- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.081
Mesajlarda bi bölümde diğer güzllikten ara beni yazıyor farkındamısınız diğer güzellik ne demek sizceYok ne fotoğraf ne de video. Sadece aramışlar konuşmuşlar ve yazışmışlar. Bir kaç yabancı numarayı daha aramış. Kim olduklarını bilmiyorum
Kadın F*** buddy olduğunun farkında değil ki tamamen duygusal bir ilişkinin içinde sanıyor kendini. O yüzden böyle bir şeyin ima edildiğini sanmıyorumAma telefona güzellik demeyiz ki! Bence bu kadının bir başka arkadaşını kastediyor. Hani arkadaşından ara der gibi
Diğer güzellikten ara beni diyor. Galiba 1. telefonundan bahsediyorKızlar diğer güzellikten ara beni diyor?! Ortada grup sex olabilir mi?? Yani ne oluyor bu ne beeee
Acıdım bu kadına. Sadece acıdım. Senin öküz kullandı kullandı, sen anladın diye kçı alev aldı başından atmaya çalışıyor. Şimdi sen davayı açınca herif ayağına paspas olacak '' Yapma etme affet, boşluğa düştüm şeytana uydum. '' diye. Büyük hayal kırıklığı olacak onun için. Halbuki sanıyordu ki hasbam, adam ona aşkından ölüyor. Acaba kendisini leş erkek muhabbetlerine meze ettiğinden de haberi var mı acaba? Sanmıyorum. Onu da öğrenir artık. Bir hiç uğruna belki işinden olacak, belki sürgün olacak, kariyeri duracak. Rezil olacak, çevresinde mimlenecek, evli adamlar ile birlikte olan kadın diye. Senin öküz sadece rahatından olacak, parası gidecek.artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Bu yüzden bu görseli buraya bırakıyorum. Hangisinin yüzüne t*kürsem?
Eki Görüntüle 2802481
Vay o*****artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Eki Görüntüle 2802481
Kısa süreli olmadığı belli maalesef. O gördüğünüz cam yansimasi da bence bu kadın..Yok 5 gün öncesine ait. Galiba ondan sonra 1. telefondan devam etmişler. Ama kabus gördüğüne göre bunlar uzun süredir beraberler. Ben yurtdışındayken bana sürekli geceleri rahatsız uyuyorum, sürekli uyanıyorum demişti. Demek o zamandan beri kabus falan görüyor aptal
iki sumsuk birbirini bulmuş tam.3 dakika da cevap yazmayınca görüp neden yazmıyorsun diye hesap soruyorzor bulmuşmuş yapışkan şey tabi yapıştırırlar gıcık oldum. Sevgili konu sahibi hiiiiiiç arkana bakma.
Saf benim işim için kaygılandığımı sanıyor. Ben küçük şeylere bile çok takılırım o yüzden böyle rahat bence. Sürekli tatil tatil demesi de bu yüzden. Hafif bir şeyler sezmiş gibi, ama “yok ya asla öğrenmemiştir, öğrense ortalığı yıkar” gibi şeyler kesin düşünüyor. Bundan eminimadam tam bir gerizekalı. ben hiçbir şey sezdiğini sanmıyorum, bence sizin durgunluğunuzu da başka bir şeye veriyordur. "aşkım adet dönemin mi bu ara?" falan diye tahmin yürütür anca bence. kapasite o kadar gibi duruyor. vicdan micdanı da diğer kadın ona biraz yalvarsın diye yapmış bence. ezik. ego tatmin ediyor.
artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Kimse böyle olan şrfsz hiç kimse mutlu olamaz olmayacakta ömürleri boyunca bir yerlerde bir eksiklik hissedecekler o huzuru o sadakati o saf mutluluğu o kadar özleyecekler ki birde böyle şeyler için böyle güzel manevi duyguları hisleri yitirdiği için çok mu çok perişan olacak konu sahibinin eski eşi olacak kişi için demiyorum istisnasız onun gibi olan şrfsz kadın erkek hepsi çok pişman olacak ama herşey için çok geç olacak bazı yaraların tedavisi bazı yolların dönüşü olmuyor malesef... düştükleri b.k kuyusunda boğulsunlarYok 5 gün öncesine ait. Galiba ondan sonra 1. telefondan devam etmişler. Ama kabus gördüğüne göre bunlar uzun süredir beraberler. Ben yurtdışındayken bana sürekli geceleri rahatsız uyuyorum, sürekli uyanıyorum demişti. Demek o zamandan beri kabus falan görüyor aptal
Evet aynısını düşündüm. Paylaşma yazacaktım ki paylaştığını gördüm. Bence kaldırmalıİsim görünmediği için hukuksal açıdan emin değilim ama bence bu tarz yazışmaları paylaşmayın.
Küçük bir ihtimal ama kadın denk gelir ya da tanıdıkları biri görür söyler vs, özel yazışmaları paylaşıp özel hayatın gizliliğini ihlalden sıkıntı yaşamayın sonra.
Avukat olan üyeler daha iyi bilirler tabii.
kesin öyle. nabzı da 150 atıyodur ama minik bi "acaba?" hissi yüzünden ara ara. sizi baya hafife alıyor ve eşyalarını da karıştırmayacağınıza güveniyor ki telefonu öyle bırakmış. azıcık ihtimal verse o telefonu düzgün bi yere saklardı önce. iyi ki bu zamanda geldiniz, fark ettiniz, şahanesiniz.Saf benim işim için kaygılandırınız sanıyor. Ben küçük şeylere bile çok takılırım o yüzden böyle rahat bence. Sürekli tatil tatil demesi de bu yüzden. Hafif bir şeyler sezmiş gibi, ama “yok ya asla öğrenmemiştir, öğrense ortalığı yıkar” gibi şeyler kesin düşünüyor. Bundan eminim
Seni hiç tanımıyorum ama sana öyle sarılasım, öyle kucaklayasım var ki seni sabaha kadar dertleşip bi kardeşin gibi yanında olasım var fiziken yanında olmasamda dualarımla yanındayımBunları öğrenmeden önce çok seviyordum evet ama şimdi ne hissettiğimi bende bilmiyorumseviyorum galiba o yüzden için böyle yanıyor..
Öyle bişey varsa konu sahibi de bizde silelim yazışma alıntısını. Site izin verirrseİsim görünmediği için hukuksal açıdan emin değilim ama bence bu tarz yazışmaları paylaşmayın.
Küçük bir ihtimal ama kadın denk gelir ya da tanıdıkları biri görür söyler vs, özel yazışmaları paylaşıp özel hayatın gizliliğini ihlalden sıkıntı yaşamayın sonra.
Vicdanen dediği de lafta sadece.Galiba onu en çok etkileyen sizden sonraki maddi durumunda olan azalma olacak.Çünkü ortada gerçek bir sevgi olsa yokluğunuzda başka biriyle mesajlaşmayı bile düşünmezdi.Vicdanen rahat olmadığı, bir süre görüşmeyelim gibi şeyler yazmış. Kadın da itiraz ediyor
Fotoğrafı kaldirirsa alıntılardsn gidiyor otomatik olarak.Öyle bişey varsa konu sahibi de bizde silelim yazışma alıntısını. Site izin verirrse
Evet bu aklıma geldi, hatta forum kurullarına aykırı mı diye düşündüm. Az biraz kızlar görsün kaldıracağımİsim görünmediği için hukuksal açıdan emin değilim ama bence bu tarz yazışmaları paylaşmayın.
Süre dolmuş olmalı. Eğer dolmussa yoneticiden yardım isteyelim.Evet bu aklıma geldi, hatta forum kurullarına aykırı mı diye düşündüm. Az biraz kızlar görsün kaldıracağım