Bazı hemcinslerimi gördükçe erkeklere hak vermiyor değilim.
Koca aldatmış, arkadaş hala "evli çocuklu erkeği ayartmış" diyerek diğer kadını suçluyor. Kocişine laf söyletmiyor. Çünkü hala aklı o adamda. Adam aldatmış ama olsun o aldatmamış ki diğer kadın ayartmış. Salak ya koca hemen kanıvermiş.
Adamın kendini aldattığını bile bile ikinciye hamile kalmış ve hala ikinci için döner mi diye soruyor.
Allahın sopasından bahsediyor, yahu Allah sana beyin vermiş onu kullansana. Hala hacılar hocalarla uğraşıp kendini boynuzlayan adamın peşine koşacağına vur herifin kıçına tekmeyi, al çatır çatır nafakanı bak kendi hayatına.
Yok illaki ince hesaplara girişilecek, o kadın ayarttı, boşanırsak nafaka verir parası azalır o kadın az parayla idare eder mi, hocaya gitsem mi, adam bana o kadar laf etti ama olsun kocadır eder modundan çıkılmamış.
Eeee erkek ne yapsın daha. Şunun milyonda birini kocalara yapsanız kapının önünde bulursunuz kendinizi. Ama erkek yapınca yok diğer kadın, yok para yok hacı hoca diye diye adamlara hala kucak açıyoruz.
Ohhh ne güzel oraya gidiyor başka bir kadın eve geliyor başka bir kadın. Yarım dönüm bostan yan gel yat osman misali.
Şimdi yine şikayet edilicem ve kadınlık gururunu ısrarla ezdiren bir kadına bu sözleri yazdım diye ban yiyecem. Ama ben ısrarla gene yazıyorum.
Ey kadınlar artık uyanın.