Ve ben bilmiyordum o kadınla beraber olduğunu 7 ay önce öğrendim ve öğrendiğim gün onu evden kovdumİyide bu kadının sorunu yakıştırmiski yapmış , siz de başka kadınlara yazan, başka kadınların koynundan çıkan adamı yakistirmissiniz kendinize, kadına yazıp adamın koynuna girmek çok garip.
Amin inşllhAllah ıslah etsin. Sana da Allah yardım etsin.
Kadının en büyük düşmanı yine kadın bacıımmmDilerim sizin başınıza gelmez
Allah ıslah etsin. Sana da Allah yardım etsin.
Aynn öğleymiş ne acı bilerek isteyerek yuva yıkıyorlarKadının en büyük düşmanı yine kadın bacıımmm
Evli oldugunu bildiği halde buluşup konuşuyor bu çok mu normal acaba bi kadın bi anne kendine bunu nasıl yakıştırır ki
Yav arkadaş sanki adam çok normalde suç kadınlardaAynn öğleymiş ne acı bilerek isteyerek yuva yıkıyorlar
Esin Organize suc orgutu gibi..i 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi
Pardon ama konuyu anlamamıssınız ben eşimin beni aldattığını öğrendiğim gün evden kovdum ve davamı açtım ne acı gerçekten bu tarz yorum yapmamızSiz 3 cocuklu adamin zirt pirt imam nikahi kiymasini, haftasonlari baskalarinda kalmasini sorun etmeyip yaninizda tutmuşsunuz ya onca sene.Eşiniz evli cocuklu haliyle devamli kadin peşinde zaten, başkasinin anneliğini dert etmeniz eksik kalmiş cidden. Gecmis olsun
Sırada o cümle vardır diye söylemiştim öylesine yoksa suçun büyüğü kocanızda. Yuvayı bile isteye yıkan eşiniz. İlk yakaladığınızda yıkamamış sonrakinde yıkmış bakın.Aynn öğleymiş ne acı bilerek isteyerek yuva yıkıyorlar
Evli bi adamla görüşüyor bile isteye yuva yıkıyorlar eşim masum değil tabiki bilerek isteyerek metres olmayı kabul ediyor rabbim bu tarz yaşayan ve düşünenleri ıslah etsinYav arkadaş sanki adam çok normalde suç kadınlardakadınlar kocama tecavüz etti deyin birde.
Kolay değil, hiç kolay değil. Ama geçiyor.şükür ki Hiç bir acı sonsuza dek sürmüyorMeb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Bi kadin isterse nikahli es olur, ister metres olur, ister eskort olur sizi ilgilendirmez.Evli bi adamla görüşüyor bile isteye yuva yıkıyorlar eşim masum değil tabiki bilerek isteyerek metres olmayı kabul ediyor rabbim bu tarz yaşayan ve düşünenleri ıslah etsin
Boşanıyorum zatenİlk aldatmada boşasaydın tek çocukla nafakanı alır yaşardın. Şimdi maddi kaygı bile güdüyorsun. Aldatılmışsın başka seçenek yok ya kumalarına katlanırsın yada boşanırsın.
İyide eşiniz kendisi evli olduğunu bilmiyormu? Sizi aldatan eşiniz, kadın değil.Evli bi adamla görüşüyor bile isteye yuva yıkıyorlar eşim masum değil tabiki bilerek isteyerek metres olmayı kabul ediyor rabbim bu tarz yaşayan ve düşünenleri ıslah etsin
Hiçbir kadın sanmıyorum ki kolay kolay ikinci kadın olmayı kabul etsin. Ancak erkekler kadınları ikna etmek için çok türlğ yalanlar söyleyip kendilerini acındırarak ikna edebiliyorlar. İlk eşim aldttıpını öğrendiğimde evi terkettim. Kadına zerre kızmadım. Çünkü kadına ne gibi yalanlar söylediğini nasıl ikna ettiğini öğrenince cidden kızamadım o kadına hiç dehşet iyi yalancıydı çünkü. Asıl suçlu erkekler bence baş suölu erkekler. Kadınlar daima masum demiyorum tabi ki.Evli bi adamla görüşüyor bile isteye yuva yıkıyorlar eşim masum değil tabiki bilerek isteyerek metres olmayı kabul ediyor rabbim bu tarz yaşayan ve düşünenleri ıslah etsin
Çok haklısınız edep olsa zaten imam nikahlı yaşamayı kabul eder miEşinizin ne olduğu belliymiş aslında.
Keşke öncesinde ayrilsaymışsıniz.
Kadını aramak gereksiz ama insan her zaman mantıklı düşünemeyebilir. Siz arayıp birşeyler söyleseyince utanacağını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Utanmadigi için evli bir erkekle birlikte olabiliyor zaten
Bosanip kendi hayatınıza bakacaksınız bir şekilde.
Pardon ama konuyu anlamamıssınız ben eşimin beni aldattığını öğrendiğim gün evden kovdum ve davamı açtım ne acı gerçekten bu tarz yorum yapmamız
evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim
Ben aldatıldığımı fiziki olarak öğrendiğim gün evden kovdum ve boşanma davasını açtım bi kadın bu kadar alçak nasıl olabiliyor böyle kadınlar prim verdikce evlilikler bitiyor erkekler kendini bi halt sanıyorİyide eşiniz kendisi evli olduğunu bilmiyormu? Sizi aldatan eşiniz, kadın değil.
Kadının size karşı hiç bir sorumluluğu yok. Kocamı kandırdı, yoldan çıkardı diyemi kendinizi avutuyorsunuz? İlk hamileliğinizde aldatılmışsınız öğrenmişsiniz, affedip üzerine 2 çocuk daha yapmışsınız. Kadın gurursuz, midesiz diyelim. Siz ney oluyorsunuz bu durumda? Yada kocanız ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?