E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yahu dur sende, kadın canının derdinde. Gösterir elbetteçocukları konusunda şartı sen koyamassın nemedek göremessin?? çok bencilce davranıyorsun en azından şöyle diyebilirdin çocuklarını görmek istediğinde buryaa gelebilirler haftasonu bizle kalabilirler diyebilirdinnn söz konusu evlat can kan bu yaaaaaa bununla ilgili şart mart koyamassın canımmm diğerlerine bişey demiyorum ama çocuk işin içine girince akan sular durur
çocukları konusunda şartı sen koyamassın nemedek göremessin?? çok bencilce davranıyorsun en azından şöyle diyebilirdin çocuklarını görmek istediğinde buryaa gelebilirler haftasonu bizle kalabilirler diyebilirdinnn söz konusu evlat can kan bu yaaaaaa bununla ilgili şart mart koyamassın canımmm diğerlerine bişey demiyorum ama çocuk işin içine girince akan sular durur
Bugün ne olacak blmiyorum.Bildiğim bişey var.2.Evliliğim olduğu için kendi kendime hep birisiyle bir gecelikte olmaz tabi ama br gecelik ilişkisini belki affedebilirdim.Dünkü yemekte eğer ki ş.....siz dediğin eşinle beraber olursan affedemem dedim.Biliyormusun sanki ben onu aldatmışım gibi davranıyor eğer bugün bişeler olursa yazmaya çalışacam.Yazamazsam bilinki çok zordurumdayım.Hiç uyumadım.
çocukları konusunda şartı sen koyamassın nemedek göremessin?? çok bencilce davranıyorsun en azından şöyle diyebilirdin çocuklarını görmek istediğinde buryaa gelebilirler haftasonu bizle kalabilirler diyebilirdinnn söz konusu evlat can kan bu yaaaaaa bununla ilgili şart mart koyamassın canımmm diğerlerine bişey demiyorum ama çocuk işin içine girince akan sular durur
Kiz Piyani, bu yazdiklarini gercekden uyguladiysan,
bravo derim sana, süpersin valla,
yani adami baya baya dövdün ve adam birsey yapmadi he???
En cok buna sasridm yani??
Gerci ben tabiiki siddete karsiyim ama,
yani hem her halti yerler, birde böyle rahat davarnainca insani deli ederler iste.
Aslinda hak etmis, ama nasil olmusda bukadar passif kalmis onu anlamadim.
Aslinda birde maddi olarak senin ona hic mi hic ihtiyacin yoksa neden onu aff ettin bunuda tam anlamadim,
sevdiginden degildir, egonu tatmin etmek icinmi acaba?
Canim neyse varidr bir bildigin umarim hersey gönlünce olur, oda seni birakip gitmez zaaten merak etme.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?