vallaha konu sahibi boşanalım demişsin ama adam tamam deyince yan çizmişsin biz buna boşanma talebi değil boyunun ölçüsünü alma diyoruz kaba tabirle de olsa.
sana karşı insaflı olmak istiyorum, zor bir süreçten geçiyorsun çünkü. aldatıldın olabilir ama çok melankoliksin, dramatiksin.
ortada bir evlilik kalmamış ki?
çocuklarına yazık ama sen hala adamın derdindesin.
sen bu adamı boşayacak mısın? boşa o halde. yok öyle herkes bize imrenirdi de şöyleydi de böyledi de?
kim imreniyordu size, boşanalım dediğinde tamam diyen, çakacaktım ağzının üzerine diyen bir adamla cinsel sorunları olmasına rağmen hala 3 maymunu oynayan bir kadına kimmiş o imrenen merak ediyorum. adam seninle yatmıyormuş konu sahibi daha neyini ay çok mutluyduk diyorsun. adam avazı çıktığı kadar bağırmış hanım ben gidiyorum diye.
senden boşanmak istememesinin 2 nedeni var acımasızca söyleyeceğim; çocuklarından ayrılmak istemiyor ve sevgilisi evliyse ortalığı bulandırmak istemiyor, bekar bir insanla evli bir insanın görüşmesi daha zordur çünkü kocan şu anda X'in babası, bir aile adamı ama o zaman X'in boşanmış babası olacak.
senin için üzüldüm, çok kederlisin anlayabiliyorum ama hezeyanını anlayamıyorum kusura bakma. ortada güzel giden bir evlilik yokmuş ki. adam gitmiş sen hala ağlıyorsun.
şimdi dik dur ve lütfen çocuklarını düşün, bir anne olarak bu kadar bencil olmaya hakkın yok.
yazım sert oldu biliyorum ama birinin seni sertçe sarsmasına ihtiyacın var bence, bir de lütfen terapiye falan git, normal tepkiler vermiyorsun.