Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkışlamaya geldim

Helal kız, kurtarmışsın kendini.
Bütün gün seni okudum güncellemeyi önce okumama rağmen. "Çok emek verdim" bırakamam diyenlere ders ve ışık olsun. Yüzün hep gülsün inşallah
O ex kaynan da alsın oğlunu emzirmeye devam etsin. Beyinsiz aile

Gerçek olduğuna inanmak istemedim .Sanki senaryo,romandan alıntı gibi yazdiklariniz.Ben bunlarin üçte birini bile yaşamadım evliliğimin başlarında ama dünya başıma yıkılmıştı .Psikolojim iyi değildi .Nasıl sağlam bir psikolojiniz varmış .Sizi maddi ve manevi olarak sömüren bir adam ve ailesi .Güncellemeyi okudum ve çok sevindim .Umarım değerinizi bile insanlar çıkar karşınıza bundan sonra .

Ruzgarli Tepe işletme okuyordu. 6’nın 2’si hazırlık, geçemeyince 4 sene birinci sınıf dersleri alıp durmuş ama hiçbirini verememiş

pearl jam çook teşekkür ederim. Açıkçası ben psikolojimle ya da boşanmayı başarmış olmamla övünemiyorum. Benim için bir miktar da olsa övünülecek kısım boşanmadan sonrası. Korkunç bir tıkanmışlık, gözüne perde inmesi hali vardı bende. Boşanmayı isteyen o oldu şükürler olsun ki. Boşandıktan sonraki günden itibaren harika hissetmeye, kurtulduğumu görmeye başladım. O ise boşanmadan 15 dk sonra pişman oldu ve aylarca barışmak istedi. Bu kadar bağımlı olduğum birine geri dönmeyi bir saniye bile düşünmedim, övünebileceğim kısım bu sanırım.

ZemheriPoyraz Poyrazcığııım İnsan sanırım kurtulduktan sonra algılayabiliyor ne kadar büyük bir körlük yaşadığını. Bende de öyle oldu. Boşandıktan sonra öyle korktum ki kendimden, ona dönerim, ısrarına boyun eğerim diye. Neyse ki salaklığım o boyuta ulaşmamış

gulumsebebek Ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu kadınlar olarak sürelim hayatımızı inşallah

O zamanlar ne düşündüm de gönderdim kim bilir, çılgınca kendini savunur haklı olduğunu iddia ederdi, her gelinin benim ne kadar yetersiz olduğumu düşüneceğini ima ederdi, herkes onun ve annesinin istediği gibiydi de ben kötüydüm sanki. Sanırım bunun doğru olmadığını başka kadınların da bütün bunları yanlış bulacağını görmesini istemiştim

Psikolog musunuz ya da alanla ilgili misiniz bilmiyorum ama tespitleriniz epey iyi. Bağlanma konusunda ve kendini feda şeması için epey terapi aldım. Şimdi iyiyim çok şükür. İçimdeki düğümleri net şekilde görebiliyorum.

Konuda yazan tuhaflıklar okyanusta bir damla sanırım. Ben de anormal ötesiydim elbette tüm bunlara göz yumdum ama kötü biri olmadığımı düşünüyorum. Onlar hem sorunlu, hem kötü, hem de benciller.
Herkes hak ettiğini yaşasın dilerim.
Çok teşekkür ederim

Boşanmanıza sevindim, lütfen bundan sonraki hayatınızda kimseye ebeveynlik yapmayın bu çok sağlıksız, bu kadar verici olunmaz, ilişkinin dengesini bozmuşsunuz

Kurtulmanıza sevindim, gerçekten yok artık,yuhh vs diyerek okudum konuyu.
Sizin bu kadar alttan almanız,her seferinde o sorunlu annesini/ailesini ve eşinizi idare etmeye çalışmanız çok sarsıcıydı benim açımdan. Neden diye sordum her seferinde.
Böyle sorunlu evliliklerde hep sorulur ya neden boşanmıyorsun diye,cevap klasiktir,çocuklar babasına düşkün ayrılamam,ailem destek olmaz işim yok ayrılamam,sizin katlanmanız için en ufak bir sebep bulamadım,sanırım çok emek verdiğiniz için,maddi/manevi vazgeçmediniz. Değişir düzelir diye umdunuz içten içe değişmeyeceğini bilsenizde kendinizi kandırdınız belkide.
Neyse iyi ki boşanalım diye ısrar etmiş,sizde sırtınızdaki kamburu atmışsınız.
Dilerim çok mutlu olursunuz bundan sonra.

şuan nasılsınız? Evliliğiniz nasıl
Gerçekten mutlu musunuz ?
Ailenizle aranız nasıl ?
Umarım hep mutlu olursunuz yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm

şuan nasılsınız? Evliliğiniz nasıl
Gerçekten mutlu musunuz ?
Ailenizle aranız nasıl ?
Umarım hep mutlu olursunuz yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm
Şu an her şeyden önemlisi psikolojik açıdan iyiyim. İşlerime odaklanmış durumdayım.
Evliliğim gerçekten hayatımdaki en büyük şansım. Kimseye ihtiyaç duymadığım, içimde bir gram huzursuzluk barınmadan yaşadığım bir evlilik.
Ailemle de gayet iyiyiz, eşim de ailemle çoook iyi anlaşıyor birbirlerini çok seviyorlar.
Yaşadığım kötü günleri geride bırakmaya çalışıyorum. Çok korkunç günlerdi gerçekten. Kolayca atılmıyor etkisi..

Çok teşekkür ederim

2018 yılında Azeri bir sevgilim vardı. Annesiyle beraber Türkiye de kaçak yaşıyorlardı. Ailem başka şehirdeydi. Ben eski sevgilimin olduğu şehir de çalışıyordum. Bende senin gibi saçımı süpürge ettim. Maddi ve manevi her zaman yanların da oldum. Psikolojik olarak çökmüşlerdi destek oldum. Canları bir şey istediğinde alırdım, param yok demezdim. Bir gün ayrıldık, 2 ay ayrı kaldık sonra tekrar barıştık. Bu memleketine dönmek istediğini söyledi(sadece kendisi) ama kaçak yaşadığı için ülkeden çıkarken gümrüğe para ödemesi gerektiğini söyledi. Parayı verdim, gitsin özlemiştir oraları hem belki psikolojisine iyi gelir dedim. Bu gitti ama meğer amacı benden para koparabildiği kadar para koparmakmış. Messenger hesabı açıktı benden annesiyle filan yazışmalarını okudum. Biz ayrıldık ve ayrılırken dediği laf "sonra pişman olacaksın" pişmanlığım 5-6 ay sürdü. Ne aradım ne sordum ne yazdım bu süre zarfın da. Sonrası da zaten şuan ki eşimle tanıştım ve iyi ki kurtulmuşum yol yakınken dedim.

Hayatın sana ne göstereceğini bilemezsin, bu kadar eziyet etmene gerek yok kendine. Bir şeye ne kadar çok bağlanırsan o kadar çok bırakman zor olur. Otur biraz düşün bu yaşadığın şeyleri gözden geçir ne kadar acı çekmişsin. Değip değmediğini sor. İlişkiler iki taraflı fedekarlık ister. Onun senin için ne kadar fedekarlık yaptığını tart, biç. Eğer bu psikolojik şeylere katlanmaya devam edersen psikolojin bir daha hiç düzelmeyebilir.

Ayy konum yeniden popi olmuş. Gittim o günlere tabi bilmediğiniz bir sene süren yalvarma yakarma seansları oldu onları da atlattık çok şükür. Geçen gün çağrı atmış bana. Yanlışlıkla olmuş. Çocuğum olacak hala yanlışlıkla çağrı atma evreleri. Yazık. Keşke tamamen silebilsem hafızamdan yaşadığım haksızlıkları

Bosandınız mı ilk mesajdakı kısıden?

Oho, çoktan. İkinci evliliğimi yaptım. Uzun süre bu konudaki kişinin barışma baskısıyla mücadele ettim. Şimdi iyi ve normalim çok şükür
Okurken ruhum sıkıldı, 3 gün kendime gelebileceğimi sanmıyorum. Yaşamak nasıl zordu kimbilir.
Kurtulduğunuza çok sevindim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…