ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Dünyanın başına yıkılması böyle birşeymiş. Sakin ol, seni daha fazla kandıramamış..
Ayaklarına dolanmış işte..

etik olmayan çok şey varken sen neyden bahsediosun. bi kadın bi kadının hayatını mahvediosa değil şahsi numarasını bütün özeline girerim !!

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

buraya kadar okudum henüz
Allah aşkına düşünmeyin böyle şeyler
vallahi hüngür hüngür ağlattınız beni
ne demek böyle aşağılık bir adam için ölmek??????????
dim dik ayakta duracaksınız
ve bir süre sonra tekrar mutlu olacaksınız!!!!!!!!!!!!!!!

ses kayıtlarının yasal olmadığına, suç olduğuna dair yorumları dikkate alın, haklıyken haksız duruma düşmeyin bu arada!

güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum
eşim aldattı öleyim çocuklarımı da öldüreyim böyle bir şey olabilir mi
şu adamları gözlerinizde neden bu kadar büyütürsünüz bilmiyorum aldatmış affetmek istiyorsan affet, istemiyorsan kendine yeni bir yol çiz.
ne ilksin ne sonsun,

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

konuda tartışmalar almış başını gitmiş hepsi çok çok önemsiz şu msj karşısında.

konu sahibi,canımın içi nolur nolur mantıklı düşün,lütfen..sen annesin kuzum,iki evladın var sırf bunun için ayakta kalıp o kacan olacak pisliğe dünyayı zindan edeceksin.buraya istediğin kadar yaz,biz okuyalım dök içini.ama nolur şu msjındaki şeyi aklına gitrme.

arkadaşlar şu yazılan olursa. ne yapacağız. çocuklarda var işin içinde
bir şekilde konu sahibinin adresine vs ulaşmak mümkün mü ki. en azından forumdan arkadaşı telefonunu vs bilen. çok ciddi bir depresyon geçiriyor anladığım kadarıyla konuyu tam okumadım ama çocuklarıyla kendini öldürmekten bahsetmiş.

işte çözüm olsa dert değil, olayı çözmediği gibi daha büyük sıkıntılar da açabilir.
tamamdır konuyu dağıtmayalım.
iyi forumlar.

Aslında konu sahibi oğlunun arkadaşının annesi mi değil mi onu öğrenmek istedi ve şühpelerinde haklı çıktı.

Bu durumda konu sahibine "canimin ici" bilmem ne demek ise yaramaz, hemen polisi aramalisiniz ben yurtdisindayim burdan bisey yapma imkanim yok!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…