• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiy
Bence sakinleşmeye bak önce, ondan sonra bir
daha aynı cümleyi tekrarlarsa ayrılıktan korkmadığını hissettir erkekler zayıf noktayı kullanmayı severler uzun münakaşaya girmemek için.

Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Biraz sus hiç konuşma ve sende özel zaman geçir tek ozaman dışarı çık avm felan. Herkesin özel alanı olsun tabi mesela bi kulaklık takıp dışarıda yürüyüş yapmak kendine kahve ısmarlayıp kitap okumak gibi yada arkadaşınla buluşma.. ama bu sık sık herzaman olursa sıkıntı olur. Ne sıklıkla bu özel alanı kullandığı da önemli. Biraz da baskın inatcı karakter sanırım ben olsam susarım uzun süre seni fark edene kadar.

Aferin böyle korkmaya devam et , güzel koz vermişsin eşine, Allahım bu meslektaşlarımın neden hepsi böyleeee 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Okulda da hepsi tuttuğunu koparan , cesur kadın modlarında, iş kocaya gelince dizlerinin bağı çözülüyor hepsinin, eşin seni sevmiyor ki ...
Benimde aynı durum söz konusu lütfen dua edin boşanmak istiyor eşim. Seni görünce kötü oluyorum kendimi iyi hissetmiyorum sen yokken çok iyiyim diyor nolursunuz ailemi yıkmak istemiyorum dua edin.

Ayyy hemen de özel alanlarına müdahale oluyor, sabaha kadar küssün bunun için boşanıyosa da boşansın

Benimde aynı durum söz konusu lütfen dua edin boşanmak istiyor eşim. Seni görünce kötü oluyorum kendimi iyi hissetmiyorum sen yokken çok iyiyim diyor nolursunuz ailemi yıkmak istemiyorum dua edin.
Dua ederim tabi , ama böyle söyleyen adamla durmanız hata , kendinize saygısızlık, bu ilişkiden, evlilikten gitmeniz gerekiyor biraz gururlu olun ...

özel alana bak kaavede arkadaşlarla okey oynamak.
sakın geri vites atma. tamam sen de cok abartmıș olabilirsin ama bir süre senle konușmuycam demek nedir.
pașa pașa konușacak.
uzatmasına izin verme sonra alıșkanlık yapar bunu.
özel alanlarınız tabiki olsun. ama sadece onun hakkı değil bu senin de hakkın.
ayrıca annesi ile ilgili sorunlara da göz attım. travmatik bir durum diye bunu evliliğine yansıtmaya hakkı yok.

Hayatında başkası vardır. Yapmaz deme, yapmıştır.

Bir kadına sevilmiyorsun demek bu kadar kolay mı nasıl anlayabilirsin hiç bir şey bilmeden.

Adam sevse diyor, sana deger verir diyor, seni evde süs gibi birakip aksam "okey" oynamaya gitmez diyor, sana zaman ayirir diyor.....

Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Merhabalar 🤗bir kere bu erkekler kendilerini ne sanıyorlarda boşanıyorlar mış sanki kadınlar boşanamazlar😅 Eşim de çalışır gelir eve işte sen çocuğa bak ben bulaşıkları hâlledeyim yada ne bileyim banyo yapayım derim o da bana yorgunum biraz dinleneyim ondan sonra der o sırada telefon çalar Okey takımı hazır bizimkini çağırıyorlar bu birden canlanır tabi işte ben başlarım hani sen yorgundun hiç halin yoktu dinlenmek istiyordun falan diye tabi bu da başlar işte beni çağırdılar gitmeyim mi? Gelince yaparım gibisinden şimdi (Allah var ben kızar söylenirim o öyle benimle tartışmalara girmez) Sonra bu 3 çocuğu başıma atar gider benim kafa artık patlayacak gelir eve tabi surat beş karış benim gene ne oldu kahve yapar meyve falan getirir çocuklara bakar en küçüğü 6 aylık.Bu böyle devam ediyor bak bunu sürekli yapmasına izin verme her akşam gitmesin mesela eğer yeni evliyseniz yaptığı şeylere bir kere boyun eğerseniz mesela siz bir şey yapmak istiyorsanız yada giymek istiyorsanız ona sormayın işte ben arkadaşım gile gidiyorum diyeceksiniz gidebilirmiyim diye izin almayın sizin adınıza kararlar vermesin ben annemi aradım size gelicez dedim demesin anneme gidelim mi diye ilk size sorsun mesela.Okey konusuna da gelirsek eşim zaten akrabalarla oynuyor ve hepimizin evi çok yakın.Yakın olunca da arada akşamları biz çocukları onlara baktırıp birlikte oynuyoruz 🤣tabi onlar kadar uzun kalmıyoruz ama eğleniyoruz.İki üç akşam gidiyorsa bir iki gün bizimle vakit geçiriyor geri bir iki gün de ben evden kaçıyorum.Ama ilk çok gittiği akşamlarda ona surat yaptım hiç yokmuş gibi davrandım işe yaradı ve ek olarak yatakları ayırmayın sevgiyle kalın ❤️

Back