ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Ailem destek olur ben hem okuyorum hem bir bölümden mezun oldum zaten isdiğim gibi geçinebilirim ama çocuklarım babalarını isterlerse ne yaparım zaten sogudum eşimden içimde sevgi kalmamış gibi hisseyorum ama çocuklarımı düşünüyorum
Anne babalıktan değil, eşlikten boşanacaksınız. Sizden boşandı diye çocuklarınızın babası olmaktan çıkmıyor. Çocuklarınız, hele ki özel çocuğunuz evdeki siniri stresi gerginliği hisseder, boşanmaktan çok evli kalarak onlara daha çok zarar vermiş oluyorsunuz.

Evet haklısınız ama oğlum çok hassas bunu ona yapamam işteyken bile hep babasını soruyor.belki gurursuz oldugumu düşüneceksiniz ama evlatlarımı da düşünmem lazım 1 sans daha veririm ama artık o da çocuklarını düşünmezse daha fazla yapacak bişeyim olmaz. Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Ben de sizinle aynı durumdayım o kadar çok içim acıyor ki anlatamam ben dün gece Allah tarafından telefonuna bildirim geldi ve o sekilde ögrendım benim ki online Tayland dan bir kadınla yazısmış ama baya samimi olmuşlar 10 günde .bana söylediği sözleri ona da söylemiş daha neler neler bunu burya yazmamda ki sebep içimi dökmek istemem konuşup dertleşecek kimsem yok o kadar mutsuzum o kadar çaresizim ki 2 tane cocugum var ama oğlum normal degil yasıtlarından farklı zaten onun derdiyle ugrasırken bir de bu çıktı daha ne kadar sınanmam gerekiyor evden kovdum gitmedi cocuklarımızız düşün boşanamazsın benden dedi sizce ne yapmalıyım sineye mi çekim yoksa alıp cocuklarımı gideyim mi?

bu durumda affedip affetmemek sizin kararınız. Açıkçası benim için asla affedilemez şeyler şiddet, çocuklara kötü muamele, çocuklarının yanında kavga gürültüye sebebiyet verecek şeyler, kumar vs genelde. Aldatmak o anki koşullara göre duruma göre değerlendirilebilir belki. Yaşamadım bilmiyorum da. Bilmek de istemem eşim böyle bir şey yapsa heralde. Eminim canınız çok yanmıştır.

tek diyeceğim boşanmayacaksanız sürekli kavga edip bunu gündem haline getirmeyin. Unutmuş gibi yapın. Madem çocuklar için buna dayanmak istiyorsunuz çocuklar için sakin kalmayı seçin ilk önce. Lütfen evde ses yükseltmeyin.

Eşinizin de kendini affettirmek için çabalaması lazım bu süreçte. Hiçbir çabası yoksa size saygısızlığa devam ediyorsa sakın durmayın.

Takipte olun, bir kere yapan tekrar yapabilir. Gerçekten pişman olduysa yapmaz. Tekrar yapacak mı çaktırmadan sürekli izleyin. Telefon karıştırın gerekirse.

Evet haklısınız sürekli takip edicem en ufak açıgın da gerekeni yapıcam bu arada eğer bu başka birinin başına gelseydi hemen boşan derdim yani eski ben derdi ama bunun benim başıma geleceğini asla düşünmezdim.

Ah canım ah..çok üzüldüm çok..umarım ayaklarının üstünde durur bu durumu bir an önce atlatirsin..unutma sende bir sorun falan yok ..o bunu sende bir eksikten dolayı yapmadı kendini sakın suçlama..onun tiniyeti bozuk olduğu için yaptı..karakter yoksunu olduğundan yaptı..Şimdi sürünsün dursun..ahını rabbim tez zamanda çıkarsın onlardan..

Cok teşekkür ederim işte bazı kadınlar var dert ortagı olur bazı kadınlar dert olur.ben evlatlarım için bir şans daha verdim ama ikinci bir şans daha veremem normal de cok gururlu bir insanım ama çocuklar elimi ayagımı bagladı resmen inşallah aynı hatayı tekrarlmaz.

X