• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Bacım bı ne hal ne zaman kendimizden gururunuzdan şerefinizden vazgeçtiniz. Yazık kişiliğinize evlatlarınıza geleceğinize.yapmanız gereken onurlu olup o davayı açmak. Kendiniz diyorsunuz nafakası tazMinatı olacak bu işin. Geçinir gidersin evlatlarınla. Bi soğuk kanlı düşün belki bı dediğime kızacaksın ama kim ne yapsın senin gibi ezik büzük kadını. Doğrul bi sil gözünün yaşınıki gözlerin olayları net görsün
sildim bacim dogruldum.. cok haklisin davayi zaten actim.. gecinirimde.. tek düsündügüm cocuklar nasil büyo ablam böyle durumda ben onlarin piskolojisini düsünüyorum o yüzden cocuguyla görüssün istiyorum.. baska derdim yok yani.. ha kendime söylede güveniyorum.. buldugu kisi yerimi tutmayacak köpek gibi pisman olacak beni gördükce ama ulasamadikca.. ama dönüsü yok ben kendimi zaten sartladim.. ihaneti asla Kabul edemeyen bi kisilige sahibim ama evlilik cocuk isin icine girince bu kararlar öyle pat diye alinmiyo maalesef. ama aldim bizim olurumuz yok cünkü kafamda cok düsündüm dönse güvenemem sevemem. ailesi beni ikna etmeye calisiyo hepsi bu.. bende onun icin merak ettim, acaba bu sekilde olanlar ne zaman pisman oluyo diye.. ama olsada fayda yok bu saatten sonra.. ama köpek gibi kapima gelecegi günü iple cekiyorum ettiklerini ona yasatmak icin anliyomusun..

Günaydın.
Ben pişman olacağını sanmıyorum.
Adam kendi yolunu çizmiş zaten.
Hatta mutlu bir hayatı olur bence.
ben pek öyle düsünmüyorum.. cünkü neyin garantisi var? esim zor bi insan, bana sadik olmayan onami olcak karakterinde var.. parasiz mutlulukta olmaz.. bugün tandigin bi insanla tama iyi hos olabilir ama tanima asamasinda sevgililik asamasina bakarak gelecek sagliyamiyosun ki.. ona bakarsan bizde cok sevdik evlenmeden.. ama is cicim aylari gectikten sonra. benim kayinvalidem kendi ogluna seni kimse cekmez bu kiz cekiyo anca diyodu.. karakteri zor yani.. ve yeni olan hersey güzeldir hevesin gecene kadar.. ama bu 3 ay sürer ama 5 yil ama gecer cünkü hayat asktan ibaret degil ve en gec insan biriyle yasamaya baslayinca farkliliklar sorunlar ortaya cikiyo.. bu herkes icin gecerli benim icinde..

sildim bacim dogruldum.. cok haklisin davayi zaten actim.. gecinirimde.. tek düsündügüm cocuklar nasil büyo ablam böyle durumda ben onlarin piskolojisini düsünüyorum o yüzden cocuguyla görüssün istiyorum.. baska derdim yok yani.. ha kendime söylede güveniyorum.. buldugu kisi yerimi tutmayacak köpek gibi pisman olacak beni gördükce ama ulasamadikca.. ama dönüsü yok ben kendimi zaten sartladim.. ihaneti asla Kabul edemeyen bi kisilige sahibim ama evlilik cocuk isin icine girince bu kararlar öyle pat diye alinmiyo maalesef. ama aldim bizim olurumuz yok cünkü kafamda cok düsündüm dönse güvenemem sevemem. ailesi beni ikna etmeye calisiyo hepsi bu.. bende onun icin merak ettim, acaba bu sekilde olanlar ne zaman pisman oluyo diye.. ama olsada fayda yok bu saatten sonra.. ama köpek gibi kapima gelecegi günü iple cekiyorum ettiklerini ona yasatmak icin anliyomusun..
Seni çok iyi anlıyorum. Emin ol her şey yoluna girecek ama biraz zaman gerek çocukların babası nede olsa görecek elbette ama dediğim gibi bu tarz ilişkiler zamanla rayına girer. Sen onları düşünme kendini düşün sen iyi ol onlar zaten iyi olur. Bir çocuğun en büyük şansı güçlü bir annedir. İyi olacaksın

Yapamaz zaten merak etme ağlayanın hiç bir şeyi gülene fayda etmez birlikte olduğu kadında evli olabilir o yüzden ailesinde kalıyor olabilir bu tarz insanlar rezilliklere alışkındır bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar tabi ki babasıyla büyümek hakkıydı ama böyle bi babayla büyümesindense sadece annesi ile büyümesi emin ol çok daha iyidir benim bir oğlum olacak Allah kısmet ederse o şerefsize baba demesindense onunla büyümesindense benimle ve ailemle büyümesi her durumda daha sağlıklı geliyor bana pişman olsun dönsün diye bekleme sakın bu sadece sana eziyet olur tamamen sil kafanda kabullen bundan sonra ki hayatını dimdik ayakta dur ona verebileceğin en büyük ceza bu emin ol benden ayrıldı da sürünüyor diye sevindirme o pislik herifi
aynen bacim.. bende zaten öyle düsünüyorum sildim onu görmüyorum bile.. oda cikar ortaya eger öyle biseysede eger evliyse o kisi bu dahada migdesizlik.. 2 cocuklu dul dendi bilemiyorum.. kendi secimi.. ben inanki dönsün diye beklemiyorum..

Bu kadar karakter yoksunu bir adamın niye size dönmesini istiyorsunuz illa? Dönse çocuklarınıza ne kadar babalık yapabilecek? "Seni onun yokluğunda tatmin olmak için kullandım" diyen adamı döndüğünde mideniz nasıl kaldıracak?

Yapmayın etmeyin bu kadar aciz olmayın. Suç başka kadında değil sizin eşinizde bunu kabullenin. Bu kadın olmasa başka bir kadın olur, çünkü sizin eşinizin "gözü dışarıda". Bu aldatılmalarınızı kanıtlayıp açın boşanma davanızı, o çocuklarınıza yazık. Böyle bir babayı inanın onlar da kabul etmez.

Allah belasını versin bu erkeklerin sevmiyorsan ayrıl öyle git başkasına... evdekini beğenmedim hele bi dışarıya çıkayım aç kurt gibi avıma düşürdüğümle mutlu olursam evdekini şutlarım.. gerizekalı erkekler sinir oldum ya sabah sabah
aynen beni yipratanda acik olmamasi oldu.. söylesin diye cok ugrastim söyle defol git dedim söylemedi acik kapi tutuyodu bastan galiba.. baktiki ben herseyi ayirmaya basladim.. bana öfkelendi simdi o asla olmaz diyo.. yoksa bastan bana sana sabir et dediler dinlemedin onu yaptin bunu yaptin diye cok kizdi.. evden falan attirdim kilidi falan degistirdim.. kac defa da dedim niye sabir edeyim gönlü gecer gelir diyemi bunu beklemem diye.. oda ona daha cok yapisti iki tarafta elden gitmesin diye.. sadece sonucu merak ediyorum iste ne zaman pisman olacak.. cünkü biliyorum olcak karakterinde var..

Seni çok iyi anlıyorum. Emin ol her şey yoluna girecek ama biraz zaman gerek çocukların babası nede olsa görecek elbette ama dediğim gibi bu tarz ilişkiler zamanla rayına girer. Sen onları düşünme kendini düşün sen iyi ol onlar zaten iyi olur. Bir çocuğun en büyük şansı güçlü bir annedir. İyi olacaksın
sagol ablam insallah..

Ben yanlış mı okudum konuyu ???:KK57::KK57:
Çocukla kocaya cezamı verilir çok tuhafsiniz gerçektende
Kocana ceza vermemissin aksine kendine ceza vermissin

Seni kullanıyorum diyen bi insan bozuntusundan nasıl tekrar hamile kalıp ona ceza oldu diye düşünebilirsiniz
Adamın umrunda sanki senin hamileliğin
:işsiz::işsiz:

Burada konu sahibi düşünme yetisini filan kaybetmemiş,sadece çok kırgın ve üzgün. Olayın onun açısından bakıldığında ne kadar zor olduğunu anlamiyorsaniz brnce siz düşünme yetinizi kaybetmissiniz.
Başlık ve konuya baktığımda bende kocasının geri dönmesini bekleyen güçsüz bir kadın olduğunu sanmıştım ama diğer yorumlarıni okuyunca demek istediğinin bu olmadığını anladım. Konu sahibi kendini pek ifade edememiş. Lütfen sizlerde üstüne gidip onu daha çok üzmeyin.

bu sizin fikriniz. mantıklı bir insan sadece seni cinsel boşlukta kullandım diyen adamın yolunu beklemez. yani ben de evli ve çocuklu bir insan olarak empati yaparak böyle yorumluuyorum. ha siz de onun gibi düşünüyorsanız düşünmeseniz daha iyi ;)

Ayyy sakın ne edecen sen onu. Dara düştü mü açıkta kaldı mı sana gelir sonra bir kapı bulunca yine senden kaçar. Ve tabi yaşlanınca pişmanlık hat safhada olur ve geri gelir bulmuş sen gibi bakıcıyı bakarsın artık. Sen de kendini pişman oldu döndü diye avutursun. Şöyle düşün farzet ki bu olaylar senin kızının başına geldi ne yaparsın? Otur kizim bekle mi dersin yoksa o evladına kol kanat gerip yeniden ucabilmesi için destek mi olursun? Annen gil senin için ne düşünüyor? Sana o hakaretleri eden adamı tekrar kabul etsen sana ne derler? Kv KB sen alttan al ki oğulları pişman olunca dönecek kapısı olsun diye yapıyor. Çünkü hiç kimse evladının bi yabancı ile evlenmesini istemez. Bizim adet gelenek olsun bizim düzenimiz olsun diye çabalarlar. Yaşlıya misafire hizmet eden gelin olsun isterler. Ailenden destek al yanına bir süreliğine gelsinler. Onlarla hayata sarıl. Kendilerini düşünen bencillerle değil.
yok canim ya onlarda torunlari icin üzülüyo baska dertleri yok.. aman bana baksin falan diye.. kisinin yabanci olup olmadigini bilmiyoruzki.. ben ona bu saatten sonra bakmam zaten.. ailesi evden atiyo gitmiyo.. sanada gelmez hayir yok diyo.. öyle insanlar degil yani.. sürüncek bizde görecegiz diyo..

pardon da da allah iknizi islah etsin derken.. asil ben soklar icindeyim ne kadarda anlamadan ahkam kesmeye bos vakit degerlendirme yapmak icin yazmis olan insanlar var. sormadim farz edin.. ve bence sizler gidip seda sayani falan izleyin.. o kafada insalarsiniz resmen..
düsmez kalkmaz bir allah.. daha kac kisi dönmesini bekliyosunuz diye sorcak merak ediyorum.. kendi kafanizda kurdugunuz yada egonuzun veya suandaki oldugunuz durumdan dolayiki özgüveninize güvenerekten bi cogunuz öyle yorumlar yaziyoki.. asil ben size sasiyorum..
karsinizda herseye ragmen yuvasi yikilmis ve suan hamile bi insan var ya, sözlerinizi düsünerek secin biraz bi insani kirabileceginizi düsünerekten.. ah var allah var cünkü.. yok 3. cüyü yaparsin. ben zavalli buna umut baglamis veya planlamis kendini acindirmaya calisan biri degilim. biz suan zaten ayriyiz ve o yolda ilerliyoruz..
surda demek istedigimi anlayan 3-5 tane adam akilli bi insan var gerisi laf olsun diye konusan insani düsüncesizce yargilayan bi toplum var yani. ve sunuda fark ediyorumki, bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda. ama ne olursa olsun insan yikici sözler kullanmamali böyle bi durumda kimseye karsi. allah bozgunculari sevmez unutmayin bu dünyasi icin yasayan bi toplumuz maalesef..
cünkü bende asla yapmaz etmez seviyor diyodum özgüveni yüksek ve cok alimli güzel bi insanim bugün istesem bulurum baskasini ama bi yuva kolay kurulmuyo bekara kari bosamak kolay derler cok dogru cocugu olmayan anlamaz. ben cok ugrastim anlamak icin dönsün diye cünkü insan basina gelmeyince anlamiyo cocuk insanin belini büke biliyo. ve allah bilir daha sonra yürüyüp yürümiycegini sanki hic etrafinizda böyle olanlar yok en kötü babalariniz bile analarinizi aldatmistir ama hala birliktedir. simdi bunu okuyan diycek ki dönsün diye ugrasiyo - HAYIR. sadece biraz bi düsünün ya yazarken. o agzinizdan cikan laflari tartin bence önce cünkü insan kinadigini yasamadan ölmüyo canlarim..

beni söyledikleriniz sadece anlamadiginiz icin sinir ediyo herkes kendince bi tarafa cekiyo cünkü..
siz yataginizdaki adamdan ne kadar eminsiniz? soruyorum size gizli yapani yokmu bunun?

bana 3. cocugu da yaparsiniz diyenler - nasil bi akil mantik anlamadim bilmeden konusanlar ama insan herkesi kendi gibi bilir.. kim bilir nasil bi karakter görüntü var bunu yazanlarin arkasinda merak ediyorum. ama bana su halimle bile talip cok canlarim koca gitmesin diye cocuk yapacak kadar zavalli degilim..
ama allah verdiysede sebeb olup aldiracak kadarda inancsiz degilim bazilari gibi..
offf bacım belki de bu kadar sert bir üslupla konuşmamızın sebebi gözünü açmaktır? Çünkü yazdıklarından bakılırsa gözün açılmayacak gibi "bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda" siz bu platformdan kimsenin dindar olup olmadığını anlayamazsınız dindar bir insan olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? bu şekilde konuşamazsınız ayrıca DEFALARCA TEKRAR ETTİM BAŞTAN BERİ DÖNMESİNİ İSTEMİYORUM DİYORSUNUZ PROFİLİNİZDE "ÇARESİZİM HAMİLEYİM AYRILMAK İSTEMİYORUM DUA EDİN BANA LÜTFEN YAZIYORSUNUZ LÜTFEN BUNU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ??????

ma bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?

Şunu yapmayın. Kendinize kuyruk demeyin.

Mutluluğunuzu pişman olmasına bağlamayın, hemen pişman olan var, aylar sonra yıllar sonra olan var, hiç pişman olmayıp mutlu mesut yaşayan da var. Siz mutluluğunuzu kendinize ve çocuklarınıza bağlayın. Bu adamın pişmanlığına değil. Yoksa sonsuza dek bekleme ihtimaliniz var.

Karşıdaki kadını suçlamayı bırakın da kendinize bakın isterseniz. Adam sizi kullandığını açık açık söylemiş, sizi aşağılamış ve buna rağmen size dönmesini bekliyorsunuz umutla.

Şu an ne haldesindir düşünmek istemiyorum. Hamilesin pişmanlıkların çok, belki ilgi gösterseydim böyle olmazdı diyorsundur. Kendini suçlu görmen çabası, ama bak gözünü aç bir erkek pislikse her daim pisliktir. Kolunu kessen pislik akar. En büyük hatan pişman olurmu düşüncesine sahip olman. Ne zaman pişman olur biliyormusun sen ayağa kalkıp güçlendiğinde, kimsenin ağzına bakmadığında, kendisinin yarım bıraktığını başkası tamamaladığında.. emin ol itten rezil olur
yere düşsende ayağa kalkmasını bileceksin kendin için sonra çoçukların için... hem o çoçukları sen tek başına yapmadın oda alıcak maddi manevi sorumluluğunu.. babasına ver demiyorum yalnış anlama ana maddi anlamda bakmak zorunda... keşke korunsaydın sıkıntılı evliliğin varmış zaten yeni bir durum değil ilk çoçukta başlamış.. Allah yardımcın olsun ne diyelim
canim ben iyim toparlandim.. dediklerinde cok haklisin.. kendimi bastan cok sucladim.. ama hata bende degil biliyorum ne yapsamda önüne gecemezdimki insanin icinde varsa birgün disa vuruyo cünkü.. buda onu yavas yavas fark ediyo zaten umursamadigimi.. ama ben onun süründügünü görmek istiyorum iste..

Gerçekten bu adamın pişman olacağı zaman senin onu istemediğin, ona muhtaç olmadığın zaman olacak. İlla merak ettiğin buysa. Sen ayakta dik durup çocuklarınla mutlu olduğunda, o pisliğe dönüp bakmadığında pişman olacak. Aç gözlerini artık bu pislikten hayır gelir mi? Yazım şeklinden anlıyoruz dönse affediceksin. Ama yapma, çocukların hatrına filan her ne olsa affetme çocuklarının bu şerefsiz gibi bi babaya ihtiyaçları yok.
etmiycem güzelim inan..

Ben sizi gayet iyi anladim esiniz muhakkak geri donecektir bu tur insanlar cok gördük ve yurtdisindaysan sunu unuttun galiba burdaki kadinlar ciddiyetten erkeklerin yaninda durmaz hevestir onlardaki kac yila kalmaz geri gelir e der bu kadin bni affeder cocuk var ortada der yine gider yapar yine gelir cocuk var ortada der ve sizde affedersiniz e cocuk var ortada dersiniz cocuklar hep bahane olur kocanizin aldatmasi sizin icin umarim siradan degildir ve affetmezsiniz insallah nafaka verir devlet size ev verir yardim eder muhtac olmazsiniz varsin bi pislikte eksik olsun cocuklarinizda size kin duymaz babalarina ne olursa olur bos verin ...
bende öyle düsünüyorum.. ama zaten bizim bosanmamiz icin bi kac ay var yani.. dönecegi vakit bosanmis oluruz.. ozaman dönse bile ne sifatla dönsün.. bittikten sonra biter yani.. hani yeniden evleniriz kafasinda mi oluyo bunlar bilmiyorum ama olmaz yani..

Ya kardeşim yarısını da okusak tamamıni da okusak aynı..
Başlık da dahil kaç kere döner mi yazmışsın..
Bu saatten sonra dönse ne fark eder?
Köpek gibi pişman olsa ne fark eder?
Ayy kocacım çok pişman olmuş deyip koynuna mi alcan??
Adam açık açık seni kullanıyorum demiş..
Sen o kadına gidemedigini, seninle boş vaktini değerlendirdiğini bile bile adamın keyfini yapmışsın..
Bebeğini sağlıkla kucağına al ama bence sen adamın ne haltlar karıştırdığıni bile bile hamile kaldığin gün için pişman ol.
O olmaz belli..

Allah aşkına yaaa gerçek misiniz siz? adamın aldattığını biliyorsunuz seni kullanıyorum diyor siz bu adamla birlikte olup hamile mi kalıyorsunuz? Sırf hamile kalırsam beni bırakamaz diye hamile kaldınız değil mi? ayrıca geri döndürmek istemiyorum diyorsunuz ama döner mi merak ettim diyorsunuz neyi merak ediyorsunuz. Yok efendim öbür kadın nasıl sürdürürmüş yok eski karısı çocuğu kuyrukken yeni hayata nasıl başlarmıış valla başlar çocukları olup ayrılan ve tekrar evlenen herkes nasıl başlıyorsa o da başlar. Adam hakaret etmiş, seni kullandım demiş siz hala döner mi derdindesiniz ya.. Biraz gururlu olun onun dava açmasını beklemeyin siz açın davayı ne bekliyorsunuz ya adam geri dönse boynuna atlayacaksınız yapmayın ya..
oku anla sonra konus!

bu sizin fikriniz. mantıklı bir insan sadece seni cinsel boşlukta kullandım diyen adamın yolunu beklemez. yani ben de evli ve çocuklu bir insan olarak empati yaparak böyle yorumluuyorum. ha siz de onun gibi düşünüyorsanız düşünmeseniz daha iyi :KK66:
Bakin işte hala aynı şeyi söylüyorsunuz birde sizde onun gibi düşünüyorsunuz diyerek aklinizca eleştiriyorsunuz..Kadın yüz kere yazmış "dönmesini beklemiyorum ve istemiyorum!"diye.
Anlamadığınız nokta nedir bu durumda??

Back