- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır , resmi nikah olmadan artık nikah kiyilabiliyorBu nikahların hepsi geçersiz diyanet resmi nikah olmadan yasakladı kim kıyıyor hâlâ ya pes artık!!!!
Sorunuza gelince aldatıldığınızı kanıtlasanız maddi manevi tazminat davası açamaz mısınız acaba araştırdınız mı? Eşinizin (!) nefsi doymuyor maşallah gizli saklı geçersiz imam nikahlarıyla harem kuracak herhalde kendisine, Allah ıslah etsin. Kurtarın kendinizi bir an önce
Boşanma davası açın. Hatta maddi manevi tazminat açın. İmam nikahını kanıtlarsan yüklü bir miktar tazminat alır üstüne nafaka alırsın..Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Bi an ben yazdım sandımmm.Geçer geçer merak etme sadece zamana bırak.Bak gör şurda 3 yıl sonra diceksinki niye daha önce boşamadım.Sabret.Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Burda kimse kadına suçsuz demedi. Tabiki oda bile bile evli bir adamla beraber oluyorsa adam kadar suçlu. Ama o yinede konu sahibini bağlamaz. Kadın zorla adama kancayı takıp ev açtıramaz, üzerine nikah yaptıramaz. Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın.Konu sahibi banlanmış...
Eşinin aldattığı kadına kızdığı için sayfalarca laf söylenmiş, eşini affettiği için yerden yere vurulmuş, kadın bin kere izah etmiş ama anlamamak ısrarı devam etmiş, kk daki bu linç olayını anlayamıyorum bir türlü. Kadın 8 sene bir yanlışını görmedim diye yazmış, yapmıştır demiş herkes, hayırdır yanında mıydınız... Sadakat sözü veren erkektir evet yerden yere vurulmayı hak ediyor ama evli erkekle birlikle bile bile birlikte olan kadına melaike mi diyeceğiz ah yazıııkkk kandırılmışmı... Kadını mı koruyacağız şimdi... Evet adam ahlaksız ama bunu yapan kadında ahlaksız niye bunu kabul edemiyoruz. Başıma böyle bir iş gelse bende kadına hesap sormam ama yakaladığım denk geldiğim yerde rezil de ederim sonuna kadar hak etmiştir. Kadın kocasının şerefsizliğini zaten kabul ediyor, üç çocukla evliliği yıkılmış ne onursuzluğunu ne gurursuzluğunu bırakmışsınız yazıktır ama yahu... Herkesin size yalan borcumu var, herkes sizinle aynı şartlarda mı yaşıyor, eşine güvenmiş üç çocuk yapmış güvenmek miydi kabahat ne biçim saldırmışsınız kadına. Çileden çıkıp çirkin şeyler yazmış cevaben asla doğru bulmam yazdıklarını ama bazen dertleşmek için gelmiş insanları çıldırtacak raddeye geliyor forum. Adam suçlu ama onunla birlikte olan kadında suçlu arkadaşlar... Evet başka biri de olabilirdi o da suçlu olur gözümde... Evli adamlarla bile bile birlikte olup, adama ev açtırıp onun ahlaksızlığına destek veren bir kadını sırf kadın diye şirin göremem, kimse göremez boşuna laf yarıştırmayın. Kadın seviyorum eşimi yazmış tonlarca saydırmışsınız, üç çocuk yaptığı adama elbet vardır duygusu ya da elinde değildir, seviyorsun, affedeceksin, affetmişsin ezip durmuşsunuz kadını yazıktır. Herkesin hayatı şartları aynı değil, kimsenin doğurduğu çocuğa laf etmek kimsenin hakkı değil, biraz daha mı sakin olsak artık... İçim dolmuş kusura bakmayın, bu ara o kadar çok okuyorum ki böyle konu yazmadan edemedim....
Asil böyle andavallara prim verdiginiz affettiginiz icin aldatilmaya devam ediyorsunuz..boyle adamlar da bunları yapmayi kendine hak görüyor.. mesela senin degil boyle kadinlarla muhattap olmak, yanindan bile geçmeyebilir di bu tarz kadinlar, eşine evine bagli seven bir adamla beraber olsaydiniz eger.. peki sizin neden surekli bu tarz kadinlar hayatinizda karşıniza çikiyor.. evli oldugunuz adamin karakteri yuzunden.. Böyle bir adamla evli olup yasamaya devam ederseniz bu tarz kadinlarla da karşilaşıp muhattap olacaksıniź hep.. Bunu kafalar bi bassın artık boyle kadinlarla hayatinizin hicbir zamaninda muhatap olmak iatemiyorsaniz hayatinizdaki adami ona göre seçeceksiniz..Ben aldatıldığımı fiziki olarak öğrendiğim gün evden kovdum ve boşanma davasını açtım bi kadın bu kadar alçak nasıl olabiliyor böyle kadınlar prim verdikce evlilikler bitiyor erkekler kendini bi halt sanıyor
Biz daha yenilerde kaç imama başvurduysak evlilik cüzdanı istedi ve artık resmi nikah olmadan yapmanın diyanet tarafından yasaklandığını cezası olduğunu söyledi hepsi de. Sebebi sanırım böyleleri. Yaptıranlarda tanıdık hocalara el altından yaptırıyormuş.Hayır , resmi nikah olmadan artık nikah kiyilabiliyor
Kimse sizin yuvanızı yıkamaz, yıkamamışlar da zaten, bak 3 çocuk yapmışsınız her şeyin üstüne. Sizin yuvanızı ancak eşiniz ile siz yıkabilirsiniz.Evli bi adamla görüşüyor bile isteye yuva yıkıyorlar eşim masum değil tabiki bilerek isteyerek metres olmayı kabul ediyor rabbim bu tarz yaşayan ve düşünenleri ıslah etsin
Azgın herifleri durdurmanın tek yolu kadınların onlara yüz vermemesi mi? Dünyada 3.5 milyar kadın var, kaç tanesini terbiye edeceksiniz? Elinizdeki bir tane ayıya diş geçiremeyip sabah akşam kadınlara yüklenmek, zavallıca.Ben eşim olacak o kişiye kızıyorum boşanıyorum yaptığının acıklaması yok zaten ama bi kadın bilerek isteyerek bi yuva yıkıyor böyle kadınlar böyle erkeklere prim verdikce çok yuva yıkılır
Evli kadınlar hiç aldatmıyor sanıyorlar bir de bunlar jfjfkf. Ne kadar pırıl pırıl bir zihin, imreniyorum. Ben de isterdim.Aslında başında erkek olmayan bütün kadınları itlaf etsek erkekler aldatacak kadın bulamayacak ve yuvalar yıkılmayacak. Bunu vaat eden ilk partiye oy verelim bence![]()
Değişik kafalar işte...Evli kadınlar hiç aldatmıyor sanıyorlar bir de bunlar jfjfkf. Ne kadar pırıl pırıl bir zihin, imreniyorum. Ben de isterdim.
Onlarla ciddi düşünmedi ki kocişi, onlara imam nikahı kıyıp ev açmadı.Eee olmuşsa olmuş sana ne bundan? O kadın olmasa başka kadın olacaktı zaten. Ki yıllarca başka kadınlar gelmiş geçmiş.