- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Haha hakkaten ya , bu forum senden umudunu keseli çok zaman oldu zipzipcan :)cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Siz mantıktan bahsedebilecek son kişisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha hakkaten ya , bu forum senden umudunu keseli çok zaman oldu zipzipcan :)cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Siz mantıktan bahsedebilecek son kişisiniz.
etik olmayan çok şey varken sen neyden bahsediosun. bi kadın bi kadının hayatını mahvediosa değil şahsi numarasını bütün özeline girerim !!insanların özel bilgilerini ifşa etmek suçtur ve cezası ağırdır .
Bankada ,Turkcell'de çalıştım ve şimdi de kamu kuruluşunda çalışıyorum.
Benden çok insan ricacı oldu bilgi istediler akrabam dahil hiç birine vermedim vermem.
Etik değil amaç her ne olursa olsun .
Suç var mı daha ötesi?
dimi işin iki yönü var .en güzelini yapmışsınız. allah korusun bir anlık kızgınlıkla insan her şeyi yapabilir.
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
O konu hakkinda hic bir bilgim yoksadece isim değil ki adres de verilmiş sanırım .Adres çok özel bir bilgidir .
ben kazene yazayımKonu sahibine ulasin!!!
devam etetik olmayan çok şey varken sen neyden bahsediosun. bi kadın bi kadının hayatını mahvediosa değil şahsi numarasını bütün özeline girerim !!
Zahmet edip bastan okusan konuyu hi ne dersin?
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
bir şekilde konu sahibinin adresine vs ulaşmak mümkün mü ki. en azından forumdan arkadaşı telefonunu vs bilen. çok ciddi bir depresyon geçiriyor anladığım kadarıyla konuyu tam okumadım ama çocuklarıyla kendini öldürmekten bahsetmiş.arkadaşlar şu yazılan olursa. ne yapacağız. çocuklarda var işin içinde
Çok Çok haklısınız hak ihlali konusunda,
ama konu sahibinin psikolojisini düşününce bence numarayı veren arkadaş iyilik etmiş bi nevi ..
Çünkü kadını başka yollardan bulmaya çalışacaktı ..
Bence bu konuları daha fazla tartışmayalım,
herkes kendi doğrularınca yardımcı olmaya çalışıyor sonuçta ..
Yav he he HaklısınTekrar söylüyorum, ben en dogru seyi yaptigima 10000% eminim. Yine olsa yine yaparim.
Kadın kimse kim yahu adresini falan bulup napıcak kadın, kapısına dayanıp kocamı bırak diye kendini mi küçültecek
kadın ister fahise olur ister korpecik bir kız olur hatta erkek bile olabilir senaryo benim için değişiyo mu, hayır, aldatıldım,bu kadar
bence olmayacak, kendine acıma dönemini en kısa sürede atlatır umarım.arkadaşlar şu yazılan olursa. ne yapacağız. çocuklarda var işin içinde
konuda tartışmalar almış başını gitmiş hepsi çok çok önemsiz şu msj karşısında.
konu sahibi,canımın içi nolur nolur mantıklı düşün,lütfen..sen annesin kuzum,iki evladın var sırf bunun için ayakta kalıp o kacan olacak pisliğe dünyayı zindan edeceksin.buraya istediğin kadar yaz,biz okuyalım dök içini.ama nolur şu msjındaki şeyi aklına gitrme.
neden bu kadından şüphelendiniz. Sadece resimden mi yoksa.. daha önceden sizi tedirgin edecek bir durum mu oldu?resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.