- 29 Ocak 2024
- 357
- 500
- 29
- Konu Sahibi bomboshayattayim
Umarım konuşmaların ekran görüntülerini almışsınızdır. Kızınızı bu kadar çok düşünüyorsanız ne eşiniz olacak pislikle ne o kardeşiniz olacak iğrenç kadınla hiç muhattap olmadan gidin dava açın. İkisinide çıkarın hayatınızdan.İyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün
Affettiginiz zaman ne olacak zannediyorsunuz? İlişkileri bitecek mi? Affettiginiz taktirde ilerleyen dönemlerde kızınızın bu ilişkiye şahit olma ihtimali çok yüksek. O zaman ne yapacaksınız nasıl açıklayacaksınız bu durumu? Lütfen kendinize bunu yapmayın. Böyle bir durumun altından nasıl kalkacaksiniz nasıl aynı evde yaşayacaksınız o adamla? Evladınızı düşünüyorsanız kesinlikle boşanın. Eşinin kardeşine yan gözle bakan herkese her şeyi yapar. Lütfen affetmek gibi bir hata yapmayin ve boşanın.