- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
dikkate alıp özetlediğiniz için teşekkür ederim
ama bence de kadının kim olduğu nerde tanışıldığı falan önemli. değil ki aranan insan illa ki bulur sokakta bakkalda manavda nette vs. işin teferruatı bu
cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Siz mantıktan bahsebilecek son kişisiniz.
Ooooof konu sahibesi nerde?????
İyi de artık şu devirde numaranın kime ait olduğunu bulmakta ne var ..
Dolu telefon programı bile var bununla ilgili ve bir sürü özel servis sağlayıcı .
Hele sükür bir tek MANTIKLI insan cikti sonunda, bu forumla ilgili umudumu yitirmek üzereydim yeminle..
Hayır sadece numarayı giriyorsun hat kimin adına kayıtlı ise isim ve Soyisim çıkıyor başka bilgi çıkmıyoradres de çıkıyor mu?
Sen dibine kadar araştırırken ben onun yıllarca dibine kadar Eğitimini aldım ayrıca hala eczanede aktifim.doktora gitmesini Öner ama doktora gidip bana şu ilacı önerdilermi diyecek?doktora gidince o karar verir zaten hangi ilacı kullanacağına!ben bile doktora gidince aslında benim hastalığıma su iyi gelir demem,doktor ne yazdıysa odur.kimsenin tavsiyesini söylemem doktora.sanada tavsiyem doktor arkadaşım var diye fazla tavsiye verme etrafına.tek tavsiyen doktora git olsun gerisini onun Eğitimini alanlar halleder Kafanı yormaBen ona simdi bi doktora git ve bu ilaci iste dedim. Dolayisiyla, doktor vericek karari. Dolayisiyla hic bir yanlis olamaz bu durumda. Ki tekrar söylüyorum, doktor olmasa dahi, hic birsey olmaz, ben ilaclari dibine kadar arastirmadan kullanmayan bi tipim.
Hayır zaten doktora gidin diye özellikle belirtmişsiniz demişsiniz.
Git kafana göre diazepam iç dememişsiniz ki.
Doktordan isteyin demişsiniz.
doktor zaten soracaktır
zaten reçetesiz alamaz.
Bayanın gerçekten sakinleştirici tarzı bir şey alması şart.
Çocuğuma zehir içiricem diyor
benim ablam KUZENİ ile aldatıldı
Bu ne demek kuzen bu kuzen
Neler yaşadığını ben biliyorum.
Hayır sadece numarayı giriyorsun hat kimin adına kayıtlı ise isim ve Soyisim çıkıyor başka bilgi çıkmıyor
sakınnn. şaka yapıyorsun değilmiMenesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Sen dibine kadar araştırırken ben onun yıllarca dibine kadar Eğitimini aldım ayrıca hala eczanede aktifim.doktora gitmesini Öner ama doktora gidip bana şu ilacı önerdilermi diyecek?doktora gidince o karar verir zaten hangi ilacı kullanacağına!ben bile doktora gidince aslında benim hastalığıma su iyi gelir demem,doktor ne yazdıysa odur.kimsenin tavsiyesini söylemem doktora.sanada tavsiyem doktor arkadaşım var diye fazla tavsiye verme etrafına.tek tavsiyen doktora git olsun gerisini onun Eğitimini alanlar halleder Kafanı yorma
oğlu darp edilen bana ulaşıro bahsettiğiniz servis sağlayıcılarıları ve programlar bu işlemleri kişilerin rehberlerini çalarak yapıyorlar.
benim numaram kapalıdır GSM firmesının rehberinde yer almaz ama maalesef bu programlar yüzünden bulunabiliyorum.
neden biliyor musunuz?
kişiler bir anlık merakları uğruna bu prgramları kurup tek bir tıkla rehberlerini umuma açıyorlar.
sizin ulaşabiliyor olmanız ulaşmaya hakkınız olduğu anlamına gelmez.
o bahsettiğiniz servis sağlayıcılarıları ve programlar bu işlemleri kişilerin rehberlerini çalarak yapıyorlar.
benim numaram kapalıdır GSM firmesının rehberinde yer almaz ama maalesef bu programlar yüzünden bulunabiliyorum.
neden biliyor musunuz?
kişiler bir anlık merakları uğruna bu prgramları kurup tek bir tıkla rehberlerini umuma açıyorlar.
sizin ulaşabiliyor olmanız ulaşmaya hakkınız olduğu anlamına gelmez.
sakınnn. şaka yapıyorsun değilmi
Çoğu numara çıkıyor ben kişinin numarasının çıkıp cikamayacagini bilemem denemeye değertüm numaralar da çıkmıyo ayrıca
sadece isim değil ki adres de verilmiş sanırım .Adres çok özel bir bilgidir .Hayır sadece numarayı giriyorsun hat kimin adına kayıtlı ise isim ve Soyisim çıkıyor başka bilgi çıkmıyor
oğlu darp edilen bana ulaşır
biriyle kavga eden bana ulaşır
eee nedir derdin sistemden bir bakıver hele adresine
oldu canım git adamı öldür, yarala .Ben de aracı olayım .Hepsine de emniyete gidin dedim .