- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende konu sahibinin dramatik tepkilerinden dolayı ''ölüm mesajını'' çokta dikkate almayanlardanım.Ona rağmen merak ettim konuyu,aklım çocuklarında kaldı.Konu sahibinin genel kişilik yapısından o çocuklar için üzüldüm dün akşam.Ben çocuklar konusunda hassasım ve onları dert ettim,bir başkası bizim ''arkadaş abartıyor'' mesajlarımızı doğru bulmayıp konu sahibine üzüldü.Bunlar insancıl duygulardır,kimseyede neden üzüldün arakadaşım burası sanal alem diyemeyiz.
aten endişelenen bazı insanlara hak verdim ama eşinin tavrını nasıl anlamadın? demeden önce burada dramatik tepkileriyle ilgili bilgi veren bir sürü insan dikkate alınsaydı o halde.
Tabi ki konu ölüm olunca geçiştirmek pek mümkün değil, ama bu kadar da uzatmak mantıklı değil. Kadın(konu sahibi değil) bir tane yorum yapmamış onun da umurunda değil bence konunun sansasyonel olması dışında, ama şimdi gelmiş çok üzüldüm mahvoldum yazıklar olsun vs yazıyor. Güya kandırılmış. Kim kandırdı sizi? Neye inanmıştınız ki?
Konunun kendisinden çok konu sahibinin tavrı önemseniyor her zamanki gibi.
.
Liseden av.arkdasim var.facede ekli bende.ona msj attim.telf.no.istedim.onun brosuna gidecegim
arada çocuklar ne oluyor?Kizlar merak ediyorsunuz,biliyorum.benide anlayin.yatak odasindayim.duydugum gunden beri orada uzaniyorum.arada yorum yapmaya calisiyorum.
Neden biliyormusun...yazayim...orada bir konu acmistim.esimle cinselligimiz cok az diye...ve ben espirili bir sekilde anlatmistim.ordan bir uye aaaa ne ayip dedi....bende onunla tartistim.onu bir daha kullanmadim....simdi bu gibi sorularla neden uzuyorsunuz beni....nice1985 2. üyelik alıp neden bir sürü konu açtın?
Hepsinin de teması farklıymış?
Neden insanları kandırdın?
Hepsi bir ego mu uğruna yani?
Bu kadar insan senden bir açıklama bekliyor...
Bende konu sahibinin dramatik tepkilerinden dolayı ''ölüm mesajını'' çokta dikkate almayanlardanım.Ona rağmen merak ettim konuyu,aklım çocuklarında kaldı.Konu sahibinin genel kişilik yapısından o çocuklar için üzüldüm dün akşam.Ben çocuklar konusunda hassasım ve onları dert ettim,bir başkası bizim ''arkadaş abartıyor'' mesajlarımızı doğru bulmayıp konu sahibine üzüldü.Bunlar insancıl duygulardır,kimseyede neden üzüldün arakadaşım burası sanal alem diyemeyiz.
Konu sahibinin tavrının konuşulma sebebi ortada değil mi?
Çünkü tavrı ne konuyu konuşmaya müsaade ediyor nede çzüm önerilmesine.
Mesajlarındaki tek ana fikir " bana bunu nasıl yaptı" olan bîr insana önce genel tavrının yanlış olduğu, bu kadar benmerkezli yaşaması gerektîği ve oturup bir karar vermesi öneriliyor, daha ne yapılsın?
Cnm.su anda yapacagim.her seyi kanitlayip bosanmak...av.ark.ne yapmamgerektigini sirasiyla ogrenecegim.bir kere sordum cvp alamadım cnm boşanmaya karar verdinmi
yoksa devammı edeceksin senin hayatın senin kararın ama bu kadar kişide senin konunu okudu yorum yaptı. bir açıklama yapsan . hissettiklerini yazsan. eşin ne yaptı dün örneğin eve geldimi. ne konuştunuz. yalvardımı eşin . ailesi ne dedi
kafamda deli sorular
Kizlar merak ediyorsunuz,biliyorum.benide anlayin.yatak odasindayim.duydugum gunden beri orada uzaniyorum.arada yorum yapmaya calisiyorum.
vallaha konu sahibi boşanalım demişsin ama adam tamam deyince yan çizmişsin biz buna boşanma talebi değil boyunun ölçüsünü alma diyoruz kaba tabirle de olsa.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yardim-edin.735768/
Konuyu tarafsızca okusunlar.....
nice sen neden kanıtlama peşindesin ki zaten eşin senden boşanmaya bayadır hazırmış.Cnm.su anda yapacagim.her seyi kanitlayip bosanmak...av.ark.ne yapmamgerektigini sirasiyla ogrenecegim.
Sakız ettiğini sanmıyorum , kimilerinin hayatı sadece ya siyahtır yada beyazdır ortası yoktur ve uçlarda yaşarlar tüm duygularını, mutsuz ise intihara meyillidir bu siyah tarafı, hayat yolunda ise aşırı mutluluk tablosu çizer bu da beyaz tarafıdır. İntihar sakız olamayacak ve hafife alınamayacak kadar basit değildir. Zaten bunu söylemesi kişinin yaşadıkları ile bağlantılıdır , karşımızda dikkat çekmeye çalışan 5yaşında kız yok , 2 çocuk annesi ve aldatılmış bir kadın var.Amin. Gerçekten psikolojik sorunları var konu sahibinin. ama ölüm lafını o ciddi manada kullanmıyor ağzına sakız etmiş artık.
Canım müzik dinliyor isen hemen kapa olur mu ? Mesela ne yap biliyor musun , mutfağa gir ve yapabileceğin en güzel yemekleri yap çocuklarına, çocuklarına sarıl sımsıkı ve yalnız olmadığını bil, güçlü olmaya çalış. İş ilanlarına bak iş ara , hep meşgul olsun kafan , kötü olan şeyleri düşünecek vakit olmasın. Emin ol ki bunlar sana iyi gelecek özellikle de iyi bir iş.Kizlar merak ediyorsunuz,biliyorum.benide anlayin.yatak odasindayim.duydugum gunden beri orada uzaniyorum.arada yorum yapmaya calisiyorum.
E heraldek alsın tazminatını nafakasını. Hatta kadınada tazminat davası açınnice sen neden kanıtlama peşindesin ki zaten eşin senden boşanmaya bayadır hazırmış.
Adam açık açık yaşamış her şeyi ama sen gözlerini kapatmışsın.
Neden kanıt peşindesin ki? Nafaka falan mı almak istiyorsun?