ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Konu sahibinin psikolojisini düşünün bir de ..
Eşine herşeyden çok güvenen bir kadın, o yüzden kim diye merak etmesini yadırgamıyorum ben .
Şu durumda merak edilebilir..

cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Siz mantıktan bahsebilecek son kişisiniz.

O sizin görüsünüz saygi duyuyorum. Ama BU KONUDA; BU DURUMDAKI bir insana verilebilecek EN MANTIKLI tavsiyede bulunduguma eminim, ve bu konulardan anlayan her eczaci ve doktor da bunu tastikler zaten dolayisiyla, böyle kötü bir durumda olan insana yapilabilecek en iyi tavsiyeyi yaptigim icin, icim cok rahat.

İyi de artık şu devirde numaranın kime ait olduğunu bulmakta ne var ..
Dolu telefon programı bile var bununla ilgili ve bir sürü özel servis sağlayıcı .

o bahsettiğiniz servis sağlayıcılarıları ve programlar bu işlemleri kişilerin rehberlerini çalarak yapıyorlar.
benim numaram kapalıdır GSM firmesının rehberinde yer almaz ama maalesef bu programlar yüzünden bulunabiliyorum.
neden biliyor musunuz?
kişiler bir anlık merakları uğruna bu prgramları kurup tek bir tıkla rehberlerini umuma açıyorlar.
sizin ulaşabiliyor olmanız ulaşmaya hakkınız olduğu anlamına gelmez.

Hele sükür bir tek MANTIKLI insan cikti sonunda, bu forumla ilgili umudumu yitirmek üzereydim yeminle..

Hayır zaten doktora gidin diye özellikle belirtmişsiniz demişsiniz.
Git kafana göre diazepam iç dememişsiniz ki.
Doktordan isteyin demişsiniz.
doktor zaten soracaktır
zaten reçetesiz alamaz.
Bayanın gerçekten sakinleştirici tarzı bir şey alması şart.
Çocuğuma zehir içiricem diyor
benim ablam KUZENİ ile aldatıldı
Bu ne demek kuzen bu kuzen
Neler yaşadığını ben biliyorum.

Kadın kimse kim yahu adresini falan bulup napıcak kadın, kapısına dayanıp kocamı bırak diye kendini mi küçültecek

kadın ister fahise olur ister korpecik bir kız olur hatta erkek bile olabilir senaryo benim için değişiyo mu, hayır, aldatıldım,bu kadar

Sen dibine kadar araştırırken ben onun yıllarca dibine kadar Eğitimini aldım ayrıca hala eczanede aktifim.doktora gitmesini Öner ama doktora gidip bana şu ilacı önerdilermi diyecek?doktora gidince o karar verir zaten hangi ilacı kullanacağına!ben bile doktora gidince aslında benim hastalığıma su iyi gelir demem,doktor ne yazdıysa odur.kimsenin tavsiyesini söylemem doktora.sanada tavsiyem doktor arkadaşım var diye fazla tavsiye verme etrafına.tek tavsiyen doktora git olsun gerisini onun Eğitimini alanlar halleder Kafanı yorma

Hah iste aynen bu... Budur yani, ötesi yok.

Tekrar söylüyorum, ben en dogru seyi yaptigima 10000% eminim. Yine olsa yine yaparim.

oğlu darp edilen bana ulaşır
biriyle kavga eden bana ulaşır

eee nedir derdin sistemden bir bakıver hele adresine

oldu canım git adamı öldür, yarala .Ben de aracı olayım .Hepsine de emniyete gidin dedim .

Çok Çok haklısınız hak ihlali konusunda,
ama konu sahibinin psikolojisini düşününce bence numarayı veren arkadaş iyilik etmiş bi nevi ..
Çünkü kadını başka yollardan bulmaya çalışacaktı ..
Bence bu konuları daha fazla tartışmayalım,
herkes kendi doğrularınca yardımcı olmaya çalışıyor sonuçta ..

oğlu darp edilen bana ulaşır
biriyle kavga eden bana ulaşır

eee nedir derdin sistemden bir bakıver hele adresine

oldu canım git adamı öldür, yarala .Ben de aracı olayım .Hepsine de emniyete gidin dedim .

en güzelini yapmışsınız. allah korusun bir anlık kızgınlıkla insan her şeyi yapabilir.

Sana şimdi böyle gelir , ama zaman geçince anlayacaksın bir erkek icin ölmek bitmek gereksiz değmez oldugunu. İnan ki bana ne sevilen adamlar unutuluyor...
İbrahim erkal da diyor ya "unutulur muş unutulur muş sen bileee sen bile...
Yani anla ki ,zaman geçtikçe unutuluyor bunu bil emi. Bunun farkındalığını kaybetme içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…