- 13 Mayıs 2018
- 268
- 291
- 37
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.101
Bence şirket hattı bizim iş yerinde vardı böyle biri evliydi metresiyle sürekli şirket hattından konuşurdu.Diğer güzellikten ara beni diyor. Galiba 1. telefonundan bahsediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence şirket hattı bizim iş yerinde vardı böyle biri evliydi metresiyle sürekli şirket hattından konuşurdu.Diğer güzellikten ara beni diyor. Galiba 1. telefonundan bahsediyor
Midem bulandı midemmm Allah sabır versinartık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Bu yüzden bu görseli buraya bırakıyorum. Hangisinin yüzüne t*kürsem?
Eki Görüntüle 2802481
Yok canım hemen dolmuyor süresi ben dün paylaştıgım resimi az önce kaldırdımSüre dolmuş olmalı. Eğer dolmussa yoneticiden yardım isteyelim.
Haklısınız süre dolmuş. Nasıl yardım talep edebiliriz kızlar görselin kaldırılması için?Süre dolmuş olmalı. Eğer dolmussa yoneticiden yardım isteyelim.
Öyleyse çok iyi. Önceden 10 dk icinde yapılması gerekiyordu.Yok canım hemen dolmuyor süresi ben dün paylaştıgım resimi az önce kaldırdım
Belki de kadının çocuğu falan var onu kastediyor yakalanınca evli çocuklu kadın şu bu diye kıvırırDiğer güzellikten ara beni diyor. Galiba 1. telefonundan bahsediyor
Mune bu görseli kaldırabilir misiniz, konu sahibinin anonimliği tehlikeye girmesin.artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Eki Görüntüle 2802481
Katip halletti .Haklısınız süre dolmuş. Nasıl yardım talep edebiliriz kızlar görselin kaldırılması için?
Öyle bişey varsa konu sahibi de bizde silelim yazışma alıntısını. Site izin verirrse
Ben bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdanBaşkasını kastediyor bence! Yani başka bir kadın daha var galiba. Acaba 2 erkek 2 kadın olarak mı takılıyorlar?
Bu nasıl aşağılık bir yaratık yaa... Yüzsüz, arsız.artık yabancı değilsiniz kızlar. Sizin sayenizde bunları başardım ben içtenlikle söylüyorum bunu :)
Eki Görüntüle 2802481
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Ben bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdan
Belki o “yapıştırdı” muhabbeti yaptığı arkadaşla da bir halt karıştırıyordur.
Evet aynısını düşündüm. Paylaşma yazacaktım ki paylaştığını gördüm. Bence kaldırmalı
Evet aklıma o geldi zaten. Diğer güzellikten beni ara demesi bence kesinlikle bir şahıs için söylenir.Ben bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdan
Belki o “yapıştırdı” muhabbeti yaptığı arkadaşla da bir halt karıştırıyordur.
Ben de onu düşündüm ister misin kadın aramızda olsun ve kendi yazışmasını okusun.paylaşmasa daha iyi bence.İsim görünmediği için hukuksal açıdan emin değilim ama bence bu tarz yazışmaları paylaşmayın.
Küçük bir ihtimal ama kadın denk gelir ya da tanıdıkları biri görür söyler vs, özel yazışmaları paylaşıp özel hayatın gizliliğini ihlalden sıkıntı yaşamayın sonra.
Avukat olan üyeler daha iyi bilirler tabii.
Neden açmasın?
Aldatılma olaylarında erkeklerde mantık aramak en büyük hatamız bence. Mantık olsa aldatmazlar zaten..
ijdan falan değildir bence farklı yerlerde demişlerdir.