• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Ve Kötü Kalpliligi

Bizde doğu tarafında baba sözü geçerlidir annemin babası zamanında anneme gel demiş annem küçük çocuklarını bırakıp gidememiş şimdi de çok pişman görseniz annem bebek. Gibi kadın kim görse bizi onun annesi zannediyor
Babada baba olsa yani🙄her halti yapıyor babaliktan başka.Allahin sopasi yok işte hastaliga yakalanmış şifa bile dilenicek durumda değil karaktersiz adam. 😏Bari sen sesini çıkar eşinin yaninda ne diye seni azarliyor eşin söyleyemiyormu hayırdır diye?

Doktorlar ne kadar ömür bicti?

Annenizle babaniz hala resmi olarak evliyse ahiretine gun sayan kocasini bosamasin bu kadar dayandiktan sonra, 3-5 mali kalir, maasi kalir, gitsin o 2.kadin mi yesin bu kadar kahri ceken annenizken?

Sabredin, iyi bakim vermeyin ki haketmiyor, zaten belasini bulmusken hala kotu davranacagim diye diretmesi de oldukca ilginc.

Doktorlar ne kadar ömür bicti?

Annenizle babaniz hala resmi olarak evliyse ahiretine gun sayan kocasini bosamasin bu kadar dayandiktan sonra, 3-5 mali kalir, maasi kalir, gitsin o 2.kadin mi yesin bu kadar kahri ceken annenizken?

Sabredin, iyi bakim vermeyin ki haketmiyor, zaten belasini bulmusken hala kotu davranacagim diye diretmesi de oldukca ilginc.
Annem yemek yapyr annemin yemekleri çok güzel lezzetli annemin yemeklerini döküyor beğenmiyor fırlatıyor kadın midesi alınmayan bir yemek yaptığında kadın kırılmasın die yiyor annem çok üzülüyor 😭

E yollasın babanız onları köye? Zaten anlamadım anneniz ve kardeşler İstanbul’da be yiyip içiyorlar okula gitmiyorlar mu
Annem gol köyde kalıyorlar normalde babam hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldılar kadın şimdi ise onalri tek başına köye gönderme peşinde babamla kavga ediyormuş sürekli bide

Annem yemek yapyr annemin yemekleri çok güzel lezzetli annemin yemeklerini döküyor beğenmiyor fırlatıyor kadın midesi alınmayan bir yemek yaptığında kadın kırılmasın die yiyor annem çok üzülüyor 😭

Bu ne kurban psikolojisidir yarabbim.

Yazacak birsey bulamiyorum, tez vakitte cilenizden kurtulmaniz dilegiyle.

Babada baba olsa yani🙄her halti yapıyor babaliktan başka.Allahin sopasi yok işte hastaliga yakalanmış şifa bile dilenicek durumda değil karaktersiz adam. 😏Bari sen sesini çıkar eşinin yaninda ne diye seni azarliyor eşin söyleyemiyormu hayırdır diye?
Eşim onun abisnin oğlu olduğu için amcasına saygısızlık yapmıyor bana da hastadır boşver diyor

Annem gol köyde kalıyorlar normalde babam hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldılar kadın şimdi ise onalri tek başına köye gönderme peşinde babamla kavga ediyormuş sürekli bide

Kuma mı bunlar? Aynı evdeler mi? Anneniz niye üzülüyor ki gebersin gitsin kadın bi rahat nefes alır. Aman be.

Tamam ben de diyorum ki anneniz alsın çocukları gitsin köye. Bu kadar yıl kahır çekmiş köyde kapatsın kapısını kaynatsın çorbasını çocuklarıyla huzurla yaşasın. Ne diye hasta adam kahrı çeksin?

Yazacak birsey bulamiyorum, tez vakitte cilenizden kurtulmaniz dilegiyl

Yazacak birsey bulamiyorum, tez vakitte cilenizden kurtulmaniz dilegiyle.
İnsan küçük çocuklarını sevmez mi ya onları bile çok sinirlendi mi dışarıya atıyor geçen annem gili dışarı atmıştı annem gil kömürlukte saklanmıslardi kadın iki gün sonra geldi hasta halde yürüyecek hali yoktu baktık doktora götürdük iylesti annem eve gitmek istedi sonra babam ordan da kovmus sen bana da bulastiracaksin üstüne yürümüş ne diye gelmişsin çocukların kollarından tutup atmış çıkın çıkın gidin demiş annem hüngür hüngür ağladı yanımda 😭

Kuma mı bunlar? Aynı evdeler mi? Anneniz niye üzülüyor ki gebersin gitsin kadın bi rahat nefes alır. Aman be.
Kuma değiller kadın babamın yanında çalışıyordu babam hastalandı girip çıkmaya başladı sonra hepimiz anladık ki kadının babamla ilişkisi olduğunu çok zor

Tamam ben de diyorum ki anneniz alsın çocukları gitsin köye. Bu kadar yıl kahır çekmiş köyde kapatsın kapısını kaynatsın çorbasını çocuklarıyla huzurla yaşasın. Ne diye hasta adam kahrı çeksin?
Annemi kendisi yollamazsa annem ben gidecem derse onlara geçim kaynağı vermez diyecek sürünsünler köyde burda kalmadılar durmadılar ele güne muhtaç edecek

Kadın nasıl evinize gelebiliyor, birşey demediniz mi kadına?ne kanseri babanız?anneniz babanızdan sonra maaşını da alıp huzur bulur belki..yazık annenize üzüldüm..

Kadın nasıl evinize gelebiliyor, birşey demediniz mi kadına?ne kanseri babanız?anneniz babanızdan sonra maaşını da alıp huzur bulur belki..yazık annenize üzüldüm..
Geliyor işte babam akciğer kanseri

Back