- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.874
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Servis Var kreşlerde bırakıyor kapı önünde bir kaç kere komşunun 3 yaşındaki bebeğini aldım. İşten izin alın 1 hafta alıştırın kreşe.çok büyük kötülük anneanne babaanne bakması 1-2 saat neyse siz öğretmen misiniz 4 gün çalışıyorsunuz ara tatilde alışır. Çocuklar sünger gibi her şeyi emiyor söylediklerini de düşünmüyorlar işlerine iyi geleni yapıyorlar. Takılmayın dediklerineEvet haklısıniz araştırmaya başladım.İsyerime yakin olması lazım bulamadım henüz düzgün biyer
Üzüldüğünü anlamış demek ki geçiyor korkma. Arkadaşımın kızı sürekli keşke benim annem babaannem olsaydı diyordu şimdi annesinin boynunu koklamadan uyumuyorArkadaşlar belki ufak sayılabilecek bı derdim var ama ben bunu çok takıyorum.3.5 yaşında bı kizim var haftanın 4 günü çalışıyorum annem bakıyor.Tv telefon izlemesi abur cubur yemesi dış fircalamasi uyuma saati bunlara tek dikkat eden benim.Kural koyan kötü polis diyelim.Nezaman biseyi 'yapma yeter 'desem hemen 'sen çok kötü annesin' diyor ve aşırı kalbim kırılıyor.Onun dışında babası ve büyüklerimiz sevilmek için çok umursamıyor bu kuralları.Buyüzden hep ters düşen ben oluyorum çocuğumla.Büyüyünce geçecek mi biri bana geçecek desin lütfen.Cocuk biliyorum ama o beni nasıl üzeceğini iyi biliyor
En başta eşinizle konuşun, tek kural koyucu siz olmayın.Arkadaşlar belki ufak sayılabilecek bı derdim var ama ben bunu çok takıyorum.3.5 yaşında bı kizim var haftanın 4 günü çalışıyorum annem bakıyor.Tv telefon izlemesi abur cubur yemesi dış fircalamasi uyuma saati bunlara tek dikkat eden benim.Kural koyan kötü polis diyelim.Nezaman biseyi 'yapma yeter 'desem hemen 'sen çok kötü annesin' diyor ve aşırı kalbim kırılıyor.Onun dışında babası ve büyüklerimiz sevilmek için çok umursamıyor bu kuralları.Buyüzden hep ters düşen ben oluyorum çocuğumla.Büyüyünce geçecek mi biri bana geçecek desin lütfen.Cocuk biliyorum ama o beni nasıl üzeceğini iyi biliyor
Hiç öyle düşünme. Biri 12 biri 8 yaşında çocuklarım ohooo neler neler dediler hem iyi hem kötüBazen duygusal anima denk geliyor basaramiyor muyum diye
Annelik ne zorrHiç öyle düşünme. Biri 12 biri 8 yaşında çocuklarım ohooo neler neler dediler hem iyi hem kötü
Haklısınız ama o asla ne kural koyabiliyor ne hayır diyebiliyor ben hep kötü polis maalesefEn başta eşinizle konuşun, tek kural koyucu siz olmayın.
Onunla netleştirirseniz sonra annenizle eşim ve benim kuralların diyerek konuşabilirsiniz.
Diğer türlü her daim kötü polis siz olacaksınız ve bu bir süre sonra sizi aşırı yoracak.
İnşallah dediğiniz gibi olurÜzüldüğünü anlamış demek ki geçiyor korkma. Arkadaşımın kızı sürekli keşke benim annem babaannem olsaydı diyordu şimdi annesinin boynunu koklamadan uyumuyor
Benim annem de pek uymuyor kurallarına maalesefBizimki de beni ağlattın hasta oldum diye yalandan oksurur beni ağlattın babanneme gidecem sikayet edecem seni derçok manipuleciler.Annem ve kv bakıyor annem genelde benim kurallarima göre ilerler ama kv malum kimden yüz bulduğu belli
Evet çok haklısıniz ben de arastiriyorum düzgün biyer bulursam bütceme göre hemen verecegimKreşe verme durumunuz var mı? Çalışsan bir dert çalışmasan bir dert. Anneanne/babaanne ile büyüyen çocukların çoğunluğu büyüklerden yüz buluyor. Çocuklar istenildiği şey yapılmayınca o sözü çok söylerler. Çocuğunuz da olsa sınırlarınızı çizin belki şu an anlamıyorlar ama ilerde anlayacaklar. Çocuğunuzu en iyi siz düşünürsünüz başka hiç kimse değil.
Yap-a-mıyor diye bir şey yok, yapmak istemiyor.Haklısınız ama o asla ne kural koyabiliyor ne hayır diyebiliyor ben hep kötü polis maalesef