vallahi benim yüreğim kaldırmaz o kadar oyunu düzeni olayları yaşadıktan sonra....psikolojik savaş yapacak kadar psikolojim kalmaz yani...ben olsam bırakırım yaa of ne hallaeri varsa görsünler...onlarla uğraşaraka dahada üzme kendini derim..acı olaylar yaşamışsın ilk kocandanda oyuna gelmişsin bence buda oyun..belliki çok iii niyetli saf kalplisin seni kullanmaya çalışıyorlar..kullandırtma kendini.Allah sabır versin canım:çok üzgünüm:Malesef erkekler eski eşlerini cinsel bir durak olarak görebiliyorlar, arada bir yokluyorlar onları...Benim dayım eski yengemde kalırdı arada bir.Yeni yengem bunu bilmezdi bile ama ben kaç defa kuzenimden dolayı şahit oldum buna.Hatta birgün kuzenimde kalıyordum, gece 11 gibi dayım geldi oraya aa dayı hayrola senin burda ne işin var falan demiştim.Oda yengenle kavga ettik buraya geldim şşş sakın söyleme yengene demişti.Eski yengemde halinden gayet memnundu.Mağrur ve gururluydu...Ama bu sadece cinsel bir beraberlik oluyor, kadınlarda bu fırsatları hiç kaçırmazlar bayılırlar eski kocalarının yine ona gelmelerine.Ama senin durumunda kadın resmen seni üzmek istemiş, aranızı bozmak istemiş bu çok belli.Eşinle tekrar biraraya gelmek istiyor belliki.Yapacağın şey bence eşinle kavga etsen dahi bunu o kadına asla belli etmemen.O bunu istiyor çünkü.Planı hazır yani...Bu tuzağa düşme sende tam tersine o kadınla görüşmeye devam et kocanın sana yapmış olduğu jestleri,seni nasıl sevdiğini araya kimsenin giremeyeceğini, onun sadece bir durak olabieceğini o kadına anlat.Sakin ol ve sende planını hazırla...Kocanın hakkından sonra gelirsin önce o kadını psikolojik savaşında yenmelisin..Sonrada o kocayı boşa...İstersen tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?