- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.641
Ben acamadim ekteki görüntuyu
Maşallah bacım noktası virgülüne kadar aklında kalmışErkek : vicdanen kendimi kötü hissediyorum bir süre görüşmeyelim
Kadın : ya sen deli misin ne diyorsun??? Dımdızlak ortada mı kalayım hiçbir şey olmamış gibi mi yapayım?
E : kabus görmekten bıktım sanki büyük bir imtihandan geçiyorum
K : hayır hayır öyle düşünme ben seni çok zor buldum lütfen
E : kendine iyi bakarsın değil mi aklım sende olacak
K : ya nasıl bir delilik yapıyorsun habersiz bırakma beni
E : tamam beni diğer güzellikten ara sonra şimdi görevdeyim
K : hayırdır yazıyorum görüyorsun cevap vermiyosun
E : kız görevdeyim tamam da
K : tamam
hatırladığım kadarıyla böyleydi
HahahahggaMaşallah bacım noktası virgülüne kadar aklında kalmış
Keşke şu ifadelere maşallah da eklense ilkini size vericemHahahahggae çok soran oluyor, yarı grup görmedi, herkes parça parça yazıyor ben de bütün olarak toparladım ayrıca benim adım E c e sözelciyim
Daha önce banlanan biri olarak açılma saatinin sarkabildiğini gördüm. Düşündüğümüz saatte banı kalkmayabilir.23.47 son görülme saati ama konu sahibi daha erken 23.00 gibi banlandi aslinda. insallah gelir de bize bilgi verir. G GokcenKatun hiçbir şey yazamasanız bile 'ailemin yanındayım guvendeyim' yazin da aklimiz siz de kalmasın. gece uyuyamaz olduk valla sizi dusunmekten
TesekkürlerErkek : vicdanen kendimi kötü hissediyorum bir süre görüşmeyelim
Kadın : ya sen deli misin ne diyorsun??? Dımdızlak ortada mı kalayım hiçbir şey olmamış gibi mi yapayım?
E : kabus görmekten bıktım sanki büyük bir imtihandan geçiyorum
K : hayır hayır öyle düşünme ben seni çok zor buldum lütfen
E : kendine iyi bakarsın değil mi aklım sende olacak
K : ya nasıl bir delilik yapıyorsun habersiz bırakma beni
E : tamam beni diğer güzellikten ara sonra şimdi görevdeyim
K : hayırdır yazıyorum görüyorsun cevap vermiyosun
E : kız görevdeyim tamam da
K : tamam
hatırladığım kadarıyla böyleydi
O konu muydu yoksa hatta motor gezisine mi çıkacaklardı. Sanki o başka bir konuydu diye hatırlıyorum ama bilemedim şimdi.Mat ruju kocası komşusunun kız kardeşi ile aldatmamış mıydı ya?
Kız matematik sorusu sorma bahanesiyle kocasına yanaşmaya çalışıyordu sanki
Konu sahibi için bu kadar detay vermek iyi olmayabilir, bence siz de silin.Hahahahggae çok soran oluyor, yarı grup görmedi, herkes parça parça yazıyor ben de bütün olarak toparladım ayrıca benim adım E c e sözelciyim
Ya ben de mi ban yiyeceğim şimdiKonu sahibi için bu kadar detay vermek iyi olmayabilir, bence siz de silin.
Evet o canım ikisi de aynı konu matrujkanın komşunun kız kardeşi matematik dersi için giriyor çıkıyor eve adamla motor gezisi planlanıyor ve hamile falan da kalıyor ondanO konu muydu yoksa hatta motor gezisine mi çıkacaklardı. Sanki o başka bir konuydu diye hatırlıyorum ama bilemedim şimdi.
Eski üyeler gelin hele bi el atın
Aboooo, sonra noldu?Evet o canım ikisi de aynı konu matrujkanın komşunun kız kardeşi matematik dersi için giriyor çıkıyor eve adamla motor gezisi planlanıyor ve hamile falan da kalıyor ondan
konu gerçek veya fake,gerçekten bilemiyorum. sadece şunu söylemek istedim, önceden ben de sizin gibi düşünürdüm,ne çıkarı var ki yapsın vb derdim.Sessizce her gün konuyu takip eden birisi olarak konunun fake olmadığını düşünüyorum ben de..yani herşey çok güzel ortaya çıktı evet ben bu kadar kanıt bulunmasını şans olarak görüyorum. Sanırım eş kişisi biraz saftirik,bir de eşi ,'isimden dolayı gerginim' diyerek kavga da çıkarmadığı için,,'anlamis olabilir ama ya anlamadiysa o zaman panik yapıp şüphe uyandırmayayim' diyerek çok üstüne düşmemiş te olabilir.erkekler bizim gibi düşünmüyor gerçekten..ayrıca neden fake olsun ki burası yorumla para kazanılan bir mecra değil bildiğim,konusu popüler olsa ne kazanacak..diyelim canı sıkıldı oyun oynar gibi hikaye uydurdu o zaman da her yoruma cevap verirdi boş zamanı olduğu için ama konu sahibi bazen hergun bile yazamadi buraya..bence olay gerçek umarım herşey gönlünce olur bundan sonra konu sahibinin yolun başında kurtulacak en azından bu yalan evlilikten..
Bu hayatta insan kendine bile güvenmesin ne olucağı belli olmuyor görüyorsunuz 30 seneni verip güvenip 1 anlıkta sizi hayal kırıklığına uğratabilir nasıl garanti ediceksiniz. 3 çocuklusunuz diyelim aileniz yok çalışmıyorsunuz sizi aldattı hadi pat diye boşanın nasıl boşanıcaksınız? Büyük konuşmayın lütfen hayatın bize ne çıkarıcağı belli olmuyor kardeş kardeşe düşman oluyor yeri geliyor.Bu konuda büyük konuşuyorum, çünkü kırmızı çizgim kararım net ve kesin olur, bundan sonra güvenmediğim biriyle hayatımı paylaşmam. Fakat herkes benim şartlarımda ve düşüncelerimde olmayabilir
Detayları hatırlayıp bilerek vermeyen niceleri var, bence siz de silin. Sonuçta kadın riskli olduğu için silmişti. Sinirle düşünemedi paylaştı büyük ihtimalle sonra sıkıntı çıkar diye kaldırdı. Kaldırmanız uygun düşer gibi sankiYa ben de mi ban yiyeceğim şimdi
AyrılıyorlarAboooo, sonra noldu?
Aralarinda bi şifremi acabaMesajlarda bi bölümde diğer güzllikten ara beni yazıyor farkındamısınız diğer güzellik ne demek sizce
Herkes fake fake dedi uzun süre girmedi siteye. Kanıtlamıştı fake olmadığını, Ayrılmıştı yanlız adamdan ...Aboooo, sonra noldu?
Kaynanam geldi bana yatıya . Arkadaş ariyor selam söyle kaynanana uyutup oyuna gel diyorAzaltarak bıraktım, bir de irade işi ya