- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.061
İkisi de birbirinden beter... Sümsük birine yalvarıyor beni bırakma diye. Zavallı kadınya kadina ne demeli. hala bırakmamaya çalışması.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de birbirinden beter... Sümsük birine yalvarıyor beni bırakma diye. Zavallı kadınya kadina ne demeli. hala bırakmamaya çalışması.
Bu konuşmalar bugüne mi ait ? Acaba boşanma evrakları ne zaman eline geçecek o anki surat ifadesi ne olacak çok merak ediyorum. Vicdan savaşları o zaman başlayacak..artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Bu yüzden bu görseli buraya bırakıyorum. Hangisinin yüzüne t*kürsem?
Eki Görüntüle 2802481
Diğer güzellik olayını ben de anlamadım.Kızlar diğer güzellikten ara beni diyor?! Ortada grup sex olabilir mi?? Yani ne oluyor bu ne beeee
belkide bulmanız için bıraktı telefonu kolay buluncak yere. oyun oynuyor da olabilirler ben asla güvenemiyorum erkeklere siz daha iyi bilirsiniz tabii eşinizin tavırlarından yazma tarzından vsYok ne fotoğraf ne de video. Sadece aramışlar konuşmuşlar ve yazışmışlar. Bir kaç yabancı numarayı daha aramış. Kim olduklarını bilmiyorum
Tükürüğünüzü bile haketmiyorlar. Aynen dımdızlak kalacak ortada o...uartık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Eki Görüntüle 2802481
Diğer güzellikler olabilir o numaraları da al!!!!Yok ne fotoğraf ne de video. Sadece aramışlar konuşmuşlar ve yazışmışlar. Bir kaç yabancı numarayı daha aramış. Kim olduklarını bilmiyorum
Diğer telefonundan bahsediyor sankiKızlar diğer güzellikten ara beni diyor?! Ortada grup sex olabilir mi?? Yani ne oluyor bu ne beeee
Başkasını kastediyor bence!Diğer güzellik olayını ben de anlamadım.
Başkasını kastediyor bence! Yani başka bir kadın daha var galiba. Acaba 2 erkek 2 kadın olarak mı takılıyorlar?Diğer güzellik olayını ben de anlamadım.
artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Eki Görüntüle 2802481
Yok 5 gün öncesine ait. Galiba ondan sonra 1. telefondan devam etmişler. Ama kabus gördüğüne göre bunlar uzun süredir beraberler. Ben yurtdışındayken bana sürekli geceleri rahatsız uyuyorum, sürekli uyanıyorum demişti. Demek o zamandan beri kabus falan görüyor aptalBu konuşmalar bugüne mi ait ? Acaba boşanma evrakları ne zaman eline geçecek o anki surat ifadesi ne olacak çok merak ediyorum. Vicdan savaşları o zaman başlayacak..
Ama telefona güzellik demeyiz ki! Bence bu kadının bir başka arkadaşını kastediyor. Hani arkadaşından ara der gibiDiğer telefonundan bahsediyor sanki
Bunları öğrenmeden önce çok seviyordum evet ama şimdi ne hissettiğimi bende bilmiyorum seviyorum galiba o yüzden için böyle yanıyor..Gerçekten eşini seviyor musun? O kadar sakinsin ki vallahi benim kalbim söküldü yerinden çok üzüldüm. Onca ay uzak kalmak cidden sizi birbirinizden uzaklaştırmış olabilir mi? Sanki sende ondan zaten gitmiş gibisin geldi bana.
Telefonu tamamen alsanız anlar mı açık mı duruyordu direk teslim etseniz avukata yani oluyormu böyle bilmiyorum daYok 5 gün öncesine ait. Galiba ondan sonra 1. telefondan devam etmişler. Ama kabus gördüğüne göre bunlar uzun süredir beraberler. Ben yurtdışındayken bana sürekli geceleri rahatsız uyuyorum, sürekli uyanıyorum demişti. Demek o zamandan beri kabus falan görüyor aptal