- Konu Sahibi umutsuzum21
Tez zamanda Allahına kavuşsunGeliyor işte babam akciğer kanseri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez zamanda Allahına kavuşsunGeliyor işte babam akciğer kanseri
Bu adama Allah gecinden versin denmez bence. Küçük kız çocukları şiddet görürken hem deölürse yine Allah gecinden versin de o zaman ne yapacak anneniz
olsun yine de ölsün demek istemedim ki bir gün olacak yani. o zaman ne yapacak anne. Bu kadar eziyet çocuklarına çektirmiş çocukların yanında sevgili geliyor gidiyor ne kadar saçma bir bagimlilikBu adama Allah gecinden versin denmez bence. Küçük kız çocukları şiddet görürken hem de
Diğer kadını baksın.Bu nasıl iş anlamadım.Sert çıkın hepiniz madem neden yapamıyorsunuz.Bu yazdıklarınızı yüzüne söyleyin.Böyle devam edersen adımımızı atmayacağız diyeceksiniz.Tabi yazmak kolay da.Ama yinede diş gösterin hepiniz birlik olun.O yaptıkça bakıyor ses çıkaran yok adam devam.Merhablar Benim Babam Kanser Hastası Teşhisi Daha 1 yıldır kondu. Annem 6 kız büyüttü 3 tanesini evlendirdi ben ve iki büyük ablam evliyiz 3 tanesi biri 19 yaşında bekar diğer ikisi de 14 ve 6 yaşında kız kardeşlerim var. Babam gil köyde yaşıyorlar normalde ama hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldı evleri burda olmadığı için biz kendj evimizden çıkıp kaynım gilin yanına geldik onlar da bizim evde kalıyorlar bir senedir bu arada kayınpederim amcam olur yani babamın kardeşi. Babam hastalıktan önce de bizi hiç bilmezdi annemle biz köyde kalıyorduk para yolluyordu ama sevgi yoktu hiç .annemi defalarca aldati. Eve kadınlar getirip anneme hizmet ettiriyodu hemde köy yerinde ... beni çok döverdi annemi .... o günleri unutamıyorum hiç şuan hasta hepimiz yanındayız hala da başka kadın var hayatında bize karşı anneme karşı hiç ılımlı değil kendimizi onun için öldürüyoruz iyligi için herşey yapyrz ama yine de biz kötü oluyorz sevmiyor bizi keşke bizim de arkamızda babamız olsaydı keşke bir kere sarılıp canım kızım deseydi bize bizle bı vakit geçirseydi hala bile hasta haliyle bizi değil o kaidni düşünüyor. Kadın gelip gidiyor sürekli annemin yanında bile kadına saygı sevgi gösteriyor.kadin eve gelmeyince anneme kardeşlerime kafasını takıyor küçücuk kardeşlerim stresten erimisler çok üzülüyorum kimselere anlatamıyorum içim içimi yiyiyor eşimin yanında herkesin yanında azarlıyor beni sürekli herşey çok zoruma gidiyor keşke hiç babam olmasaydı
Tam kapı dışına atılmalık adam, verin o gelen kadına baksın yiyorsa Ne uğraşıp divane oluyorsunuz..Merhablar Benim Babam Kanser Hastası Teşhisi Daha 1 yıldır kondu. Annem 6 kız büyüttü 3 tanesini evlendirdi ben ve iki büyük ablam evliyiz 3 tanesi biri 19 yaşında bekar diğer ikisi de 14 ve 6 yaşında kız kardeşlerim var. Babam gil köyde yaşıyorlar normalde ama hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldı evleri burda olmadığı için biz kendj evimizden çıkıp kaynım gilin yanına geldik onlar da bizim evde kalıyorlar bir senedir bu arada kayınpederim amcam olur yani babamın kardeşi. Babam hastalıktan önce de bizi hiç bilmezdi annemle biz köyde kalıyorduk para yolluyordu ama sevgi yoktu hiç .annemi defalarca aldati. Eve kadınlar getirip anneme hizmet ettiriyodu hemde köy yerinde ... beni çok döverdi annemi .... o günleri unutamıyorum hiç şuan hasta hepimiz yanındayız hala da başka kadın var hayatında bize karşı anneme karşı hiç ılımlı değil kendimizi onun için öldürüyoruz iyligi için herşey yapyrz ama yine de biz kötü oluyorz sevmiyor bizi keşke bizim de arkamızda babamız olsaydı keşke bir kere sarılıp canım kızım deseydi bize bizle bı vakit geçirseydi hala bile hasta haliyle bizi değil o kaidni düşünüyor. Kadın gelip gidiyor sürekli annemin yanında bile kadına saygı sevgi gösteriyor.kadin eve gelmeyince anneme kardeşlerime kafasını takıyor küçücuk kardeşlerim stresten erimisler çok üzülüyorum kimselere anlatamıyorum içim içimi yiyiyor eşimin yanında herkesin yanında azarlıyor beni sürekli herşey çok zoruma gidiyor keşke hiç babam olmasaydı