• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünden beri herkes senin için çözüm üretiyor. Kalkmışsın bugün insanlara hakaret ediyorsun. Kocanın yaşını söyleyen sensin biz fal açıp mı öğrendik. İnsanların 20 yaş farka şaşırması gayet normal. Ortada en çok haddini bilmeyen sensin. Durumu güzelce anlatabilirsin onun yerine carlamayı seçiyorsun. Madem bu kadar carlama kabiliyetin var git dişini eltine kocana göster.

Zorbalayarak hakaret ederek edeceksiniz çözümde üretmeyin.

İyi bir baba ise ne mutlu ne güzel. Siz de birkaç sene sonra bu yaş farkını hissedeceksiniz ama yargılamıyorum haddim değil evlenmişsiniz bize laf söylemek düşmez herkesin kendi hayatı napim ileride eşinin ayağa kalkmaya bile mecali olmadığı zaman o farkı anlarsın

Teşekkür ederim cevabın için nerde nasıl davranacağını bilen insanları severim. Valla bacım o kadar sürer mi meçhul çocukların büyümesini bekliyorum.

Esin nasıl rahatsız olmuyor ya 😅 bizim de İkizler yatağa geliyor her yanımız tutuluyor. 3 buçuk yasindalar. Bu ara çözümü geceyi tamamen yatağında gecirene stiker vercez diye söyleyerek bulmaya çalışıyoruz. Tutuldu her yanimiz. Stikerlara teşekkürler 😅 siz eşinize bir stiker bulun 😅 asıl sorun eşin kabul etmesi çünkü. Bazenn bizim büyük de yatağa gelir beş kişi ay kabus kabus... Siz de yatakta rahat vermeyin yayılmaya çalışın eşinizin tarafa doğru belki vaz geçer bu sevdadan

Valla burada derdim benden kaynaklıymış gibi davranılıyor hani böyle bir şey görmedim ben derdimden beter buraya yazmak ama tavsiyen için çok çok teşekkür ederim.

Gercekten cocuklarla uyumak zor benimde oglum 5 yasında yatagında yatmıyor kızım 6 aylık besiğine ben yatırmıyorum kusar bogulır korkusuyla adamı arada kovuyom 😂gitmiyor bizde dört kişi yatıyoz sözde ama ben yan yatmaktak kemiklerim yamuldu 😂bence esiniz oğlunuzla sizde kızlarınızla uyuyun orta yolu öyle bulun

Hanımlar kadın yatak probleminden dert yanmış siz neden esiyle olan yas farkını ortaya suruyorsunuz ki mevzu yas farkımı ne savap işlediniz ki bu saaatte gönül kırıyorsunuz belki severek evlendi sorun etmedi belki zorlan evlendirildi

Hanımlar kadın yatak probleminden dert yanmış siz neden esiyle olan yas farkını ortaya suruyorsunuz ki mevzu yas farkımı ne savap işlediniz ki bu saaatte gönül kırıyorsunuz belki severek evlendi sorun etmedi belki zorlan evlendirildi
Arkadaş burada bana sardı. Sebep nasıl alıntı yapması gerektiğini söylemem 😊

İyide sorunun kaynağı yaş farkı bence. Yani 46 yaşında adam çocuklarıyla yatıyor. Hani cinsellik, hani temas isteği. E devir farkı var, duygusallık farkı var. Herkeste olmuyor ama çok duydum bunu. İnsan yaş aldıkça bazı şeylere doymuş olabiliyor. Şimdi burada konu sahibinin bu derdini belki çocukça görecek anlatsa. 50 yaşında ne olacak mesela. 30 yaşında olacak konu sahibi, kadının en güzel çağlarına girme zamanı. Tam kadınlığı oturuyor, daha bir güzelleşiyor, cinsellik desen en aktif zamanlarından biri. 20 yaş fark ile evleniyorsan her şeyi göze alacaksın, ileriki yılları düşüneceksin. Yorumlar yaş farkına odaklanıyor şimdi.

İyide sorunun kaynağı yaş farkı bence. Yani 46 yaşında adam çocuklarıyla yatıyor. Hani cinsellik, hani temas isteği. E devir farkı var, duygusallık farkı var. Herkeste olmuyor ama çok duydum bunu. İnsan yaş aldıkça bazı şeylere doymuş olabiliyor. Şimdi burada konu sahibinin bu derdini belki çocukça görecek anlatsa. 50 yaşında ne olacak mesela. 30 yaşında olacak konu sahibi, kadının en güzel çağlarına girme zamanı. Tam kadınlığı oturuyor, daha bir güzelleşiyor, cinsellik desen en aktif zamanlarından biri. 20 yaş fark ile evleniyorsan her şeyi göze alacaksın, ileriki yılları düşüneceksin. Yorumlar yaş farkına odaklanıyor şimdi.
Belkide adamin islev kaybi var, bunu bastirmak icin karisi farketmesin diye cocuklarla uyuma fikrine sığınıyor. Yani bencede konunun yasla alakasi var (tabiki olmayadabilir)

Bu konuda size katılıyorum ama zaten bu acı gerceği yasayarak öğrenecek ama cinsellik konusunda genelde 40 dan sonra azıyorlar diye duymuştum 😂

Mune hanım açtığım konu hakkında bazı üyelerden alakasız,alaycı, yargılayıcı, cevaplar aldım cinsellikle ilgili olmamasına rağmen konuyu cinselliğe getirdiler bu konuda hassas ve rahatsızım konuyu silemem biliyorum lütfen gerekini yapın ve konuyu askıya alın.

3 çocukla aynı yatakta yatılır mı yahu,delirmiş olmak lazım. Neden yani? Çocukların yatağı odası ayrı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back