- 4 Nisan 2019
- 349
- 1.238
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.121
bu muhabbeti yaptığı arkadasi da kadin demiştiniz sanki yanlis mi hatırlıyorum. ama bu aldattığı kadin diger olaylardan kisilerden habersiz bence. yoksa ortada kalırım vs muhabbetine girmezdi.Ben bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdan
Belki o “yapıştırdı” muhabbeti yaptığı arkadaşla da bir halt karıştırıyordur.
Ben de onu düşündüm ister misin kadın aramızda olsun ve kendi yazışmasını okusun.paylaşmasa daha iyi bence.
Yok evli karısıyla görmüştüm falan demişti sanırım erkek olması lazımbu muhabbeti yaptığı arkadasi da kadin demiştiniz sanki yanlis mi hatırlıyorum. ama bu aldattığı kadin diger olaylardan kisilerden habersiz bence. yoksa ortada kalırım vs muhabbetine girmezdi.
Direk aklıma geldi desemBen de onu düşündüm ister misin kadın aramızda olsun ve kendi yazışmasını okusun.paylaşmasa daha iyi bence.
Bunların zaten 4lu takıldığını taa ilk mesajlardan beri tahmin ediyordum.Ben bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdan
Kadın bence çok boş biri. Beni dımdızlak ortada mı bırakacaksın demesinden belli bence eşiniz maddi açıdan da ona destek oluyor olabilir.başkasının üzerinden hayatı yaşamaya çok meraklıymış.Bu deliller insallah o kadını da eşinizi de mahvederBen bundan sonra her şeyi beklerim bu adamdan
Bu muhabbeti yaptığı arkadaşı da baska bir kadina yapistiriyordur bence.
Aa neden gittiKonu sahibi neden gitti
Konuşmayı paylaştığı için mi acabaKonu sahibi neden gitti
O muhabbetten haberi bile yok garibanın. Kendini özel sanıyor.Kızlar o değil de bu kadına hepimizin sosyal medyadan fake hesaplardan üstü kapalı yağdırsak ne iyi olur. Fotolarına “yapıştırmadan sonra mı bu poz?” yazmak isterdim. Fake hesabım var üstelik yurt dışındayım asla beni bulamaz
Bir yanlışlık olmalıKonuşmayı paylaştığı için mi acaba
Aa neden gitti.
Bilmiyorum ama hikayede tuhaflık yok mu eşi bu kadar aptal olamaz gibi geliyor bana yahu bir plan mı var ortada anlamadım ama çok garip ilerliyor olaylarKonu sahibi neden gitti