Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman Allah korudu çok şükür yapmadım o düzey bir salaklık. Başlarda çok vicdan falan da yaptırdı bana, salaklığım evrilerek farklı bir türde sürdü yani. Hepsi bitti neyse ki.
Ay lou çok güldüm şu yorumuna o düzey demişsin
Me yalan söyleyeyim şu konu açıldığında seni sarsmak istiyordum böyle o kadar uyuz oluyordum sana. Hiç ihtimal vermiyordum yanılttın beni

Ay lou çok güldüm şu yorumuna o düzey demişsin
Me yalan söyleyeyim şu konu açıldığında seni sarsmak istiyordum böyle o kadar uyuz oluyordum sana. Hiç ihtimal vermiyordum yanılttın beni
Hahahahah salaklık da düzey düzey.. o aşamaya gelmeden durdu benimki Allahtan.
Ben de senden korkuyordum, beni bulsa kesin parmakla gösterip kahkaha atar sonra da döver diyordum, en çok kendime getirenlerden biri oldun oysa. Hala görüştüğüm/görüşmediğim hakkını asla ödeyemeyeceğim insanlar oldu o salaklığı durdurmam için bana yardım eden. Gerçekten sizler olmasanız asla başaramazdım. Bunu öyle bi’ teşekkür anlamında söylemiyorum. Gerçekten olmazdı yani. Ben işim vs. gereği çok kıt çevresi olan biriyim. Objektif şekilde dışarıdan halime bakacak insanlara çok ihtiyacım vardı. Ne iyi yapmışım burada paylaşarak. Bu vesileyle eğer bu mesajı görürlerse, etiketlemek istemedim, binlerce kez teşekkür ediyorum bana yardımcı olan arkadaşlarıma. Haklarını asla ödeyemem. Ama her aklıma geldiklerinde duamdalar, karma elbet bana verdikleri desteğin karşılığını verecektir.

Şimdi konumu okuyorum da, öyle bir cevap yazasım geliyor ki kendime. Zamanında o cevapları siz yazdınız. Ellerinize sağlık. Duygulandım bak şimdi

Ayy sizin hamile olduğunuzu biliyodum . Başlıkla birlikte kullanıcı adınızı görünce ay noluyo noluyo dedim Çok şükür konu eskiymiş

Ayy sizin hamile olduğunuzu biliyodum . Başlıkla birlikte kullanıcı adınızı görünce ay noluyo noluyo dedim Çok şükür konu eskiymiş
Hahaha eğer eşim bu konudaki gibi biri olsaydı mümkündü, ailesiyle sorunlarım oldu. Ama hep benim yanımda olduğu için aramız açılmadı bile. Sorun cidden kayın ailelerde değil, eşlerdeymiş. Bunu her geçen gün daha iyi anladım. Bana mutluluk, destek sözü veren eşim çünkü, ailesi değil

Sevin adınıza çok sevindim umarım ailenizle hayallerinizden bile güzel bir hayatınız olur Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Güncelleme içimi açtı. Çok şükür sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ve mutluluğunuz hep devam etsin

Böyle sorunları olan biriyle ilişkiye başlamak hata. Kadınlar seçici olmalı gerçekten yoksa olan kadına oluyor. Neyse boşanmışsınız hayırlı olsun da konu 2020de aradan sadece 2 yıl geçmiş hemen bir evlilik ve bebek. Umarım her şey iyi olur

Yok daha yeni. 8 ay olmuşken evlendim. Bebek 7 haftalık :) teşekkürler.

Adam bak yap yap, sonra pesine dus istedigin kadinin. Tam cevresine zararli kertenkele. Merzifon eşekleri unludur ya, O eşekler kovalasin eski esinizi.
Eminim her canlının bir faydası vardır şu hayatta. Onun yoktu. Bana çok kötülükler yaptı, beddua etmek istemiyorum ama nasıl olsa görecektir karşılığını. Ona ve ailesine sağladığım sağlık dahil her ne varsa hepsi geri alınsın dilerim.

Ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim
Sen çok güçlüsün. Allah sana yardım etmiş. İnşallah şimdiki eşin kıymetini hep bilsin seni el üstünde tutsun. Bak ne insanlar var hemen güvenip cocuk yapıyor demek ki sana çok güveniyor seninle aile olmak istiyor. O gerizekalı ve gerizekalı annesi de sürm sürüm sürünsün iyilikten anlamayan varoşlar çöp evde ölsünler inş

Sen güçlü bir kadınsın üstesinden gelemeyeceğin birşey yok Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın herşey gönlünüzce olsun inşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah

Bu konuya çıldırıp türlü türlü saydırdığımı hatırlıyorum eski eş olacak kertenkeleyle nankör yılan kayınvalideye
Okurken kimseye özellikle erkeklere bir yudum iyilik yapılmayacağını anlıyorsun resmen.
Bu arada haberlerinize çok sevindim
Yeni hayatınız hep böyle güzel gider inşallah

Aman ya dünyanın en korkunç ilişkilerinde ilk 5e girermiş de neyse ki kurtulmuşsunuz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin. Merak ettigim bir sey var 2020de hala evliymişsiniz ne zaman bosanip tekrar evlendiniz

Aman ya dünyanın en korkunç ilişkilerinde ilk 5e girermiş de neyse ki kurtulmuşsunuz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin. Merak ettigim bir sey var 2020de hala evliymişsiniz ne zaman bosanip tekrar evlendiniz
Şubat 2021’de boşandım, Kasım 2021’de evlendim
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Ahahaha kertenkele ve yılanların da bir nebze yararları var şu dünyaya. Bunlar kendileri dışında tek bir varlığa dahi faydaları dokunmayan, dokunursa çıldıran insanlar.

Sabırla okudum.. Ne emekler, ne uğraşlar... Ah be gülüm keşke aşıkken görebilsek gerçeği ama olmuyor.. İnsanın ayağı yerden kesiliyor, bilirim.. Ama işte bu hayatta herşey bir ders niteliğinde.. Bak mevlam yüzünü güldürmüş sonunda, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır demişler..

Çok sevindim sonunu okuyunca inanki.. İçimde kelebekler uçuştu.. Hele Bi de bebiş var.. Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin umarım ömrünün geri kalanı mutlulukla geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…