ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

zipzip bence sen yaş sormaya devam et! uzun yorum yazma
hem yangına körükle gidiyorsun
hem de zaten kendimi öldüreyim mi diyen kadıncağıza ilaç iç diyorsun
yapma böyle!

Ben gercekten su anki durumunda ona yardim edebilecek ne varsa, ONU söyledim, en dogru bilgiyi verdim. Burdan canimin ici bilmem ne diyerek hic bir sekilde faydaniz olamaz. Kadinin yanina yardim ulastirmalisiniz BIR AN ÖNCE!!!

yahu yönetime haber verebilecek biri yok mu hiç.
şu kadıncağıza ulaşmak amacıyla saçmasapan bir şey yapmasın kendine çocuklara

Ya lütfen şu ilaç önerme meselesini ( ki açık açık doktora gidin yazmış zipzip) ve kişinin isimini verme meselesini artık kapatabilir misiniz. Anladık aramızda çok vicdan sahibi steril ahlaklı dedeftikçiliği sevmeyen insanlar var süper kendilerini tebrik ediyoruz.
Ama can havliyle karışık duygular yaşayan ve evlatlarının canına mal edebilecek kararlar alma ihtimali olan bir anne var ortada . Bu konuya odaklansak daha iyi olmaz mı?

Konu sahibi arkadaşım ne olur ses ver.
Site yetkilileri lütfen bu anneye ulaşabilmenin bir yolunu bulun.

Bu durumda konu sahibine "canimin ici" bilmem ne demek ise yaramaz, hemen polisi aramalisiniz ben yurtdisindayim burdan bisey yapma imkanim yok!!!

zipzip tartışmaların baş kahramanı benden uzak dur olur mu,hele de bu konuda.

zaten kazen şu anda gereken herşeyi yapıyordur.adresini bilmdiğim,adını dahi bilmediğim için polis arasam ne diyeceğim?yaşadığı yeri dahi bilmiyorum.nasıl ihbar edeceğim?

lütfen kendi msjlarınla ilgilen!

zipzip bence sen yaş sormaya devam et! uzun yorum yazma
hem yangına körükle gidiyorsun
hem de zaten kendimi öldüreyim mi diyen kadıncağıza ilaç iç diyorsun
yapma böyle!

Doktora git ona danisarak ic dedim evet, cünkü su anki buhranindan kurtulmasinin TEK ve YEGANE yolu budur.

oky kazene ulaştınız mı? kişisel bilgilerimiz var onda,konu sahibine ulaşabilir.

elalemin pisliği için sen ve masum bebeklerin neden ölsün konu sahibi
bir cinsel organlarına hakim olamayan ucube için neden ?
o zaten hakkını bulacaktır
akıllı ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…