ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Nice artık şu hayal dünyandan çık ve yüzleş kendinle ve evliliğinle.
Zaten düzgün gitmeyen evliliğinde neden hala 'herşey mükemmeldi,bunu bana nasıl yapar'' diyorsun.
Yani şu konulara bakıldığında senin bu adamı bu kadar sevmen de normal değil,tepkilerin normal değil,hayatında çoğu şey normal değil ama sen her seferinde ''ben mükemmelim,hiç hatam yok bu nasıl geldi başıma ''diye karalar bağlıyorsun.Kızının konusundada yazanlar oldu sana hata yapmış olabileceğini ama sen ısrarla ''mükemmel anneyim'' modundaydın.
Önce evliliğininde kendininde mükemmel olmadığını kabul et,sonrada ne yapacağını düşünmeye başla.
Yazdığın şeylere bakılırsa ''yüzde yüz'' aldatılmışsın.
Şimdi düşünmen gereken şey ''affedecek misin?'',''boşanacak mısın?''
Boşanacaksan nasıl geçineceksin?
Çocukların kimde kalacak?
Lütfen otur ve bunları düşün,vazgeç artık ''bana bunu nasıl yaptı'' demekten.

Mükemmel anne modunda olmasını geçtim tabii ki öyle hissetmesinde, söylemesinde bir sorun yoktu, fakat olaylardan sonra ve ilk anların şokunun yatışmasından sonra bu olay sebebiyle eşinin eve yakınlaşması olayın önüne geçti ya benim o zamandan beri kesin bir fikrim var. Bu konuyu da bana başka biri anlatmış olsa ve yorumları okumamış olsam yapacağım yorum şu olurdu "hmm, belirgin aldatılma şüphesi mi var? O zaman yine fevri bir çıkış yapmıştır, yine ölümle, intiharla korkutma vardır" görünce de şaşırmadım bu yüzden.

bu mesajı anlamak için bir erkek gözüyle okumaya çalıştım ama yine de anlamlandıramadım.. bu süreçte kendisine ilgi duymayan, yaklaşmayan eşten soğuması aldatma sebebi mi? yuvasını yıkmamak adına, eşinin ilgisini çekmek için onun istediği gibi biri olmaya çabalaması aldatma sebebi mi? kocanın veremediği güven yüzünden telefonunu karıştırması aldatma sebebi mi? eltiyle, görümceyle, kaynanayla sorun yaşaması aldatma sebebi mi?
hadi diyelim kadın baştan aşagı hatalı, yanlış yapıyor. boşanmak dururken, alçak bir şekilde çocuğunun arkadaşının annesiyle birlikte olması kadının tüm hatalarının yok sayılması için, yeter de artar bile..

Bir insan baştan aşağı hatalı olamaz zaten, kendine göre doğrularına göre hareket eder. Nice'nin doğrusu da, yuvasını asla yıkmamak, iyi bir anne ve eş olmak için elinden geleni yapmaktı.

Olay erkek gözüyle bakınca da ne çıkıyor; evlendim, karımı kendi istediğim kalıba soktum; kafam rahat, eve bir şekilde para veriyorum, fakat yeri geldiğinde bir avuç peynir için bile sorun çıkarabiliyorum ama karımdan her hangi bir gerçek tepki var mı, yok.. Bağırıyor çağırıyor, söyleniyor ama hep yanımda, hep evde, boşanmayı da zaten kabul etmez yuvamız yıkılmasın diye. Eh evin içinde dır dır çekeceğime denk gelirse kaçamak yaparım. İki de bir erkekler olaylara düz bakıyor diye yorumlar arşa uzanıyor. Evet; düz bakan bir erkek bunu düşünür başka ne düşünecek?

konu sahibinin daha önce kızıyla ilgili konusu vardı, atlayarak okumuştum ve çok sinir olmuştum..
bu konuyu da yeni açıldığında gördüm ama cevap yazma zahmetine girmedim.
bugün baktım 140 sayfa, tahmin ettiğim gibi.
öncelikle söyleyeyim, bütün yorumları okumadım.

cevap yazmadım çünkü;
konu sahibi, akıl ve/veya yardım almak istemiyor. "vay benim başıma bunlar geldi, vay bunlar neden benim başıma geldi, aman biz çok mutluyduk, şöyle örnek aileydik, benim hayatım bitti" tarzı mesajlar yazıyor. buradaki pek çok insan, ciddi anlamda kadının haline üzüldükleri için, eşine çocuğuna anasına babasına ayırması gereken zamandan kısıp burada dil döküyor, çare arıyor, olurunu göstermeye çalışıyor, kadının derdini dert ediniyor ama kadının cevapları hala "vay benim başıma bunlar geldi, vay bunlar neden benim başıma geldi, aman biz çok mutluyduk, şöyle örnek aileydik, benim hayatım bitti" tarzında.

bu konuda da aynısı olacağını bildiğimden kendimi yormadım ama yoran arkadaşlar olmuş. onların adına üzgünüm.

konu sahibine daha önce defalarca psikolojik destek alması salık verildi ama yine de ben de tekrarlayayım: psikolojik yardım alın!

Arkadasimla konustum.av.kendisi bosanma dav.bakmiyormus...bir diger arkd.yonlerdirdi.randevu aldim.yarin gidiyorum.bosanicam kizlar...

Ve konumun kapatilmasini istiyorum.herkez hakkini helal etsin...rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin.allaha emanet olun.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Boşanman en hayırlısı gibi geliyor bana. Bende senin yaşadıklarının ufak bir kısmını yaşadım. Ortak noktamız ALDATILMAK. Seni anlıyorum. Ben bile kaç zaman oldu bir çözüme kavuşturamadım bu işlerimi ki sizin yıllarınız birlikte geçmiş. Çok üzülüyorum gerçekten. Herkesin başına gelebilecek bir şey öyle düşün. Ölümden başka herşeye çare var. Hamdolsun de. Çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin. Diğerini de atlatırsın inşallah.

Arkadasimla konustum.av.kendisi bosanma dav.bakmiyormus...bir diger arkd.yonlerdirdi.randevu aldim.yarin gidiyorum.bosanicam kizlar...

umarım bunu zaman gecmeden yaparsın.
ilk yorumumda da yazdım; affetmek icin yalvarmasını bekliyorsan bekleme, hatta yalvarsa da affetme cunku o evlilik seni sadece mutsuz edip içten ice yiyip bitirecek belli ki. cocuklarına da bu sekidle hicbir faydan dokunmaz.
hayat, bir erkege kul köle olunamayacak kadar degerli.
ve lutfen cok gecmeden psikolojik bir yardım al, emin ol sen ve cocukların o zaman cok daha iyi olacaksınız...

ek: isterse dunyanın en kotu kadını ol, eşinin evliligi bitirmek istemesi icin nedenleri olabilir ancak aldatmak icin asla!
donuna kadar almayı unutma.

Ve konumun kapatilmasini istiyorum.herkez hakkini helal etsin...rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin.allaha emanet olun.

Sende hakkını helal et. Sana tavsiyem Ölüm lafını bu kadar çok ağzına alma. Önceki yorumumda belirttim duaların kabul olduğu saatler vardır. sen belki o an düşünmeden söylersin ama mazallah gerçek olursa dayanamazsın.

Hayırlısı olsun, umarım bu kararından dönmezsin. Seni yeniden üzmesine izin vermezsin Bir kere affedince devamı geliyor çünkü.

Açıkçası dün bende aynı sizin gibi düşünüyordum. Konu sahibinin yaşadıklarına ,yazdıklarına çok üzüldüm. Ama sonra tüm konularını üşenmeden okudum ve boşuna telaş yaptığımı anladım.
Diğer konularda sizin yorumlarınızı beğeniyorum çoğu zaman, ve dediğim gibi bu konudada hem fikirdim,
Şöyle bir şey var misal; eşiniz yada bir arkadaşınız size sürekli aynı şeyi tekrarlasa belli bir yerden sonra kıymeti kalmaz dimi. konu sahibide bu şekilde yapıyor. duygularını uç noktada yaşıyor olabilir ama sürekli ölüm lafını ağzına almak hoş şey değil.
Bazen ağzımızdan ne çıktığına, yüreğimizden geçirdiğimize dikkat etmemiz lazım, zira duaların kabul olunduğu saatler vardır.
O zaman sana şöyle diyim , borderline kişilik bozukluğunu iyice bir araştır ve %99 oranında hepimiz borderlineyiz bu belli adet dönemlerinde bile ortaya çıkabiliyor, adet dönemlerinde ağır depresyona giren bir kadın olarak bende buna dahilim. Benim babamda aldattı ve nişanlımla bir takım sorunlarımın olduğu dönemde yaşadıklarımı burada anlatamayacağım durumlar oldu , örn. intihara meyilli olmak , o yaşanılan travma etkisi ile kendinizi kaybedip ağzınızdan ölümden başka birşey çıkmıyor. Dediğim gibi, hayat ya siyahtır ya beyaz ortasını bulamazlar ve duygusal karmaşasında kaybolanlarda vardır. Bundan istedikten sonra kurtulunabilir, örneğin yine ben; yaşadıklarım yüzünden öfke kontrol hakimiyetimi kaybettim , mutsuz olduğumda en dipteyim , mutlu olduğumda herkes benimle çok mutludur. İntihar etmeye teşebbüsünü dile getiriyorsa onu itmeyi değil , etrafındaki güzellikleri farkındalık sağlamak lazım. O yüzden diyorum , konuyu açmıştır sonra adapte olamamıştır, uyumuştur ağlamıştır, yazacak bişi bulamamıştır ve bir sürü sebep var. Gerek yok dün iyi yaptığımız şeyleri bugün mahvetmeye , evet merak edenler oldu ama konu sahibesi hiç iyi değil , kendinde değil , sağlıklı bir bireymiş gibi ateş püskürtmeye ve intihara sürüklemeye ne gerek var. Biraz moral , biraz destek onun aydınlanmasında yardımcı olacaktır.

Hakkinda en hayirlisini diliyorum Rabbim'den
Doktora git destek al derim ben , cocuklarin icin en azindan.
Guclu ol onurunu gururunu cignetme arkadasim

.
konunu kapatıyorum. helal olsun diyorum ayrıca. güçlü ol en önemlisi kendinsin bu hayatta ve çocukların.
lütfen sana değer vermeyene sende değer verme. Aklına hep güzel şeyler getir ve herşeyde bir hayır vardır bunu unutma. güzel günlerin olacak. ve gelip bunu burada paylaşacaksın. bundan eminim. Allaha emanet ol.

X