- 4 Aralık 2010
- 3.451
- 6.248
- 358
- 35
Chat cpt ye yaz. Yargılamadan bol bol mantıklı cevap veriyor. CiddiyimBen böyle yazacağım canım böyle istedi yok ya cidden buraya dert yazılmaz derdimden sinirsiniz hepiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chat cpt ye yaz. Yargılamadan bol bol mantıklı cevap veriyor. CiddiyimBen böyle yazacağım canım böyle istedi yok ya cidden buraya dert yazılmaz derdimden sinirsiniz hepiniz.
Dünden beri herkes senin için çözüm üretiyor. Kalkmışsın bugün insanlara hakaret ediyorsun. Kocanın yaşını söyleyen sensin biz fal açıp mı öğrendik. İnsanların 20 yaş farka şaşırması gayet normal. Ortada en çok haddini bilmeyen sensin. Durumu güzelce anlatabilirsin onun yerine carlamayı seçiyorsun. Madem bu kadar carlama kabiliyetin var git dişini eltine kocana göster.
İyi bir baba ise ne mutlu ne güzel. Siz de birkaç sene sonra bu yaş farkını hissedeceksiniz ama yargılamıyorum haddim değil evlenmişsiniz bize laf söylemek düşmez herkesin kendi hayatı napim ileride eşinin ayağa kalkmaya bile mecali olmadığı zaman o farkı anlarsın
Esin nasıl rahatsız olmuyor ya bizim de İkizler yatağa geliyor her yanımız tutuluyor. 3 buçuk yasindalar. Bu ara çözümü geceyi tamamen yatağında gecirene stiker vercez diye söyleyerek bulmaya çalışıyoruz. Tutuldu her yanimiz. Stikerlara teşekkürler siz eşinize bir stiker bulun asıl sorun eşin kabul etmesi çünkü. Bazenn bizim büyük de yatağa gelir beş kişi ay kabus kabus... Siz de yatakta rahat vermeyin yayılmaya çalışın eşinizin tarafa doğru belki vaz geçer bu sevdadan
Chat cpt ye yaz. Yargılamadan bol bol mantıklı cevap veriyor. Ciddiyim
Arkadaş burada bana sardı. Sebep nasıl alıntı yapması gerektiğini söylememHanımlar kadın yatak probleminden dert yanmış siz neden esiyle olan yas farkını ortaya suruyorsunuz ki mevzu yas farkımı ne savap işlediniz ki bu saaatte gönül kırıyorsunuz belki severek evlendi sorun etmedi belki zorlan evlendirildi
İyide sorunun kaynağı yaş farkı bence. Yani 46 yaşında adam çocuklarıyla yatıyor. Hani cinsellik, hani temas isteği. E devir farkı var, duygusallık farkı var. Herkeste olmuyor ama çok duydum bunu. İnsan yaş aldıkça bazı şeylere doymuş olabiliyor. Şimdi burada konu sahibinin bu derdini belki çocukça görecek anlatsa. 50 yaşında ne olacak mesela. 30 yaşında olacak konu sahibi, kadının en güzel çağlarına girme zamanı. Tam kadınlığı oturuyor, daha bir güzelleşiyor, cinsellik desen en aktif zamanlarından biri. 20 yaş fark ile evleniyorsan her şeyi göze alacaksın, ileriki yılları düşüneceksin. Yorumlar yaş farkına odaklanıyor şimdi.Hanımlar kadın yatak probleminden dert yanmış siz neden esiyle olan yas farkını ortaya suruyorsunuz ki mevzu yas farkımı ne savap işlediniz ki bu saaatte gönül kırıyorsunuz belki severek evlendi sorun etmedi belki zorlan evlendirildi
Belkide adamin islev kaybi var, bunu bastirmak icin karisi farketmesin diye cocuklarla uyuma fikrine sığınıyor. Yani bencede konunun yasla alakasi var (tabiki olmayadabilir)İyide sorunun kaynağı yaş farkı bence. Yani 46 yaşında adam çocuklarıyla yatıyor. Hani cinsellik, hani temas isteği. E devir farkı var, duygusallık farkı var. Herkeste olmuyor ama çok duydum bunu. İnsan yaş aldıkça bazı şeylere doymuş olabiliyor. Şimdi burada konu sahibinin bu derdini belki çocukça görecek anlatsa. 50 yaşında ne olacak mesela. 30 yaşında olacak konu sahibi, kadının en güzel çağlarına girme zamanı. Tam kadınlığı oturuyor, daha bir güzelleşiyor, cinsellik desen en aktif zamanlarından biri. 20 yaş fark ile evleniyorsan her şeyi göze alacaksın, ileriki yılları düşüneceksin. Yorumlar yaş farkına odaklanıyor şimdi.
Bu konuda size katılıyorum ama zaten bu acı gerceği yasayarak öğrenecek ama cinsellik konusunda genelde 40 dan sonra azıyorlar diye duymuştumİyide sorunun kaynağı yaş farkı bence. Yani 46 yaşında adam çocuklarıyla yatıyor. Hani cinsellik, hani temas isteği. E devir farkı var, duygusallık farkı var. Herkeste olmuyor ama çok duydum bunu. İnsan yaş aldıkça bazı şeylere doymuş olabiliyor. Şimdi burada konu sahibinin bu derdini belki çocukça görecek anlatsa. 50 yaşında ne olacak mesela. 30 yaşında olacak konu sahibi, kadının en güzel çağlarına girme zamanı. Tam kadınlığı oturuyor, daha bir güzelleşiyor, cinsellik desen en aktif zamanlarından biri. 20 yaş fark ile evleniyorsan her şeyi göze alacaksın, ileriki yılları düşüneceksin. Yorumlar yaş farkına odaklanıyor şimdi.
Ya bence çoğu becerememeye başlıyor ondan azıyorlar Haplarla ilaçlarla kendine gelen herifleri de kadınlar istemiyor bu sefer.Bu konuda size katılıyorum ama zaten bu acı gerceği yasayarak öğrenecek ama cinsellik konusunda genelde 40 dan sonra azıyorlar diye duymuştum
Çocukların büyümesini niçin bekliyorsunuz ? Çocuklar büyüyünce ne yapacaksınız ?Teşekkür ederim cevabın için nerde nasıl davranacağını bilen insanları severim. Valla bacım o kadar sürer mi meçhul çocukların büyümesini bekliyorum.