öncelikle herkese merhaba benim başıma gelmez dediğim şey geldi aldatıldım. Eşimle 8 senedir evliyiz. 5 yaşında bir kızımız var. Çok aşık olarak evlendik ve birbirimize güveniniz tamdı. Taki yeni bir işe başlayıp aramızdaki geçen tartışmaları iş yerinden bi kadınla paylaşmaya başlayıncaya kadar. Evliliğinizee yolunda gitmeyen şeyler vardı evet tartışmalar soğukluklar oluyordu eşim devamlı söyleniyordu bi kaç senedir ama aldatma olayını asla yapacağını düşünmemiştim kendiside çok pişman biranlık boşluk benimle iletişim kuramayıp diğer kadınla konuşabilmesi ona iyi hissettirmiş açık açık konuştuk. Ben çok kötü durumdayım ama eşimde kötü durumda zaten öncesinden boşanmayı düşünüyormuş bu arada çok mutsuzmuş diğer kadınla konuşup görüşmüyor telefon şifreleri herşeyi açık hatta instrgramı benim telefondan açtı iş yerinden konuşmasını yakaladığım ertesi gün ayrıldı. Dışardada bir kere görüşmüşler ve kadını öpmüş elini tutup sarılmış bu arada kendisi söyledi. Ben çok değersiz hissediyorum ve eşimde bana soğuk ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Eşiniz, sizin onu çok sevdiğinizin farkında. Hem de çok ciddi farkında. Bunu da kullanıyor ve kullanmış. Aldatan o ama soğuk yapan yine o! Ne garip değil mi?! Adam size soğuk yaparak, kendini geri çekerek daha doğrusu sizi kendinden mahrum bırakarak (ona olan bağımlılığınız nedeniyle) sizin psikolojiniz ile oynuyor. Farkına varın.
Üzgünüm ama eşiniz sizi sevememiş. Evlilikte hatalı davranışlar olabilir. Kimse mükemmel değildir. Ama aldatması mı lazımdı?
Ve kendini çok ciddi olarak sizden üstün gördüğünü düşünüyorum. Yani ona göre hatalı olan hep siz amaaa evlilik onun aldatması ile biter diye ödü kopuyor.
Olaylara bakın ki, adam evlilikte sıkıntı yaşayanın kendisi olduğunu söylüyor ve sürekli sizi sorunlu gibi göstermenin peşinde… peki ya siz, sizi aldatan adamı bile içten içe aklamaya çalışıyorsunuz. Çünkü onu seviyorsunuz ve yüreğiniz bu gerçekleri görmek istemiyor.
Bakın hanımefendicim, bu adamdan size fayda yok. Ne yaptığından utanıyor ne sizi ne de evladını düşünüyor. Şu an bu bataktan kendini nasıl kurtarabilirim’in peşinde sadece.
Acil bir şekilde kendinize gelmezseniz sizi ikna edip suların durulmasından sonra ilk mahkemeye başvuran o olacak.
Acilen hukuki destek almanızı öneriyorum.
Geçmişi düşünüp duygusal davranmayın. Yapılan yanlış ve kötü….sizin yanlış huylarınız olsa bile (ki seven insana gözükmez) aldatması sizden vazgeçtiğini ve boşanmayı göze aldığını gösteriyor.