ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

konuyu kapattırmanı verdiğin karar ve çizdiğin yolu dilersen başka bi konuda bizimle paylaşmanı tavsiye ederim yeni gelenler tüm sayfaları okuyamadıkları için anlayamıyolar ama sayfa sayısı çok olduğu için merak da ediyolar zaten bizim de söyleyecek sözümüz kalmadı herkes kendini tekrar etmeye başladı

137 sayfa olmuş herkes birşeyler yazıyor hala yatağa uzandım uyudum eee herkes cevap bekliyor ya konuyu buraya açıp cevap vereceksiniz ya da kapatıp gideceksiniz

Senin için bu konu dedikodu malzemesinden öteye geçemeyeceği belli. Depresyon insanı uyutur , halsiz bırakır , konuşmakda zorlanırlar, ifade edemezler vs vs... Cevap alamıyorsan burda atarlı giderli yazacağına bir diğer derdim var konusuna geçebilirsin.

baştan sona da okudum hatta sürekli gece yarısı bile kalkıp baktım ne oldu diye o yüzden bütün yorumlarına vakıfım ama şu saat oldu hala istenilen cevaplar verilmiş değil

Cnm.su anda yapacagim.her seyi kanitlayip bosanmak...av.ark.ne yapmamgerektigini sirasiyla ogrenecegim.

kanıtlanacak çok bişey yok bence o kadınla buluşacaksın kocana her şeyi anlatmamam karşılığında gel tanıklık yap diyeceksin bu 1
ikincisi otele müzekkere yazılmasını isteyecek avukatın
üçüncüsü zaten eşin itiraf etmiş

işi gücü nasıl tazminat nafaka herşey alırsın

YETERKİ KARARLI OL

sabahtan beri kimi sayfaları atlayarak okudum.konu sahibinin zehirle ilgili yazısından sonra çıkıp gitmesi çok kötü olmuş.haliyle herkes endişelenmiş.okuyup de gelince bir özür dileyip teşekkür etmemesi garip olmuş.Nice kendine gel,çık şu melankolik hallerden.bak imkanlarında varmış,çocuklarınla gayet güzel bir yaşam kurabilirsin kendine.

Arkadaşlar,
kadın kendine güvenemiyor demek ki ayrılık konusunda, boşanacak durumu bile olsa..
belkide etraf ne der korkusu, Çevre baskısı dır.
ya cevre baskısından Nişanlısının dul bır kadınla samımı konusmalarını yakalaıp ayrılmayanlar var..
Ama şu bir gercek, anlattıklarından yola çıkarsak, Kadın ayrılmasada adam bir gün elbette ayrılcak..

ben konudan çıkıyorum ama kendime bi kaç laf edeceğim hay salak kafam hay aptal ben.dün tatil olduğu halde işimi falan bi tarafa bıraktım konu sahibine bişey olmuş mu diye delirdim,milletle tartıştım kazene haber vermek için çırpındım(bir çok arkadaşım gibi),kendimi ve benim gibi olanları kk nın safları ilan ediyorum.

aldatılmak travma,başlı başına bir şok öyle bin msj yazması da bu şokun etkisi buraya kadar çok üzüldüm ama hangi şok o msjdan sonra saatlerce ziyaretçi olarak konuyu takip ettirir bunu bilemiyorum.

Kadesa,yanlıs anladın bence ve dıger bırcok kısıde.Konuyu okuyorum sızler gıbı dunden berı takıpteyım ama konunun ıcerıgı ıle ılgılı yorum yapmayacagım.Cunku dusuncelerımı ıceren mesajlar mevcut sızlerın yazdıklarınızda.Sadece su hatayı duzeltmek ıstedım zıyaretcı olarak gırıp konusunu okumamıs.Dun sızınde hepınızın bıldıgı 20.28 dekı uyelıgı ıle yaptıgı gırıs.Uye pro uye degıl.Dolayısı ıle gorunmez modunda dolasamaz.Zıyaretcı olarak gırenlerıde bıldıgım sıstemın goremedıgı ıcın Kazen ın bahsettıgı zıyaretcı olarak gırmıs aslında hepımızın bıldıgı uyelıgı ıle gırdıgı yazmadıgı durum.Kendısıde soylemıs aksam kayınvalıde kayın peder ve esı evdelermıs.Onlar varken gıremezdı.
Bu benım fıkrım ve yanlıs anlasıldıgını dusunuyorum bu konuda..

Allah yardımcısı olsun ve kendısı ıcın ve cocukları ıcın en dogru en hayırlı kararı alması yonunde dularım kendısı ıle..

Kadesa,yanlıs anladın bence ve dıger bırcok kısıde.Konuyu okuyorum sızler gıbı dunden berı takıpteyım ama konunun ıcerıgı ıle ılgılı yorum yapmayacagım.Cunku dusuncelerımı ıceren mesajlar mevcut sızlerın yazdıklarınızda.Sadece su hatayı duzeltmek ıstedım zıyaretcı olarak gırıp konusunu okumamıs.Dun sızınde hepınızın bıldıgı 20.28 dekı uyelıgı ıle yaptıgı gırıs.Uye pro uye degıl.Dolayısı ıle gorunmez modunda dolasamaz.Zıyaretcı olarak gırenlerıde bıldıgım sıstemın goremedıgı ıcın Kazen ın bahsettıgı zıyaretcı olarak gırmıs aslında hepımızın bıldıgı uyelıgı ıle gırdıgı yazmadıgı durum.Kendısıde soylemıs aksam kayınvalıde kayın peder ve esı evdelermıs.Onlar varken gıremezdı.
Bu benım fıkrım ve yanlıs anlasıldıgını dusunuyorum bu konuda..

Allah yardımcısı olsun ve kendısı ıcın ve cocukları ıcın en dogru en hayırlı kararı alması yonunde dularım kendısı ıle..

olabilir canım ancak kazenin msjını ben öyle algılamadım bilmiyorum.aslında konu hakkında diyecek bir şeyim de yok söyledik bitti.alıntı gelince yazmak durumunda kalıyorum.

gerçekten dün endişelendim,yalan değil.hepimiz endişelendik.

Konu sahibi dinle!!!eşin itiraf etmiş zaten gidip mahkemeye başvur o süeecte zaten mahkemede alır telefon kaydını filan.bekledikçe gururndan gidiyor farkında değilmisin.ilk mesajlarda çalışabileceğini söylemiştin. Mahkemey başvur adamında bütün eşalarını topla ve eline daha ne geliyor o eve.kapının kilidini değiştir.tamam hepimizde üzüldük bitti harekete geç artık.sanırım eşinle bütün kavgalarındada tavrın böyleydi ağlayan ama bi çözüm üretemeyen. Kalk ve kenddini aş artık ne yapacağın çok belli, aşikar,gücünün farkına var,kendine saygını yeniden kazan

Sana gönül yazar :KK25:
Merhaba balbocegim senin araciliginla arkadaslara bi seyler yazayim dedim tabletten yaziyoyoya konu sahibi bende tablet kullaniyorum konuyu disardan okusam bile cevap yazamadigim zamanlar oluyor
Tablet ariza verince , vesselam bunu arada soyleyim dedim hani okuyo cevsp vermiyo deniyoya
Arkadaslar birde kadin saglikli dusunemiyor intehar etmiycekse bile bu yorumlardan sonra ne yapar belli mi? Ustune gitmesek ne olur ne olmaz Allah korusun

çok birşey istemedik hepi topu iki kelam o kadar da hakkımız olsun bunca sayfa okuyup yorum yapanlara

Merhaba balbocegim senin araciliginla arkadaslara bi seyler yazayim dedim tabletten yaziyoyoya konu sahibi bende tablet kullaniyorum konuyu disardan okusam bile cevap yazamadigim zamanlar oluyor
Tablet ariza verince , vesselam bunu arada soyleyim dedim hani okuyo cevsp vermiyo deniyoya
Arkadaslar birde kadin saglikli dusunemiyor intehar etmiycekse bile bu yorumlardan sonra ne yapar belli mi? Ustune gitmesek ne olur ne olmaz Allah korusun
Bende onu demek istiyorum ama bunu anlayabileceklerini pek sanmıyorum , dün yaptığınız iyi şeyleri bugün dillendirip göze sokmakda neyin nesi? İyilik karşılıksız yapılır, aynen canım dediğin gibi daha kötü olabilir sonucu, dün iyi yaptıklarını bugün mahvettiler ve konu sahibesi kendini ifade bile edemiyor doğru düzgün...

dün konuyu açanın" nice" olduğunu görünce okumadım.çünkü daha önceki konularında,içime sinmeyen birşeyler vardı.
bu sabah 1000 küsür sayfa olduğunu görünce tek tek bütün yorumları okudum.her an kazenin çıkıp fake üye, demesini bekledim.nihayetinde son sayfalarda fake değil ama, kendi içinde tutarsızlıklarla dolu bir konu olduğunu görünce,çok üzüldüm,konu sahibi adına.ciddi psikolojik sorunları var...

çok birşey istemedik hepi topu iki kelam o kadar da hakkımız olsun bunca sayfa okuyup yorum yapanlara
Dün iyi yaptığınız şeyi bugün mahvettiğinizin farkında mısınız? hak mı sen böyle yazarak asıl o kadının hakkına giriyorsun , onu daha da üzmek senin için ne anlama geliyor??? 2 kelam yazamadı diye anlayış göstermeniz çok mu anormaldi?

Sakız ettiğini sanmıyorum , kimilerinin hayatı sadece ya siyahtır yada beyazdır ortası yoktur ve uçlarda yaşarlar tüm duygularını, mutsuz ise intihara meyillidir bu siyah tarafı, hayat yolunda ise aşırı mutluluk tablosu çizer bu da beyaz tarafıdır. İntihar sakız olamayacak ve hafife alınamayacak kadar basit değildir. Zaten bunu söylemesi kişinin yaşadıkları ile bağlantılıdır , karşımızda dikkat çekmeye çalışan 5yaşında kız yok , 2 çocuk annesi ve aldatılmış bir kadın var.

Açıkçası dün bende aynı sizin gibi düşünüyordum. Konu sahibinin yaşadıklarına ,yazdıklarına çok üzüldüm. Ama sonra tüm konularını üşenmeden okudum ve boşuna telaş yaptığımı anladım.
Diğer konularda sizin yorumlarınızı beğeniyorum çoğu zaman, ve dediğim gibi bu konudada hem fikirdim,
Şöyle bir şey var misal; eşiniz yada bir arkadaşınız size sürekli aynı şeyi tekrarlasa belli bir yerden sonra kıymeti kalmaz dimi. konu sahibide bu şekilde yapıyor. duygularını uç noktada yaşıyor olabilir ama sürekli ölüm lafını ağzına almak hoş şey değil.
Bazen ağzımızdan ne çıktığına, yüreğimizden geçirdiğimize dikkat etmemiz lazım, zira duaların kabul olunduğu saatler vardır.

Bende onu demek istiyorum ama bunu anlayabileceklerini pek sanmıyorum , dün yaptığınız iyi şeyleri bugün dillendirip göze sokmakda neyin nesi? İyilik karşılıksız yapılır, aynen canım dediğin gibi daha kötü olabilir sonucu, dün iyi yaptıklarını bugün mahvettiler ve konu sahibesi kendini ifade bile edemiyor doğru düzgün...
Keske birbirimize bunu yapmasak, benim annemde aldatildi hemde uc noktalrda onun o halini gordum ve konu sahibini cok iyi anliyorum insan aklini kaybediyor resmen bi de hangimizin karakteri dortdortluk

X