E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ben böyle bi evliliği istemezdim eşin çok iradesiz bi adammış doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sözler hakarete gider, katılmıyorum..
Onun seviyesine indikten sonra onu eleştirmenin, yaptığını sorgulamanın mantığı kalmaz..
hem ne demek canım ''o kadın sokaktaki köpege bile kendini... yaptırır eşime yaptırmış çokmu de '' çok ayıp bu..
Ayrıca anlamadığım bişey var, bu kadın zaten kocan benimle yattı derken, kocasıda ordaymış, neden inkar etmemiş yada tepki göstermemiş ??
Eğer suskun kaldıysa mutlaka vardır bir çapanoğlu..
Ps.Bu mesajı moderatöre bildireceğim silinmes için, ne bir kadına, ne bu siteye nede bu topiğe yakışmamış bu sözler..
Arkadaşlar çok kötüyüm.Hıçkırrarak ağlıyorum sessiz sessiz.Allahım duyuyor seni dualarımı,bu gece eşimin çocuklarının sorunlarından dolayı eski eşiyle tanıştık.2 sene ilk defa.Soruyorum size eşiniz eve gelmediği günlerden bir gün .....ve sonrasında eşinizin eski eşiyle tanıştığınız bu gece eşiniziniz eski eşi benimle 2 ay önce nasıl seviştiğinimi anlatayım dese ne yapardınız.Şimdilik bu kadar yazabiliyorum.Titriyorum.aldatıldığınızı kocanızla seviştiğini söyleyen kadının ağzından duysanız ne yapardınız
kanım donarak okudum gerçekden zor bir durum.açıkcası bana kızının konuşmalarıda bana inandırıcı gelmedi.çünkü en keskin lafı onlar birbirlerinden ayrılamazlar demesi.ALLAH yardımcın olsun.:teselli: