Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne
kadar süre evli kalmıştın hemen boşalabildin mi

Ne

kadar süre evli kalmıştın hemen boşalabildin mi
18 ay evli kaldım, yarısından fazlasını ailemin evinde geçirdim zaten. Tık diye boşandık, dava masraflarını bile ben üstlenip hiçbir şey istemeyince pek zor olmadı
Ama boşandıktan sonra barışma baskısıyla çok uğraştım, aylarca zorladı. Neyse ki herkes kendi yolunda artık

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım hep mutlu olursunuz. Keşke bende sizin gibi bosanabilseydim.

kadınların efendi adam yerine böyle tipleri tercih etmesinin güzel bir örneğisiniz. başınıza gelenlerin hepsini hak etmişsiniz. şu hikayede tek eksik şey dayak. onu da herhalde 1 yıl olmadan yerdiniz. allahın hapçısına müptezeline aşık oluyorsunuz sonra bunu adam ederim diyip edemeyince ağlıyorsunuz. kusura bakmayın gram üzülmedim.

Ben de fikrinizi gram önemsemedim :)

Ben de fikrinizi gram önemsemedim :)
şaşırmadım fikirleri önemsemediğiniz biten evliliğinizdeki kocanız hakkında söylenenlere rağmen devam etmenizden anlaşılıyor. yenisiyle de oyun oynarken tanışmışsınız şimdi okudum size mutluluklar dilerim.

Gururla hayvan zehirlediğini yazıp sonra kıvıran birinin fikirlerini önemseyecek kadar düşmedim daha. Oyun oynarken tanışmış olmamdan falan vurmaya çalışmayın hiç, beni ne konularda vurmaya çalıştılar aklınız durur. Sizin ekşide karşılaştığınız kalıplara beni sokamazsınız, efendi erkek yerine p*ç tercihi falan :) erkek olduğunuza dair hissiyatım öylesine güçlü ki, ben de size iyi eğlenceler dilerim o yüzden :)

kıvırmak ? sokak hayvanları ile ilgili tavrım gayet netti okuduğunuzu anlayabiliyorsanız. kendi zevkin için evimin önünde sokak hayvanı beslersen ben de onları beslerim kalıp gayet açık sizi uydurmaya gerek bile yok. müptezel ile evlenmişsiniz. ben sadece başınıza geleni hak ettiğinizi söyledim ki bunu da yapabilirim değil mi ? konu herkese açık sonuçta.

Üzerinize “zehirlediniz mi?” diye gelindiğinde neden “zehirledim demedim” diye kıvırdınız? “Ben de onları beslerim ehe” diyemediniz?
Siz benim bulunduğum kalıbı anlayamazsınız, hayatınızda hesap ödeyen kadın bile görmemiş, kadınlara meriçlikle yürümeyi beceri zanneden birisiniz çünkü çok yüksek ihtimalle. O yüzden çıldırmakta haklısınız, size denk gelmez :)

Boşanmaktan vazgeçip hamile mı kaldınız?

siz, bir erkek olsaydım da asla tercih etmeyeceğim en fazla kullanmak isteyebileceğim ama muhtemel hijyen ve STD olasılığı yüzünden uzak duracağım bir tipsiniz. bakın sizin sevgili olup evlenip aynı yatağı paylaştığınız insan grubuna ben "çöp" derim benimle aynı seviyede olamayacakları gibi aynı yerde bile bulunamazlar. siz de en fazla mecazi bir çöpçü olurdunuz benim gözümde. :) denk gelmeyecek kadar eşsiz değilsiniz. unutmayın bir uyuşturucu bağımlısı veya basit bir online oyun oynayan her hangi bir erkek sizinlebirlikte olabilir ve olmuş . kendinizi nerede görüyorsunuz bilmiyorum ama orada değilsiniz. köpek meselesinde konuyu kilitlediler sanırım tekrar bir şey yazamadım

Uyuşturucu bağımlısıyla 50 kere daha evlenirim de sizin gibi caniyle evlenmem, rüyanızda bile göremezsiniz. Benim vajinamın çetelesini tuttunuz da haberim mi yok? STD çıkarımınız zavallı aşağılama çabanızdan ötesini içermiyor çünkü. Karşıma çıksanız ne olduğunuzu bir nefeste yazarım sizin, kimle, neyle muhatap olduğunuzu bilmeden anonim atıp tutuyorsunuz ama bu ortam o alıştığınız sözlüklere benzemez, ensenizden tutarlar o zehirlemekle gururlandığınız kediler gibi. Kendimi gördüğüm yeri de, olduğum yeri de çok iyi biliyorum, size ispatlamaya hiç ihtiyacım yok, oyundan tanıştığım adama kurban olun :)

Bu arada berbat bir insandı kendisi ama çöp diyeceğiniz adamın asistanı olamazsınız akademik anlamda. Girdiğiniz herhangi bir sınavda arkasından ağlayacağınız sıralamalara sahip bir sosyopattı kendisi. İyi anlaşırsınız aslında şöyle bakınca :)

Siz ne edepsiz ne hayasız biri insansınız.Uslüp zaten yerlerde. Bir de sokak hayvanlarını mı zehirliyorsunuz? Yazıklar olsun. Zehirlediğiniz hayvan oldu ise onlar kadar çaresiz kalın

Terbiyesiz. Dibin de dibisin. O seviye mi sayılıyormuş?

Terbiyesiz. Dibin de dibisin. O seviye mi sayılıyormuş?
Adam berbat biriydi o tartışılmaz da, ergenliğinde uyuşturucu kullandı diye yapıyor bu genellemeyi. Bana da stdli damgası yapıştırıyor. Konuyu yeterince okusaydı adamla seks yapamadığımı görürdü belki sjskdkdkd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…