ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

bir insan bu kadar samimiyetsiz olur. Yuhhhh!!!!!numarayı bulan kişiden sizin içinde birini bulmasını istemişsiniz. O yüzden savunuyorsunuz.

Ne ilgisi var, ben fikrimi söylüyorum. Benim elimde böyle bi imkan olsa, zor durumdaki kadinlara mutlaka yardim ederdim. Tekrar söylüyorum. Kadin kadina destek vermelidir, ama maalesef genelde bu böyle olmadigi icin, kadinlarimizin yani bizim hepimizin hali ortada

insanların özel bilgilerini ifşa etmek suçtur ve cezası ağırdır .
Bankada ,Turkcell'de çalıştım ve şimdi de kamu kuruluşunda çalışıyorum.
Benden çok insan ricacı oldu bilgi istediler akrabam dahil hiç birine vermedim vermem.
Etik değil amaç her ne olursa olsun .
Suç var mı daha ötesi?

He etik degil bilmem ne... O kadinla kocasinin yaptigi cok etik zaten. Sen ya da bir baskasi kimseye haber vermedikce kimse ögrenemez bunu ve dolayisiyla da basi belaya girmez!

Yahu tamam suçta şu an böyle bir konuda bunu söylemek çok yersiz değil mi ? Kadına yardimci olmuş ise de yaramis artık biliyor kim olduğunu

Özgenin katillerinin de oldurulmesini işkence çekmesini istedik hapishanede onu öldürecek olana övgüler yazdık eee suçu ve sucluyu ovmekte suç

yani şu an şu yorumunuz gerçekten çok yersiz

Tatlım o Bahsettiğin ilaçların yan etkilerini biliyormusun sen? Arkadaşım doktor demişin ama hastayı görmeden durumunu bilmeden böyle bi ilac verilirmi? Ikinci mesleğim eczacı asistanlığı aynı zamanda aktif olarak çalışıyorum eczanede.bidaha yan etkilerini bilmediğin bi ilacı tavsiye etme kimseye

Ben konu sahibinin ip si ögrenilip evine bi sekilde yardim ulastirilmasi taraftariyim Allah korusun yasadigi sokla kendine kötü birsey yapabilir. Bence bu söyledigim hafife alinmamali.

He etik degil bilmem ne... O kadinla kocasinin yaptigi cok etik zaten. Sen ya da bir baskasi kimseye haber vermedikce kimse ögrenemez bunu ve dolayisiyla da basi belaya girmez!
sana cevap vermeyeceğim çünkü anlayacağını düşünmüyorum kusura bakma .

konu sahibi çok özür diliyorum Konunu böyle baltaladığım için. Birdaha bu üyeye cevap vermeyeceğim. Sayın zipzip belki kimseye numara bulamazsınız ama bu forumda derdini anlatan insanlara sadece yaşını sormak yerine mantıklı yorumlar yapabilirsiniz.

O ilaclari bilen biri daha kötü degil kesinlikle daha iyi duruma sokacagini bilir zaten. Emin olmasam söylemem. Yardimci olmak istiyorum ve böyle durumlarda bu verilir zaten. (Arkadasim doktor)

ilaç tavsiyesi vermek yasak olduğu gibi ben kullandım bana iyi geldi sen de kullan diyemeyiz kimseye.
tavsiye verdiğiniz kişinin alerjisi olup olmadığını, başka bir hastalıktan muzdarip olup olmadığını ve fizyolojisini bilmiyorsunuz.
arkadaşınızın doktor oluşunun bir anlamı yok. doktorlar soru sitelerinde dahi laç tavsiye etmezler uzamana danışın derler çüğnkü risklidir. birebir muayenede bile doktor kullanılan başka bir ilaç olup olmadığını, kronik bir rahatsızlık bulunup bulunmadığını sorar. her bünye aynı reaksiyonu vermez.

konu sahibesi çok kötüysen bir yakınını çağır hastaneye götürsün sizi.

ok nasıl biliyorsanız devam edin sizi ikna etmeye çalışmayacağım.

Ya canim benim biliyorum, bilmesem söylemem. Eger myasthenia gravis adindaki cok nadir olan hastaligi yoksa, ki 99,9% yoktur, hic bir yan etkisi olmaz. Ucmadan önce havaalaninda ucaktan korkuyorum desen, doktor muayenesi olmaksizin veriyorlar bu ilaclari zaten cünkü yan etkisi yooooooooook, sadece o söyledigim hastalikta verilmesi yasak o da zaten cok nadir olan bisey. Düsün kalp krizi geciren 80 yasindaki dedelere kalp krizi aninda bile veriyorlar, adamin korkusu gitsin diye, cünkü korku kalbi negatif etkiliyor. Kalp krizi aninda 80 yasindaki adama bile hic bi zarari yok sadece faydasi var yani

Ya numara var zaten 118 80 i yada benzer bi numarayı arasa öğrenemeyecekmiydi ismini e isimden sonra zaten herşeyi bulmak mümkün takmışsınız kim olduğunu bulan kişinin işlediği suça. Ne biliorsunuz nasıl bulduğunu belki 118 80 den buldu buna takılmasanız artık.

Konu sahibi arkadaşım sense silkelen bi kendine gel. Ses ver lütfen. Anneni ara yanına çocuklarının psikolojisini bozacak davranışlar sergileme ne olur

Bu ilaclar alerji yapmiyor, ben bu konuyu bi psikiyatri profesörüyle görüsmüstüm. Alerji uyaran bir ilac degil kesinlikle. Ya ben su anda bi insana böyle bi durumda en cok yardim edebilecek bir tavsiyede bulundum, cünkü insanlik adina bunu yapmam gerektigini düsünüyorum. En azindan bana düseni yaptim, icim rahat. Cünkü tekrar söylüyorum 100% degil, 10000% eminim. Olmasam asla ama asla böyle bir tavsiyede bulunmam

Ben bosuna okudum desene,doktor tanıdıklarım olsa yeter herkese tavsiye veririm.ucak korkusu icin ekstra ilaçlar var bu bahsettigin ilaçlar ağır depresyon geçirenler icin sakinleştirici ve genelde yaşlı insanlara verilir ama genc bir insandaki yan etkisini tahmin edemezsin.bunuda normal bi doktor değil anca psikiyatr yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…