• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy gerçekten çok boş yazıyorsun yaa haddinide bilmiyorsun yazma yallah.

Çocuklar reşit olduğu zaman babaları dede olacak yaşta olacak anneleri ise daha orta yaşta biri... :( konuya gelecek olursam arada çocuklarla birlikte uyunulabilir ama bu sürekli oluyorsa çocuklarda alışır ve ileride önüne geçemezsiniz. Tek başına uyumalarına alıştırmalısınız

Ben böyle yazacağım canım böyle istedi yok ya cidden buraya dert yazılmaz derdimden sinirsiniz hepiniz.
Kadın güzelce uyarmış mesajı nasıl yazacağınız konusunda. Hayırdır ya? Millete kedi gibisiniz sesiniz çıkmıyor. Normal hayatta ki ezikliğinizi burda aslan kesilerek mi telafi ediyorsunuz?

Derdimi burada paylaşmam hata siz benim kocamdan daha narsistsiniz buradaki üyeler yazık gerçekten hadi silicem burayı da bir daha seviyemden düşük insanlarla muhatap ta olmam havlamam hadi kış kış..

Kadın güzelce uyarmış mesajı nasıl yazacağınız konusunda. Hayırdır ya? Millete kedi gibisiniz sesiniz çıkmıyor. Normal hayatta ki ezikliğinizi burda aslan kesilerek mi telafi ediyorsunuz?
Ondan ziyade durumu ile ilgilide itici birşey yazmadım hayret ediyorum gerçekten. Buradaki herkes hadsize bağlamış durumu da kendi şeklinin şemalinin farkında olmayan cesur yürek bir tip

Ben derdimi paylaşıykrum diye kimsenin haddine değil kaç yaşında evlendiğim veya kocamın benden büyük olduğu konu bu değil haddiniz olmayan şeylere bulaşmayın o zaman arkadaşım hepiniz sorunlusunuz.

Derdimi burada paylaşmam hata siz benim kocamdan daha narsistsiniz buradaki üyeler yazık gerçekten hadi silicem burayı da bir daha seviyemden düşük insanlarla muhatap ta olmam havlamam hadi kış kış..
Önce bir seviyeye sahip olman lazım.

Çocuklar reşit olduğu zaman babaları dede olacak yaşta olacak anneleri ise daha orta yaşta biri... :( konuya gelecek olursam arada çocuklarla birlikte uyunulabilir ama bu sürekli oluyorsa çocuklarda alışır ve ileride önüne geçemezsiniz. Tek başına uyumalarına alıştırmalısınız

Biraz üstünüze gidilince hemen nasıl gerçek karakteriniz ortaya çıkıyor, narsist kocandan çocuk yapmaya devam et o zaman. Bizim gibi seviyesiz insanlardan fikir isteme.

Niye kötü bir durum mu genç baban var çok mu iyi ölebilirde genç Ken hayat bu. Önemli olan iyi baba olup olmaması yaşı değil.

Dünden beri herkes senin için çözüm üretiyor. Kalkmışsın bugün insanlara hakaret ediyorsun. Kocanın yaşını söyleyen sensin biz fal açıp mı öğrendik. İnsanların 20 yaş farka şaşırması gayet normal. Ortada en çok haddini bilmeyen sensin. Durumu güzelce anlatabilirsin onun yerine carlamayı seçiyorsun. Madem bu kadar carlama kabiliyetin var git dişini eltine kocana göster.

Eşim böyle tercih ediyor 46 yaş adam beni dinlemiyor çocuklara nasıl söz geçirebilirim.
Esin nasıl rahatsız olmuyor ya 😅 bizim de İkizler yatağa geliyor her yanımız tutuluyor. 3 buçuk yasindalar. Bu ara çözümü geceyi tamamen yatağında gecirene stiker vercez diye söyleyerek bulmaya çalışıyoruz. Tutuldu her yanimiz. Stikerlara teşekkürler 😅 siz eşinize bir stiker bulun 😅 asıl sorun eşin kabul etmesi çünkü. Bazenn bizim büyük de yatağa gelir beş kişi ay kabus kabus... Siz de yatakta rahat vermeyin yayılmaya çalışın eşinizin tarafa doğru belki vaz geçer bu sevdadan

Niye kötü bir durum mu genç baban var çok mu iyi ölebilirde genç Ken hayat bu. Önemli olan iyi baba olup olmaması yaşı değil.
İyi bir baba ise ne mutlu ne güzel. Siz de birkaç sene sonra bu yaş farkını hissedeceksiniz ama yargılamıyorum haddim değil evlenmişsiniz bize laf söylemek düşmez herkesin kendi hayatı napim ileride eşinin ayağa kalkmaya bile mecali olmadığı zaman o farkı anlarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back