Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üye ve süper bir konu daha skdkdkdkfKocamla 2. Evliliğimiz çocuğumuz var ama seks yaparken hamile mi bıraktın beni içime boşal ve sik beni bulutlardayım sen?gibi cümleler etti o an şok oldum bişey diyemedim .ama genel anlamda beni parmaklarıyla boşaltmaya çalışıyor çünkü geç kalkıyor içime girince hemen iniyor ya da erken boşalıyor..asla ön sevişme yapmıyor benimle öpüşmüyor çok çok nadir,senelerdir bu böyle genel olarak beni boşaltmaya çalışıp hemen penisini ağzıma almamı istiyor ve inliyor .erkeklerle gezer tozar .Ayrıca sürekli küsüp gider ufacık şeye boşanmak ister şuan da da o aşamadayız .lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bu normal mi yani fantezi mi başka bişey mi?
Takıldığın tek şey bu mu bebemÖpüşmüyor muu![]()
"hamile mi bıraktın beni içime boşal ve s.k beni bulutlardayım " dediğinde strapon sipariş edip yapıcam aşkım deseydin keşkeKocamla 2. Evliliğimiz çocuğumuz var ama seks yaparken hamile mi bıraktın beni içime boşal ve sik beni bulutlardayım sen?gibi cümleler etti o an şok oldum bişey diyemedim .ama genel anlamda beni parmaklarıyla boşaltmaya çalışıyor çünkü geç kalkıyor içime girince hemen iniyor ya da erken boşalıyor..asla ön sevişme yapmıyor benimle öpüşmüyor çok çok nadir,senelerdir bu böyle genel olarak beni boşaltmaya çalışıp hemen penisini ağzıma almamı istiyor ve inliyor .erkeklerle gezer tozar .Ayrıca sürekli küsüp gider ufacık şeye boşanmak ister şuan da da o aşamadayız .lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bu normal mi yani fantezi mi başka bişey mi?
Konu eğer gerçekse paravan evlilik yapmış büyük ihtimalle. Çünkü heteroseksüel olan bir erkek karısına "hamile mi bıraktın beni içime boşal ve s.k beni bulutlardayım " demez. Bunu cinsellikte pasif olan erkekler söyler. Erken boşalma sorunu da varmış. Erkek arkadaşlarıyla iletişimi nasıl? Takip edip gözlemlemeye çalışın. Sürekli her tartışmada, boşanalım demesi ilişkiden soğutan bir durum.Kocamla 2. Evliliğimiz çocuğumuz var ama seks yaparken hamile mi bıraktın beni içime boşal ve sik beni bulutlardayım sen?gibi cümleler etti o an şok oldum bişey diyemedim .ama genel anlamda beni parmaklarıyla boşaltmaya çalışıyor çünkü geç kalkıyor içime girince hemen iniyor ya da erken boşalıyor..asla ön sevişme yapmıyor benimle öpüşmüyor çok çok nadir,senelerdir bu böyle genel olarak beni boşaltmaya çalışıp hemen penisini ağzıma almamı istiyor ve inliyor .erkeklerle gezer tozar .Ayrıca sürekli küsüp gider ufacık şeye boşanmak ister şuan da da o aşamadayız .lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bu normal mi yani fantezi mi başka bişey mi?
SevişiyorlardırErkek arkadaşlarıyla iletişim çok iyi sürekli onlarla takılır arada şehirdışı yapar dışarda yemek kafe bunları benimle yapmaktan zevk almayan biri
White lotus, 3. Sezon, 5. Bölümü izledik dün akşam bu konu da üzerine gelmiş :) barda geçen, iki eski arkadaşın yaptığı bir konuşma sahnesi var. Adamlardan biri asyalı kadınları s.kmeyi çok sevdiğini anlatıyor. Sonra bir yerde adam diyor ki nedir benim bu asyalı düşkğnlüğüm, kendimi o çıtı pıtı kızların yerine mi koyuyorum. Sonra kendi vücut özelliklerinde bir adamla birlikte olup, kendini asyalı kızların yerine koyuyor. Bu kendisine bakış açısını değiştiriyor ve seksi, alkolü, şiddeti bırakıyor. Budizme yöneliyor. Hayat anlamını eskisinden çok farklı bir aydınlanma ile yaşamaya başlıyor. İzlemenizi tavsiye ederim.Kocamla 2. Evliliğimiz çocuğumuz var ama seks yaparken hamile mi bıraktın beni içime boşal ve sik beni bulutlardayım sen?gibi cümleler etti o an şok oldum bişey diyemedim .ama genel anlamda beni parmaklarıyla boşaltmaya çalışıyor çünkü geç kalkıyor içime girince hemen iniyor ya da erken boşalıyor..asla ön sevişme yapmıyor benimle öpüşmüyor çok çok nadir,senelerdir bu böyle genel olarak beni boşaltmaya çalışıp hemen penisini ağzıma almamı istiyor ve inliyor .erkeklerle gezer tozar .Ayrıca sürekli küsüp gider ufacık şeye boşanmak ister şuan da da o aşamadayız .lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bu normal mi yani fantezi mi başka bişey mi?
Seks ve psikoloji içerikli filmler hoşuma gidiyor. Ben de izleyeyim bakayım merak ettimWhite lotus, 3. Sezon, 5. Bölümü izledik dün akşam bu konu da üzerine gelmiş :) barda geçen, iki eski arkadaşın yaptığı bir konuşma sahnesi var. Adamlardan biri asyalı kadınları s.kmeyi çok sevdiğini anlatıyor. Sonra bir yerde adam diyor ki nedir benim bu asyalı düşkğnlüğüm, kendimi o çıtı pıtı kızların yerine mi koyuyorum. Sonra kendi vücut özelliklerinde bir adamla birlikte olup, kendini asyalı kızların yerine koyuyor. Bu kendisine bakış açısını değiştiriyor ve seksi, alkolü, şiddeti bırakıyor. Budizme yöneliyor. Hayat anlamını eskisinden çok farklı bir aydınlanma ile yaşamaya başlıyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
Evlenirken de mi böyleydi? İletişiminiz çok iyi değil gibi, sizle gezme/yemek içmek de çok sevmiyor gibi anlatmışsınız şu cümlede. Eee seks hayatınız zaten ayrı bir durum. Neden evlendiniz ki? Adamı bu halinden 180 derece dönmüş olması gerekiyor normal bir evlilik şartlarını sağlaması için.Erkek arkadaşlarıyla iletişim çok iyi sürekli onlarla takılır arada şehirdışı yapar dışarda yemek kafe bunları benimle yapmaktan zevk almayan biri
Bile yani bibi öpüşmüyor bileTakıldığın tek şey bu mu bebem![]()