Canlarım şimdi bilg.i açtım.çok güzel destek olduğunuzu gördüm.Çok duygulandım.Çok teşekkür ederim.Kafam çok dolu ve yoğun ağrılar çekiyorum.c.tesi günü 06:33 de kalkmıştım.C tesi gecesi bu olaylardan sonra ,pazar gecesi hiç uyumadan,00:00 da yattım ama yinede uyuyamadım.şimdi son gelişmeleri yazıyorum.Biliyorsunuz ki eşim olacak adam yattı uyudu bunca olaydan ve iyi niyetimi güzelce kullanmalarından sonra ben ne mi yaptım.Dedim ki beeen kocaman bir salağım.İYi niyetli bir melekmişim ben,,hayır dedim artık bundan sonra iyi niyetli değilim pazar sabahı 7 de kaldırdım .Uykum var dedi.Kalk dedikce yatıp uyumasından fenalık geçirdim.Sanki adamı ben aldatmışım gibi…aldım elime oklavayı yatakta yatarken vura vura ,ellerimle yumruklaya yumruklaya kalk dedim.Kalktı.Amaaaa 0 adam gitmiş bir kuzu gelmiş yerine.dedimki
benden ne istediniz,ben çocuklarının sorunlarını çözesiniz diye seni gönderiyorum.Sen sevişmeyemi gidiyordun.Diyip diyip çaktım suratına ,ama çıldırdım artık.Yatak odasına geçtim.Dolabını açtım ve bütün eşyalarını savurdum salona s.....git şimdi ,sevgili,büyük aşk yaşadığın kadınının yanına dedim...Eğer gitmezsen ailene tel.edecem.Baban kalp krizinden ölecek.Annem derhal buraya gelecek.Bütün milleti karşına alacaksın.Salı günüde boşanma davası açıyorum dedim.Yine çılgınlar gibi üzerine saldırdım.Dedimki ;Üzerine wc.mi bile yapmam dediğin kadınla nasıl olurda yatarsın.Hiç cevap vermedi.en sonunda arkadaşlar (şuan yazı yazacak hailim bile kalmadığı için kısadan yazıyorum)bildiğiniz köpeklere döndü,evet yattım dedi.Bir daha olmayacağını dizlerimin dibinde yaşlamak istediğini,söyleyerek,hıçkırıklarla ağladı.ben dedim sana inanmıyorum bundan sonrada güvenmiyorum şartlarım
1)Bu güne kadar özeline girmedim.İyi niyetimin içine ettiniz.Bundan sonra herkesin olduğu gibi benimde kötü taraflarım var mesela;(ne kadar maaş aldığını saklıyor)Maaş kartını bana veriyorsun
2)kredi kartlarının hepsini bana teslim ediyorsun.
3)çocuklarınla uzun süre baya bir uzun süre görüşmeyeceksiniz?
4)özlem duyabilirsin onlara karşı ama ,çocuklarını gör diye gönderdiğim zamanlarda karınla sevişiyormuşsunuz madem
5)onun için bundan sonra çocuk mocuk görmek yok
6)tel.numaranı aradığında çekip gidiyordun ,bende arkandan inşallah rabbim kötü bişey olmaz diye dualar ediyordum.eeeee demekki bu tel numaranı seninle çocuklar için görüşmek içinnn kullanmıyormuş,sevişme daveti için kullandığından,TEL nonu değiştiriyorsun.
7)sana asla ulaşamıyacaklar
9)ha keza bir şey olduğunda çocuklarla ilgili görüşme mecburiyeti doğduğunda,o evin önüne gidip çocuklarını almıyorsun,o semtin sınırları içine dahi girmiyorsun.
10)benden izinsiz wc ye dahi gitmiyorsun
11)(eski karısı,eşim emekli olacak ya tazminatında hakkım var demişti.)bende tabi 2 çocuk doğurmuş elbette hakkı var haklarını ver diyordum eşime salak salak
12)emekli olacaksın 8 ay sonra bana bir cip araba ve ev alıp üzerime yapıyorsun .benim bunlara ihtiyacım yok ama bende bir bileyim bakalım para istemek nasıl oluyormuş.Eğer bunları yapmazsan 8 ay sonra ortalığı ayağa kaldırarak ,beni rezil ettiğiniz gibi sizi bütün herkese rezil ederk boşanırım dedim.dedim.
13)Hayırlı uğurlu olsun…. cinselliğe gelince bu güne kadar seni hiç eksik bırakmadım bu konuda amaaa bundan sonra birçok eksik yaşayacaksın.Çünkü benim midem seni almıyor dedim.veeeeee;
1)nezaman gelirim eve ne zaman çıkarım evden bana karışmaya kalkma
2)çaydanlıkta su kalmış
3)bu kapak bu tencerenin değilmiş kavgalarında
4)ve d.iğer bütün küçükte olsa sorunda ,seni eski eşinin yanına gönderirim
5)şimdi ağladın yalvardın ,inanmıyorum ama yine son şans ver dediğin için bu son şansı sana veriyorum ama seni sevdiğim için değil,bir daha böyle bir halt olduğunda bunu Allahım ortaya çıkarttığında,aileleri toplayacam,bu güne kadar çevirdiğiniz yediğiniz b….ları onlara anlatacam,dolayısıyla hata yapmayacaksın,bana karışmaya kalkmayacaksın,benim iznim olmayan hiçbirşeyi ben bilirim gibi salakca düşüncelerinle banada uygulatmayacaksın.
6)Madem bu kadar ağladın ,bu şartlarımı kabul ediyorsan ,kalabilirsin,yoook eğer kabul etmiyorsan defolabilirsin eşyaların hala burada bavullarında burada çek ve git.sakın ola maddi krizinde beni aramaya kalkma dedim.