iyide neden Üstüme geliyosunuzki fikirde beyan edemicekmiyim ben? ben kendi düşüncemi yazdım buraya hepinizin birden üstüme gelmesine gerek yoktu neyse sanırım fikirde beyan edemicez bazı topiclerde HaKKINDA HAYIRLISI OSLUN...
Sana şiddette uyguluyormuş birde son olarak yaşadığın bu çirkin durum
sormadan edemiycem maddi sorununda yok
niye bukadar şans veriyorsun bu adama?????????????????????????
Bencede cocuklari anasi babasi düsünmedi de, simdi sen niye elalemin cocuklarini düsüneceksin, haklsiin valla.
Biliyorumki su an bu senin kötülügünden degil , saadece egondan, belki sen 3 gün sonra dersin cocuklari cagir, ama su an senin dediginin olmasini istiyorsun.
Haklisinda.
İŞTE erkekler bundan anlıyorlar. Allah seni utandırmasın piyano. bence en doğrusunu yaptın. tebrik ediyorum seni. başka da söyleyecek sözüm yok. inan seninle ve yaptıklarınla gurur duydum canım.
iyide neden Üstüme geliyosunuzki fikirde beyan edemicekmiyim ben? ben kendi düşüncemi yazdım buraya hepinizin birden üstüme gelmesine gerek yoktu neyse sanırım fikirde beyan edemicez bazı topiclerde HaKKINDA HAYIRLISI OSLUN...
evet canım aynen katılıyorum.Kızı bana ,ablacım annem sizinle çok uğraştı neler yaptı neler yaptırdı aklın hayalin durur,şimdi senide gördü daha çok kıskandı,baktı ki sen çok pozitif birisin,seni nasıl yaralayıp,bir türlü yıkamadığı evliliğinizi nasıl yıkacaktı işte söylemesin diye gözünün içine baktım ama en sonunda son kozunuda oynadı,yattı benimle dedi.Çünkü sizin bu sebeple kavga edeceğinizide biliyordu dedi"pazar akşamı eşimin cebine çağrı bırakmış,yani neler oldu haberini alacak kapattı telini..şimdi bizden ses seda çıkmayınca kadın zaten kafayı yiyecek.Ben 2 hafta sonra kızını ve oğlunu çağıracam hem kahvaltı hem öğlen yemeğine...kadın iyice kuduracak,çünkü alacak haberlerimizi,Allahım hepimizin evliliğini böyle cin suratlı ,fikirli kadınlardan korusun Rabbim AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?