- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He etik degil bilmem ne... O kadinla kocasinin yaptigi cok etik zaten. Sen ya da bir baskasi kimseye haber vermedikce kimse ögrenemez bunu ve dolayisiyla da basi belaya girmez!
Ben bosuna okudum desene,doktor tanıdıklarım olsa yeter herkese tavsiye veririm.ucak korkusu icin ekstra ilaçlar var bu bahsettigin ilaçlar ağır depresyon geçirenler icin sakinleştirici ve genelde yaşlı insanlara verilir ama genc bir insandaki yan etkisini tahmin edemezsin.bunuda normal bi doktor değil anca psikiyatr yazabilir.
kadını bulmak niye önemli baştan okumadım rica etsem biri bana özet geçebilir mi
Ehueh, merak etmeyiniz, çelişki barındıracak biri değilim. Bilgiler zaten public.sizin yaptığınız normal mi?
İnsanlara ses kaydı yapma diye akıl verirken kişiye özel bilgileri üçüncü bir şahsa veriyorsunuz .
Bu yaptığınız çok ağır bir suç farkındasınız değil mi?
kadın zurnanın son deliği .Kadının kim olduğu neden bu kadar önemli .Kimse kim .Kocasından hesap sormalı .18 yaşını geçmiştir ikisi de.kadını bulmak niye önemli baştan okumadım rica etsem biri bana özet geçebilir mi
İlaç ismi vermek su olabilir ama zıpzıp doğru söylüyor verdiği ilaç isimlerinin bir zararı yok (eczacıyım) endişe ve kaygı giderici ilaçlar verdikleri.
Kız bir şey yazsa suç yazmasa gene suç.
fare zehri içmek ve ÇOCUKLARIMA içirmek istiyorum diyen birine verilebilecek en mantıklı bilgiyi veriyor.
neden bu linç girişimi.
bir yanlış başka bir yanlışla telafi edilemez.
eğer numarayı bulan şahsın elinde bunu yapmasını sağlayacak bir sistem varsa bu görevi suistimal etmektir.
kaldı ki yardımcı olunan bir durum da değil sorun çözülmüş değil. bu kadın mı evet o kadın, yani????
ne çözüldü şimdi?
konu sahibesi gidip kadını mı yolacak?
farzedelim gitti ve kadını darp etti kadın şikateçi oldu ve sordu nerden biliyorsun o kadının ben olduğumu dediği anda siteden yardım eden kullanıcı da işin içine girmiş olacak. hadi çık işin içinden.
kaldı ki biz bu firmalara, şirketlere her neyse güvenip bilgilerimizi paylaşıyoruz. hiç kimsenin mahkeme kararı olmadan kendisine emanet edilen kişisel bilgiyi paylaşmaya hakkı yoktur ve bu büyük suçtur.
kişilerin merakı giderilecek diye görevi kötüye kullanamazsınız.
İlaç ismi vermek su olabilir ama zıpzıp doğru söylüyor verdiği ilaç isimlerinin bir zararı yok (eczacıyım) endişe ve kaygı giderici ilaçlar verdikleri.
fare zehri içmek ve ÇOCUKLARIMA içirmek istiyorum diyen birine verilebilecek en mantıklı bilgiyi veriyor. Zaten doktora gidin demiş farkındaysanız!!
neden bu linç girişimi.
Reçetesiz verilmediğini bende biliyorum ama bu ilacı yazmaya anca doktor hastayı gördükten sonra karar verir.öyle senin dedigin gibi olsaydı doktorlar neden muayenehane veya hastaneye gitme Gereği duysun.bu dedigim eger doğruysa o Arkadaşının ismini verse o doktora gitmeyelim mümkünse baksana tavsiyelerineYa arkadasim su an yanimda oturuyor. Yani basimda, ona anlattim, o söyledi zaten. Adam doktor diyorum??!! Kaldiki git eczaneden al demedim, git bi doktora sor dedim, zaten uygun olmazsa o sordugu doktor vermez ona. Zaten recetesiz verilmiyor bu ilac.
KIZLAR COK KOTUYUM.BENI KANDIRMIS..YAKALDIM KONUSMALARINI. KIZIN TELEFONU NO...BENDE.NASIL OGRENEBILIRIM KIM DIYE...COK KOTUYUM...COK.
Reçetesiz verilmediğini bende biliyorum ama bu ilacı yazmaya anca doktor hastayı gördükten sonra karar verir.öyle senin dedigin gibi olsaydı doktorlar neden muayenehane veya hastaneye gitme Gereği duysun.bu dedigim eger doğruysa o Arkadaşının ismini verse o doktora gitmeyelim mümkünse baksana tavsiyelerine
fare zehri içmek ve ÇOCUKLARIMA içirmek istiyorum diyen birine verilebilecek en mantıklı bilgiyi veriyor. Zaten doktora gidin demiş farkındaysanız!!
neden bu linç girişimi.
adres de çıkıyor mu?CIA diye bi program var indir telefonuna, o kisinin tlf numarasini girdiğin anda kimin adına kayıtlı olduğu çıkıyor
Reçetesiz verilmediğini bende biliyorum ama bu ilacı yazmaya anca doktor hastayı gördükten sonra karar verir.öyle senin dedigin gibi olsaydı doktorlar neden muayenehane veya hastaneye gitme Gereği duysun.bu dedigim eger doğruysa o Arkadaşının ismini verse o doktora gitmeyelim mümkünse baksana tavsiyelerine
konu sahibesinin oğlu ile kadının oğlu aynı spor aktivitesindelermiş klüp gibi birşey de olabilir .
Konu sahibinin eşi ile o şekilde tanışmış kadın ..
kadın zurnanın son deliği .Kadının kim olduğu neden bu kadar önemli .Kimse kim .Kocasından hesap sormalı .18 yaşını geçmiştir ikisi de.
cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Siz mantıktan bahsedebilecek son kişisiniz.Hele sükür bir tek MANTIKLI insan cikti sonunda, bu forumla ilgili umudumu yitirmek üzereydim yeminle..