kabullenmeniz de. gidin ve bir daha asla ve asla dönüp bakmayın o adamın suratına. bebeği de göremesin utanmaz herif. siz hala neyi bekliyorsunuz ne elinize geçecek ki evi bulsanız gidip kadını mı döveceksiniz??? size de ailenize de inanamıyorum yani nasıl kabullendiniz gurur denen bir şey var. kocanız zengin diye mi ya da çok mu kör kütük aşıksınız anlamadım ya bu nasıl bir iştir şaka mı??!?!

Son düzenleme:
ALLAH yardımcın olsun canım bi arkadaşımında eşinin dostu var ona ev açmış yıllardır birlikteler arkadaşımda evini merak etti ve buldu en sonunda ceplerini karıştırdı durmadan en son bi telefon faturası buldu ve o adrese gitti tabi kadın kapıyı açmadı en sonunda evi taşıttırdı korkudan....

anlayamadığım nokta gerçekten bu duruma gelene kadar nasıl susmayı başardınız tam farketmişsiniz eşinizin yaptığı hatayı
ama yine susmuşsunuz ailelerinizde girmiş araya sizin durumunuz iyi değil mi kocanız iyi maaş alıyor ve hiç bir eksiğiniz yok diye mi devam ettiniz
bundan sonra devam etmeyin ki hayatınızda doğru bir karar vermiş olun.

ömür boyu eşinizin hayatına giren kadınları sayacak değilsiniz.kadının ne olduğu belli eşinizinde belli.yıpranan siz olursunuz.zamanla pişkinliğe dönüşür.ben biliyorum bazı evlilikler böyle devam ediyor.siz öyle olmayın derim.

okurken daraldım yeminle !!!!

arkadaşım hala o evde ne arıyosun allah aşkına.birde üstüne o adamdan hamile kalmışsın. bunca yaşattıklarına nasıl dayandın ne sabrı var sende helal valla. sen biran önce kurtarmaya bak kendini o adamdan. :20::20::20:

Bu ne yaa ?? Okurdum deli oldum resmen :47::47::47:
Siz buna nasıl tahammul edebiliyorsunuz anlamıyorum..
İlk telefon konuşmasında basacaktınız tekmeyi :47:
Seni annene göndermiş kızı da eve almış :47::47:

Kocan da pişmanım diyor haaa :47::47:
Yok öle yağmaa :47::47:

Hem o kadının evinin adresini öğrenseniz nolcak ?
Daha da kötü olmayacakmısınız ?

Hayatınızı "acaba"larlamı geçirceksiniz ??

Bir önce o adamdan kurtulun:20:

o kadının adresini alıp ne yapacaksın..Sorun kadında değil ki eşinde.:34: eşin bırakmıyor demekki defalarca sana yalvarmasına rağmen bırakmıyor demek ki.o kadınla konuşup ne yapacaksın eline ne geçecek.ben olsam hemen boşanırım dakika durmam.birde böyle bir adam olduğunu bile bile eşinin , hamile kalmışsınn.:ssz:

Son düzenleme:
1.mesajla konu açanlara şüpheyle bakıyorum nedense?...:51:

adam da ,iş adamı mı ne ?
metrese hem ev, hem araba alıyor?
bir de evini, karısını idare ediyor..
bende buraya takıldım...:15:

Bir de Kadınlar İçin Şeytan Derler.. :ssz:

Allah Yardımcınız Olsun..

1.mesajla konu açanlara şüpheyle bakıyorum nedense?...:51:

adam da ,iş adamı mı ne ?
metrese hem ev, hem araba alıyor?
bir de evini, karısını idare ediyor..
bende buraya takıldım...:15:

saçmaa bencede fake
hem 1 msj yazmış
hemde acayip tepki toplayacak şeyler yazmış
hemdeee offlinee
insan evine giren çıkan paranın hesabını bilmez mi az uz değilde ev almış 2 tane tv almış..aldatılmış,affetmiş,bebek yapmış, hikayee yaww :52::52:

arkadaşlar kesinlikle fake bu ilk konusu ve sadece bir tane mesajı var oda konu açış ki 00.36 açmış 00.37 kapalı kaçış gibi sanki ayrıca bu ayın birinde üye olmuş ilgi çekmek istemiş kısacası

Son düzenleme:
ya ben anladım da millet tepki gösterir diye bişi demedim...baktım herkez acıyo buna

ya yalan ya bu kadar saçmalık olabilirmi allah aşkına

2 tv almışmış olaya gel yani =)

gözünle gördün taa en baştan arabada, telefonda canımlı cıcımlı konuştu.. ortalıktan kayboldu, şıfre vs.
sonra sızı kendı evınıze almadı :44: büyük ıhtımalle esra vardı tabı nıye alsın
sonra adam baktı sız evı basıyorsunuz gıttı metresıne ayrı bı ev tuttu :29: daha rahat görüşebılmek ıçın
aıleler ses çıkarmadı, barıştırmak ıstedı
cesarete bak o arada bıde çocuk ha :51:

ya ben anladım da millet tepki gösterir diye bişi demedim...baktım herkez acıyo buna

ya yalan ya bu kadar saçmalık olabilirmi allah aşkına

2 tv almışmış olaya gel yani =)

konuya bakarsak, adam ev araba almış.. 2 tv nin lafı mı olur..ister plazma olsun ister lcd...:9::9::9:
1 dakkada konu aç, git sonra..derdi olan bi bakar, ne var ne yok diye..
neyse...:19: hamileymiş ya ondandır belkide:51:

karını evden gonderde sevıselım ha vayyyyyyyyy o.... vay vayyyyyyyyyyyyyy o..... vay hem evlı bır adamla bırlıkte hem karısıyla beraber yattıgıgı odada evde sevısmek ıstıyo vay ınsan zıyanları vay tencere kapak bırbırını bulmuslar al bırını vur otekıne namus,vicdan,erdem,sadakat, beyın yoksunu zavallılar bence butur kadınlar fuhus yapan kadınlarda 1000 kat daha fazla o.....

Back